Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotko, ściskam kciuki!
Stokrotka0312 lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Stokrotko - jak tam? Już po wizycie chyba co nie?
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Halo. Stokrotka, jak po wizycie. Oby to milczenie swiadczylo o tym, ze sie bardzo cieszysz z bijacego serduszka i zapomnialas nam powiedziec co i jak.
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Już po wizycie. Serduszko bije, kamien spadl mi z serca. Man nadzieje ze bede teraz trochę spokojniejsza...Wszystko jest dobrze dzidzius ma 2,86cm i odpowiada idealnie terminowi z OM. Lekarz mowi ze nic nie obiecuje ale zeby byc dobrej mysli.dzisiaj jestem najszczesliwsza na swiecie...dziekuje Wam bardzo za wszystkie kciuki.
Edzia1993, MyszkaMałaSp.zoo, Jacqueline, Genshirin, asia-bez, Dorola31, Monika1357, D_basiula, Kaczuszka86, Anetta31, Szczęśliwa Mamusia, Dooti, sylvuś, Witch15, jatoszka lubią tę wiadomość
2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3
-
Cześć,
Czekając na odpowiedź Stokrotki(mam nadzieję, że wszystko ok;)
znalazłam taki artykuł
http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/najwi%C4%99ksze-odkrycie-od-czas%C3%B3w-kwasu-foliowego-witamina-kt%C3%B3ra-zapobiega-poronieniom-i-wadom-wrodzonym/ar-AApRAHn?li=AA51Z1&ocid=spartandhp
Badania nie są jeszcze pewne, ale wzbogacić dietę w wit. B3 nie zaszkodzi ;p
Ja biorę Femibion 1, od czasu do czasu wit. D3, Oeparol na lepsze endometrium i piję zioła ojca sroki.
Nie wiem co jeszcze brać, żeby zwiększyć szanse, a Wy co bierzecie?
Miovarian - w czym pomaga?starania od wrzesień 2016 r.
Aniołek maj 2017 r. (8t2dz) -
Stokrotko - super wieści
-
Stokrotko cudownie kochana
MyszkaMała - Miovarian pomaga na prace jajników, min. na zespół policystycznych jajników. Lekarz mi mówił, że łatwiej ma się owulacje - czytałam na forach że dziewczyną pomagał zajść w ciążę
Kochane robiłam wczoraj bete - 0,9 - jest jeszcze jakaś nadzieja? Czy @ się zbliża i koniec?
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Stokrotko wspaniale
Dziewczyny - odnośnie leków sama się zastanawiam, bo ja nie dostałam nic. Mój ginekolog wręcz umówił się ze mną na wizytę twierdząc, że zajdę w ciążę w tym cyklu - nie zaszłam. Nie wiem więc czy nie traktuje tej straty dziecka jako statystyki. Czy Wy po pierwszej stracie miałyście zlecone badania, leki itd.?
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalia - Nie Kochana - po pierwszej ciąży nic nie ma bo przecież "przypadek, każdemu się raz zdarzyć może" a ja żałuje że po pierwszej stracie dałam się na to nabrać... może gdybym była tu wcześniej mój Maluszek by teraz żył. Lekarz wsadza Cię do statystyk - życzę Ci abyś nie musiała tego przechodzić drugi raz, ale ja teraz zrobiłabym badania gdybym wiedziała to co teraz.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Dziewczyny - mieszkamy u teściów - wczoraj nas wyrzucili z domu, za to że chcieliśmy pierwszy raz od trzech miesięcy, czyli od kiedy u nich mieszkamy zaprosić znajomych na noc. Mój Mąż nadal chce tam mieszkać do końca sierpnia najpóźniej, bo już szuka mieszkania, ale dla mnie nawet tak mało to za dużo. Nie mam miesiączki - ta atmosfera trwa już ho ho. Teściowa na mnie krzyczy, że źle robie kanapki, źle wyparzam słoiki. Mam tego dosyć wczoraj kiedy powiedziałam jej wprost, że powiedziałam znajomym prawdę, że to ona ich nie chce, powiedziała mi - nie chce was w domu, idz do swojej mamusi jak tak cię z otwartymi rekami przyjmie. Kochane przyjęłaby moi rodzice już nie mogą patrzeć na to co wyprawia ta kobieta, ale mojemu mężowi duma nie pozwala, a mi się już wydaje że ja nie mam @ przez te nerwy... Jak do niego przemówić? Mówiłam mu że za dużo ode mnie oczekjuje, że ona wprost powiedziała ze nas nie chce, a on kaze mi czekac jeszcze dwa tygodnie! Kiedy ja sie boje herbate zrobić, żeby ich nie spotkać. Powiedział że dzisiaj porozmawiamy, bo moi rodzie juz interweniują.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
ja bym poszla do rodzicow. z nim czy bez niego. jesli pojdziesz sama stanie na rzędach by jak najszybcienajszybciej znaleźć własne mieszkanie inaczej sytuacja może trwać w nieskończoność bo niestety to Tobie bardziej niż jemu nie na rękę jest mieszkanie u tesciowNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Edziu - niestety, taka beta świadczy o tym, że ciąży nie ma. O tym czy @ za rogiem prędzej byś sie dowiedziała robiąc progesteron, jak bliski zeru to albo @ tuż tuż albo owu nie było. Chyba, że cykl mega się rozsunął i te plemienia to okołoowulacyjne. Ale tak czy inaczej, to coś nie tak.
A sytuacja z teściami chorateść taki sam jak teściowa? Czy tylko ona taka zołza a on żeby mieć spokój to przytakuje bo jędza rządzi? Nie wyobrażam sobie wrócić tam więcej niż na "5 minut" po rzeczy jeśli coś tam zostawiliście, w obecnej sytuacji. Spytaj się go co by zrobił gdyby Twoi rodzice tak was potraktowali a ty byś tak sie upierała jak on obecnie.
Tylko znowu przypomniało mi sie co jakiś czas temu napisałaś o tym co przeszłaś ze strony najbliższych którzy powinni cie wspierać, kochać, a zgotowali ci piekło w dosłownym tego słowa znaczeniu. Nie macie możliwości"kątem" gdzieś indziej pomieszkać dopóki nie znajdziecie mieszkania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 18:28
-
Fatalita wrote:Stokrotko wspaniale
Dziewczyny - odnośnie leków sama się zastanawiam, bo ja nie dostałam nic. Mój ginekolog wręcz umówił się ze mną na wizytę twierdząc, że zajdę w ciążę w tym cyklu - nie zaszłam. Nie wiem więc czy nie traktuje tej straty dziecka jako statystyki. Czy Wy po pierwszej stracie miałyście zlecone badania, leki itd.?
Nikt mi nic nie zlecił, bo przecież "zdarza się, następnym razem na pewno się uda" - 3 lekarzy tak mi powiedziało. Prywatnie porobiłam badania i teraz mam podkładkę do leków, myślę, że bez tego daliby ewentualnie luteinę albo duphaston..
Stokrotko, bardzo się cieszę, że u Was wszystko ok
Edzia, myślę, że ja w Twojej sytuacji pojechałabym do swoich rodziców - z mężem czy bez..https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png