Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Edzia1993 wrote:Sylvus - kciukasy
)))
Koteczka ja brałam tylko femibion.
Byliśmy tylko do 22 ale jestem wykończona, jeszcze lezymy z Mwesele super, miło było popatrzeć jak goście goscie się bawią, jedzenie wypas! Gosciu co śpiewał wygladal identiko jak Zenek Martiniuk czy jakos tak i zapodawal jego muze
impreza przednia szkoda że nie mogłam sie bawic, ale pokiwalam sie trochę z Mezem delikatnie i z jedynym kolesiem, ale on raczej mnie nie zauwazal, miałam wrażenie ze jak puszczę jego ręce to sie nie kapnie
byl taki samowystarczalny
Edzia, ja to uwielbiam czytać Twoje posty. Zawsze w nich coś zabawnego przeczytam, co mnie rozbawi
Sylvus, musi być dobrze tym razem, inaczej być nie może! Tyle kciuków zaciśniętych musi pomóc
Fatalita, leż, leż i jeszcze raz leż!
Bajlov, biedna, wracaj co zdrowia!Edzia1993, sylvuś lubią tę wiadomość
2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Dziewczyny!!!!
Od 30 sekundy - to ja z tym kolesiem wczoraj na weselu:
https://m.youtube.com/watch?v=S2zjKWiqKR0
AnnaZ - :*Witch15 lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Edzia rozwaliłaś mnie na łopatki.
Fatalia u mnie diagnostyka jest otwarta 7 dni w tygodniu ( może to też przez to że to jest przy szpitalu ).Edzia1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitch - super, że plamienie się wyciszyło, oby już nie wróciło
Fatalita - trzymam kciuki, żeby plamienie ustało. No to rodzice będą mieć niespodziankę
Edzia - fajnie, że się rozerwałaś i miło spędziłaś czas na weselu. Filmik z kabaretem ekstra! Oglądnęłam do końca i nieźle się uśmiałam. Ja to z tych nietańczących jestem. Tańczę tylko w ostateczności jak już nie uda mi się wywinąć, albo na konkretnej baniRozweselił mnie ten filmik, a już doła zaczęłam chwytać przez chorobę i tak ogólnie jakieś czarne myśli zaczęły mnie nawiedzać, a obiecałam sobie, że będę myśleć już tylko pozytywnie. A do tego jeszcze sama, bo mój Luby wyjechał.
Edzia1993 lubi tę wiadomość
-
Bajlov - ja słabo dzisiaj czytałam bo zakuwam do egzaminu z maty, a Ty chora jestes???
Kochana to grzać się i wypoczywać. Luby wróci - wiesz ile rzeczy po rozstaniu smakuje lepiej?
Ja zawsze jestem królem parkietu, więc nogi mi skakały przy tym stoliku, ale czego się nie robi dla Fasoli?
Czekam na mój film z wesela - gdzie odwaliłam taniec na głośniku, ale czujecie rok mija w listopadzie, a my jeszcze filmu nie mamyW sumie nam to pasi bo z kasa średnio przez to mieszkanie, ale jak będzie to zgram na youtube i Wam prześle linka
))) Może na rocznice się doczekamy
Witch - jak tam u Ciebie Kochana?? Jak się czujecie? Ja jutro mam gina i tak się stresuje - w sumie zaczynam szósty tydzień jutro, więc pewnie zobacze tylko pęcherzyk, ale i tak się boje. Dzisiaj miałam sen, że zobaczyłam dwa pęcherzyki.
EJ W OGÓLE!!! teściowie nas dzisiaj zaprosili na dół na drinka - to akurat było dziwne, bo mi też proponowali... yyyy... no nic uśmialiśmy się z M, że taka dość specyficzna propozycja, no ale zaprosili!!! Trzeba docenić, trzeba!
Kocham Hrabi - gdybyście chciały coś na poprawe humoru tto polecam Hrabi "Kwiaty", "Dziubas" w ogóle od nich to wszystko, ale to takie perełki! A tak poza tym kto jest w okolic Rybnika, bo ja bym chętnie na moje nowe M zaprosiła na kawusie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 20:03
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
nick nieaktualnyEdzia - to ucz się ucz, nie przeszkadzam w takim razie
No dopadło mnie konkretne przeziębienie - gardło, głowa, katar i ogólnie słabo się czuję. Luby jutro wraca, więc nie długo będę sama
Ojej, to czemu tak długo ten film się robi? Jeszcze się Edzia natańczysz, odrobisz jak już Dzidziuś będzie
To teściowa mieszka jakoś pod Wami? Zobaczysz, jeszcze się zaprzyjaźnicie z teściową, tylko nie wolno ulegać jej manipulacjom
W Rybniku byłam dawno temu z psiakiem na Zawodach
Ja teraz zamierzam wszystkie złe emocje zwalczać przyjemnościami i wesołymi rzeczami, więc Hrabi się w to wpisuje świetnie
Powodzenia Edzia na egzaminie! -
No i na prawie sam koniec wyladowałam w szpitalu. Od 21:00 nie czułam wcale ruchów. Na szczęście maluch tylko mnie nastraszyl i ma się dobrze
ale na kilka dni mnie położyli.
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Edzia to długo czekacie na ten film, ale efekt będzie na pewno powalający - my swój film z wesela obejrzeliśmy tylko raz i to w wersji próbnej
jakoś nie mogę siebie oglądać
.
W poprzedniej pracy byłam 2 razy w miesiącu w Rybniku na delegacji do CCC (Constantia ColorCap). na szczęście już tam nie pracuję, bo wykańczały mnie te wyjazdy a miałam spory kawałek bo spod Rzeszowa jeździłam.
Dorola - to dobrze, że to fałszywy alarm!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 08:13
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Dorola współczuję, mój też mi robi takie numery że cały dzień nic a nic nawet po słodkim a dopiero po 22-23 puści serię ruchów i znów cisza.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualnyHej hej kochane :-* , wieki mnie tu nie było .
A co u nas a u mas szpital dzieci chore Ania też , my też chorzy a w tą Sobotę ślub i wesele mojej siostry , oby tylko była pogoda i żeby dojechać i przyjechać . Ania rośnie jak na drożdżach teraz szczepienie dopiero 16 Października . Dziś zaprowadziłam dziewczynki do przedszkola , i chyba nie potrzebnie bo jeszcze mają katar , a Ani nie mam z kim zostawić .Od października zamierzam Ani dietę rozszerzać ale coś czuję , że kiepsko będzie z tym rozszerzaniem jak daje Ani na łyżce syrop to wypluwa i tak jest za każdym razem , bardziej odpowiadają jej kropelki takie na kaszel .
A tu zdjęcie moje i naszej Ani :-* :-* :-* :-* .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebaac4508d38.jpgYoselyn82, Edzia1993, Natikka123, sylvuś, Edyśka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Przetrzymali mnie noc, porobili badania i już jestem w domu. W piątek na ktg a po niedzieli w środę już na oddział po mojego bobasa
Oj z tymi ruchami to miałam stracha - ostatnie czułam takie delikatne po 20:00 a mały zawsze około 21 - 22 wariuje a tu nic. Nie pomogła kąpiel, cukierek, chodzenie, leżenie, siedzenie ani bujanie brzuchem. W dodatku brzuch jakiś taki miękki się zrobił i chyba stąd ta moja panika.
Ale porządnie nas sprawdzili. Michaś waży już 3500Kawał chłopa z niego!
SZCZĘŚLIWA MAMUSIA Ania rośnie i jak się zmieniaŚlicznotka!
Edzia1993, Koteczka82, sylvuś, Yoselyn82, Edyśka82, Monika1357 lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Dorola, ale wielki Bobo! Ummm tulilabym!!!!
Ja tez nienawidzę sie oglądac, ale jakoś tego filmu nie moge sie doczekacDorola31 lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Witch
A na jakich wartościach?
Kiedy lekarz?
Dorola :* biedna się strachu najadłaś. Żeby teraz już tylko spokój do samego rozwiązania.
Ja próbuje się dodzwonić do poradni, ale nikt nie odbiera. Mimo leżenia wczoraj cały czas wieczorem i tak pojawiła się krew. Rano już jest w miarę, poza nocna podpaska.
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Witch15 który Ty masz tydzień? Powyżej pewnych wartościach beta już dużo wolniej rośnie. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!
Edzia kciuki żeby wszystko było ok! Czekam na wieści.
Fatalita za Ciebie też trzymam kciuki żeby to krwawienie nie oznaczało nic złego.
Ja dalej na zwolnieniu jestem mój kręgosłup całkiem odmowił współpracy i boli jak diablibiorę leki przeciwzapalne i masaże, dzisiaj dostałam jeszcze dodatkowo duże dawki witamin z grupy b i szukam rehabilitacji
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczko kuruj się bo kręgosłup musi być w dobrym stanie żebyś mogła dźwigać dzidzie.
Fatalita może warto do jakiegoś prywatnie się wybrac z dobrym sprzętem. Bierzesz może acard? Czasami on wywołuje niestety krwawienia.
Dorota to cudowny Kluseczek 3500 do tuleniajuż za chwilkę będziesz mogła Go ucałować, to musi być CUDOWNE!
Witch może przyrost przy tych wartościach już zmniejsza. Który masz tc? Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 15:28
Dorola31 lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
I jak tam dziewczyny? Edzia? Witch?
Myślę wciąż o Was.
Sylvuś byłam tydzień temu u prywatnego, ide, znow za tydzień. On mówił, że mam "wyluzować" bo nic niepokojącego nie widać. No ale krew według mnie jest niepokojąca
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Dziewczyny wartości są na poziomie 25000 zaczęłam 7tc . Odebrałam ogólne wyniki krwi ,glukoza mocz żelazo i wszystko Ok . Jeszcze 24h i wszystko będzie jasne .
Edzia daj znać . -
Cześć dziewczyny dawno nie pisałam. Miałam mnustwo na głowie. . Moj jeden synek miał tydzień temu operacje na jelito bo wystąpiła performacja. . Na szczęście przeżył operacje choć nie dawano mu dużych szans .. wycieli mu kawałek jelita i jak się zagoi to dadzą mu taki woreczek gdzie będzie się wszystko zbierać a jak wydobrzeje i ciut porośnie to zrobią mu ponownie operacje i mu złącza ..z tą bakteria dalej walczą oba .. za niedługo powinni mieć usg głowek cxy nie maja jskis zmian bo ten wiekszy miał operacje i tez był niedotleniony podczas porodu a ten drugi łapie anemie non stop i jyz miał 2x krew przetaczana .. w czwartek wazyli 1270 kg i 1300kg ten wiekszy na razie nie może jeść mojego mleczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 17:48
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity