Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jakie piękne macie brzuszki!!
to jest prawdziwy cud takie Dzieciątko tam w środku.
A co do rzucania batonem w Teściowąto ja osobiście polecam Kitkata w białej polewie hahha
bardzo dobrze spełnia swoje zadania: wybija wszelkie głupoty z głowy i przywraca człowieka do porządku. Moja na szczęście jest dla mnie kochana i zawsze obstaje po mojej stronie. Jak widzi, że się pokłócimy z M. to nie pytając o szczegóły - wyzywa tylko Jego
Czasami chciałaby wtrącić swoje 5 groszy, ale mój M. tego nie lubi i zaraz ją ustawia. Nawet mi jej szkoda w takich sytuacjach. Ale mimo wszystko - ani ja, ani mój M. nie wyobrażamy sobie z nią mieszkać!
Edzia bo ja już czasami świruje z tymi badaniami i jak sobie pomyślę, że mam kogoś prosić żeby mi wypisał zaświadczenie, a później czekać w naszych szanownych kolejkach NFZ to wolę od ust sobie odjąć, a zapłacić prywatnie i mieć święty spokój. Ile się czeka na taką wizytę, jeśli mi lekarka wypisze skierowanie na te badania genetyczne?
Dziewczynki, po co wykonuje się to białko c i s? Ja nigdy nie miałam tego zleconego. Tak samo nigdy nie badałam homocysteiny. A może powinnam?luty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
wrzesień 2020cp - usunięty prawy jajowód
Grudzień 2021 zaczynamy IVF
27.01.2021 Transfer przebadanego zarodka 5.1.1
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Mutacja pai-1 4g heterozygota
od lutego 2020 - dieta bezglutenowa -
Yoselyn - Kochana ostatnia czyli 11.09 - 269,70
Miczelina - powinnaś zrobić oba - homocysteina do 6 tyg po poronieniu, a białko c i s po 6 tygodniach najszybciej, chociaz ja teraz robiłam czyli w 5 tyg takze wynik tez jest miarodajny. To taka podstawa - wyniki są szybciutko, a widzisz u mnie juz białko sie nie zgadza i moge miec powód moich niepowodzeń.
Co do kariotypu - umawiałam sie na spotkanie do Rudy kiedy dostałam skierowanie z NFZ - to oczywiscie dostajesz od razu, wizyta była dość szybko - na wizycie było tylko wypełnienie papierów i czekasz na telefon strasza długimi terminami, ale zadzonili na nasteony dzień! i pobranie krwi mielismy po jakis trzech tygodniach od spotkania, a na wynik czekalismy do wczoraj czyli około miesiac.
Fatalia - jak tam wynik u mnie ciągle nie ma!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 17:28
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Edzia, Fatalia trzymam kciuki. Będą piękne bety, czuję to
Jacqu,Kaczuszka brzuszki macie cud malina
Ale dzisiaj dziewczynki naprodukowałyscie. Przyszłam z pracy i Was nadrabiamEdzia1993, Fatalita lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Czyli to wychodzi ok. 2 miesiące? Dobrze zrozumiałam? Ja jestem z tych niecierpliwych
ciekawe jak to wygląda w Poznaniu. To ja może w poniedziałek się wybiorę na homocysteine, a na białko c i s muszę jeszcze poczekać 3-4 tygodnie.
Dooti, ja też jak dzisiaj weszłam to czytałam i czytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 17:44
Dooti lubi tę wiadomość
luty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Dooti- bo my teraz leżymy, nudzimy i zapełniamy tablicę. Ja osobiście już jestem tragicznie wynudzona, a mąż niestety chodzi na 15 do pracy i wraca w nocy/nad ranem - niewiele z niego pożytku
Edzia, też czekamodświeżam i nic.
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalia wykończą mnie - odświeżałam co 10 sekund - NIC, teraz odświeżam co 5 sekun i wyobraź sobie że nadal nic!
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Fatalia dzwoniłam tam - siadłam im na psyche, że zawsze tak szybciutko wyniki, a dzisiaj jeszcze nic i juz działa! Powinny nieługo byc
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Fatalia dzwoniłam tam - siadłam im na psyche, że zawsze tak szybciutko wyniki, a dzisiaj jeszcze nic i juz działa! Powinny niedługo byc
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Dziewczyny - Wy odświeżacie wyniki, a ja forum
czekam razem z Wami
luty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Fatalia, a nie masz numeru do swojego ginekologa? Moze zadzwon do niego i jak masz witamine c zwykly rutinoscorbin wez trzy tabletki mi tak od razu kazal ginekolog ibrac codziennie trzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 19:21
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Beta 805,3
Yoselyn82, Fatalita, miczelina, Madżka89, Dooti, Koteczka82, Jacqueline, Natikka123, Witch15, D_basiula, Monika1357, Sansivieria, sylvuś, asia-bez, Mamaokruszka, jatoszka, Genshirin lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Beta 3296,6
Zadzwoniłam do siostry i ma mi przynieść rutinoscoribin.
Właśnie kużka nie mam, bo skończyły mu się wizytówki i miałam dostać pieczątke na paragonie w recepcji i dopiero w domu zauważyłam, że nie ma tej pieczątki.miczelina, Yoselyn82, Edzia1993, Koteczka82, Jacqueline, Natikka123, D_basiula, sylvuś, asia-bez, Mamaokruszka, jatoszka, Genshirin lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalita wrote:A mi znów leci krew...tym razem czerwonawa. Boże już nie wiem co mam robić, czy 4 dzień to nie za długo?
Fatalita, Edzia ma rację. Skontaktuj się ze swoim ginem. A masz już wynik bety?
Edzia, a Twoja beta cudowna! Cieszę się razem z Tobąluty 2016cb
luty 2017cb
sierpień 2017cb
sierpień 2018cb
7dpt - beta 0.6 ;(
Endometrium polipowate
Edzia1993 wrote:Beta 805,3
Gratulujebeta suuuper
Edzia1993 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Fatalita wrote:Beta 3296,6
Zadzwoniłam do siostry i ma mi przynieść rutinoscoribin.
Właśnie kużka nie mam, bo skończyły mu się wizytówki i miałam dostać pieczątke na paragonie w recepcji i dopiero w domu zauważyłam, że nie ma tej pieczątki.
meeeega gratki!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️