X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • AnnaZ Autorytet

Wysłany: 17 września 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edzia1993 wrote:
    Sylvus - kciukasy :))))

Koteczka ja brałam tylko femibion.

Byliśmy tylko do 22 ale jestem wykończona, jeszcze lezymy z M ;) wesele super, miło było popatrzeć jak goście goscie się bawią, jedzenie wypas! Gosciu co śpiewał wygladal identiko jak Zenek Martiniuk czy jakos tak i zapodawal jego muze :D impreza przednia szkoda że nie mogłam sie bawic, ale pokiwalam sie trochę z Mezem delikatnie i z jedynym kolesiem, ale on raczej mnie nie zauwazal, miałam wrażenie ze jak puszczę jego ręce to sie nie kapnie :D byl taki samowystarczalny :D

Edzia, ja to uwielbiam czytać Twoje posty. Zawsze w nich coś zabawnego przeczytam, co mnie rozbawi :)

Sylvus, musi być dobrze tym razem, inaczej być nie może! Tyle kciuków zaciśniętych musi pomóc

Fatalita, leż, leż i jeszcze raz leż!

Bajlov, biedna, wracaj co zdrowia!

Edzia1993, sylvuś lubią tę wiadomość

2013 Córka - największa miłość
    7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
    12.2017 cp
  • Edzia1993 Autorytet

Wysłany: 17 września 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!!!!

Od 30 sekundy - to ja z tym kolesiem wczoraj na weselu:

https://m.youtube.com/watch?v=S2zjKWiqKR0

AnnaZ - :*

Witch15 lubi tę wiadomość

l22no7esp71lsl9i.png
    x7g1xzdv4y1qfts9.png

KARIOTYPY OK <3
    ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
    Mama dwóch Aniołów <3
    [*] Okruszek grudzień 2016 6tc
    [*] Okruszek czerwiec 2017 10tc
  • Witch15 Ekspertka

Wysłany: 17 września 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edzia rozwaliłaś mnie na łopatki.

Fatalia u mnie diagnostyka jest otwarta 7 dni w tygodniu ( może to też przez to że to jest przy szpitalu ).

Edzia1993 lubi tę wiadomość

Matka wiecznie walcząca
    Mama Olka przyszłego paleontologa i pogromcy cliperów

ibm2upjyyg5fo9yf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witch - super, że plamienie się wyciszyło, oby już nie wróciło :-)
    Fatalita - trzymam kciuki, żeby plamienie ustało. No to rodzice będą mieć niespodziankę :-)
    Edzia - fajnie, że się rozerwałaś i miło spędziłaś czas na weselu. Filmik z kabaretem ekstra! Oglądnęłam do końca i nieźle się uśmiałam. Ja to z tych nietańczących jestem. Tańczę tylko w ostateczności jak już nie uda mi się wywinąć, albo na konkretnej bani ;-) Rozweselił mnie ten filmik, a już doła zaczęłam chwytać przez chorobę i tak ogólnie jakieś czarne myśli zaczęły mnie nawiedzać, a obiecałam sobie, że będę myśleć już tylko pozytywnie. A do tego jeszcze sama, bo mój Luby wyjechał.

Edzia1993 lubi tę wiadomość

• Edzia1993 Autorytet

Wysłany: 17 września 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajlov - ja słabo dzisiaj czytałam bo zakuwam do egzaminu z maty, a Ty chora jestes??? :( Kochana to grzać się i wypoczywać. Luby wróci - wiesz ile rzeczy po rozstaniu smakuje lepiej? :D
    Ja zawsze jestem królem parkietu, więc nogi mi skakały przy tym stoliku, ale czego się nie robi dla Fasoli?
    Czekam na mój film z wesela - gdzie odwaliłam taniec na głośniku, ale czujecie rok mija w listopadzie, a my jeszcze filmu nie mamy :O W sumie nam to pasi bo z kasa średnio przez to mieszkanie, ale jak będzie to zgram na youtube i Wam prześle linka :)))) Może na rocznice się doczekamy ;)

Witch - jak tam u Ciebie Kochana?? Jak się czujecie? Ja jutro mam gina i tak się stresuje - w sumie zaczynam szósty tydzień jutro, więc pewnie zobacze tylko pęcherzyk, ale i tak się boje. Dzisiaj miałam sen, że zobaczyłam dwa pęcherzyki.

EJ W OGÓLE!!! teściowie nas dzisiaj zaprosili na dół na drinka - to akurat było dziwne, bo mi też proponowali... yyyy... no nic uśmialiśmy się z M, że taka dość specyficzna propozycja, no ale zaprosili!!! Trzeba docenić, trzeba!

Kocham Hrabi - gdybyście chciały coś na poprawe humoru tto polecam Hrabi "Kwiaty", "Dziubas" w ogóle od nich to wszystko, ale to takie perełki! A tak poza tym kto jest w okolic Rybnika, bo ja bym chętnie na moje nowe M zaprosiła na kawusie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 20:03

l22no7esp71lsl9i.png
    x7g1xzdv4y1qfts9.png

KARIOTYPY OK <3
    Mama dwóch Aniołów <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edzia - to ucz się ucz, nie przeszkadzam w takim razie ;-) No dopadło mnie konkretne przeziębienie - gardło, głowa, katar i ogólnie słabo się czuję. Luby jutro wraca, więc nie długo będę sama :-)
    Ojej, to czemu tak długo ten film się robi? Jeszcze się Edzia natańczysz, odrobisz jak już Dzidziuś będzie :-)
    To teściowa mieszka jakoś pod Wami? Zobaczysz, jeszcze się zaprzyjaźnicie z teściową, tylko nie wolno ulegać jej manipulacjom ;-)
    W Rybniku byłam dawno temu z psiakiem na Zawodach :-)
    Ja teraz zamierzam wszystkie złe emocje zwalczać przyjemnościami i wesołymi rzeczami, więc Hrabi się w to wpisuje świetnie :-)
    Powodzenia Edzia na egzaminie!

• Dorola31 Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i na prawie sam koniec wyladowałam w szpitalu. Od 21:00 nie czułam wcale ruchów. Na szczęście maluch tylko mnie nastraszyl i ma się dobrze :) ale na kilka dni mnie położyli.

Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
    Mateuszek 26tc [*]
    Maleństwo 6/9tc [*]
    Michaś moja miłość <3
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edzia to długo czekacie na ten film, ale efekt będzie na pewno powalający - my swój film z wesela obejrzeliśmy tylko raz i to w wersji próbnej :D jakoś nie mogę siebie oglądać :P.
    W poprzedniej pracy byłam 2 razy w miesiącu w Rybniku na delegacji do CCC (Constantia ColorCap). na szczęście już tam nie pracuję, bo wykańczały mnie te wyjazdy a miałam spory kawałek bo spod Rzeszowa jeździłam.

Dorola - to dobrze, że to fałszywy alarm!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 08:13

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorola współczuję, mój też mi robi takie numery że cały dzień nic a nic nawet po słodkim a dopiero po 22-23 puści serię ruchów i znów cisza.

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej kochane :-* , wieki mnie tu nie było .

A co u nas a u mas szpital dzieci chore Ania też , my też chorzy a w tą Sobotę ślub i wesele mojej siostry , oby tylko była pogoda i żeby dojechać i przyjechać . Ania rośnie jak na drożdżach teraz szczepienie dopiero 16 Października . Dziś zaprowadziłam dziewczynki do przedszkola , i chyba nie potrzebnie bo jeszcze mają katar , a Ani nie mam z kim zostawić .Od października zamierzam Ani dietę rozszerzać ale coś czuję , że kiepsko będzie z tym rozszerzaniem jak daje Ani na łyżce syrop to wypluwa i tak jest za każdym razem , bardziej odpowiadają jej kropelki takie na kaszel .

A tu zdjęcie moje i naszej Ani :-* :-* :-* :-* .

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebaac4508d38.jpg

Yoselyn82, Edzia1993, Natikka123, sylvuś, Edyśka82, Monika1357 lubią tę wiadomość

• Dorola31 Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przetrzymali mnie noc, porobili badania i już jestem w domu. W piątek na ktg a po niedzieli w środę już na oddział po mojego bobasa :)

Oj z tymi ruchami to miałam stracha - ostatnie czułam takie delikatne po 20:00 a mały zawsze około 21 - 22 wariuje a tu nic. Nie pomogła kąpiel, cukierek, chodzenie, leżenie, siedzenie ani bujanie brzuchem. W dodatku brzuch jakiś taki miękki się zrobił i chyba stąd ta moja panika.

Ale porządnie nas sprawdzili. Michaś waży już 3500 :D Kawał chłopa z niego!

SZCZĘŚLIWA MAMUSIA Ania rośnie i jak się zmienia :) Ślicznotka!

Edzia1993, Koteczka82, sylvuś, Yoselyn82, Edyśka82, Monika1357 lubią tę wiadomość

Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
    Mateuszek 26tc [*]
    Maleństwo 6/9tc [*]
    Michaś moja miłość <3
  • Edzia1993 Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorola, ale wielki Bobo! Ummm tulilabym!!!! <3 :) :) :)

Ja tez nienawidzę sie oglądac, ale jakoś tego filmu nie moge sie doczekac ;) :D

Dorola31 lubi tę wiadomość

l22no7esp71lsl9i.png
    x7g1xzdv4y1qfts9.png

KARIOTYPY OK <3
    Mama dwóch Aniołów <3
  • Witch15 Ekspertka

Wysłany: 18 września 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edzia trzymam kciuki za Was dziś będę czekać na wieści
    A ja wczoraj wieczorem odebrałam bete i przepłakałam wieczór bo bardzo mały przyrost tylko 23 % .

Matka wiecznie walcząca

ibm2upjyyg5fo9yf.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witch :(
    A na jakich wartościach?
    Kiedy lekarz?

Dorola :* biedna się strachu najadłaś. Żeby teraz już tylko spokój do samego rozwiązania.

Ja próbuje się dodzwonić do poradni, ale nikt nie odbiera. Mimo leżenia wczoraj cały czas wieczorem i tak pojawiła się krew. Rano już jest w miarę, poza nocna podpaska.

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witch15 który Ty masz tydzień? Powyżej pewnych wartościach beta już dużo wolniej rośnie. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

Edzia kciuki żeby wszystko było ok! Czekam na wieści.

Fatalita za Ciebie też trzymam kciuki żeby to krwawienie nie oznaczało nic złego.

Ja dalej na zwolnieniu jestem mój kręgosłup całkiem odmowił współpracy i boli jak diabli :-( biorę leki przeciwzapalne i masaże, dzisiaj dostałam jeszcze dodatkowo duże dawki witamin z grupy b i szukam rehabilitacji :-(

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • sylvuś Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczko kuruj się bo kręgosłup musi być w dobrym stanie żebyś mogła dźwigać dzidzie.

Fatalita może warto do jakiegoś prywatnie się wybrac z dobrym sprzętem. Bierzesz może acard? Czasami on wywołuje niestety krwawienia.

Dorota to cudowny Kluseczek 3500 do tulenia :-D już za chwilkę będziesz mogła Go ucałować, to musi być CUDOWNE!

Witch może przyrost przy tych wartościach już zmniejsza. Który masz tc? Trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 15:28

Dorola31 lubi tę wiadomość

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witch przy większych wartościach beta rośnie już wolniej :* Który masz tydzień? Jakie wartości bety?

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam dziewczyny? Edzia? Witch?
    Myślę wciąż o Was.

Sylvuś byłam tydzień temu u prywatnego, ide, znow za tydzień. On mówił, że mam "wyluzować" bo nic niepokojącego nie widać. No ale krew według mnie jest niepokojąca :/

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Witch15 Ekspertka

Wysłany: 18 września 2017, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wartości są na poziomie 25000 zaczęłam 7tc . Odebrałam ogólne wyniki krwi ,glukoza mocz żelazo i wszystko Ok . Jeszcze 24h i wszystko będzie jasne .

Edzia daj znać .

Matka wiecznie walcząca

ibm2upjyyg5fo9yf.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 18 września 2017, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny dawno nie pisałam. Miałam mnustwo na głowie. . Moj jeden synek miał tydzień temu operacje na jelito bo wystąpiła performacja. . Na szczęście przeżył operacje choć nie dawano mu dużych szans .. wycieli mu kawałek jelita i jak się zagoi to dadzą mu taki woreczek gdzie będzie się wszystko zbierać a jak wydobrzeje i ciut porośnie to zrobią mu ponownie operacje i mu złącza ..z tą bakteria dalej walczą oba .. za niedługo powinni mieć usg głowek cxy nie maja jskis zmian bo ten wiekszy miał operacje i tez był niedotleniony podczas porodu a ten drugi łapie anemie non stop i jyz miał 2x krew przetaczana .. w czwartek wazyli 1270 kg i 1300kg ten wiekszy na razie nie może jeść mojego mleczka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 17:48

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
‹‹ 2465 2466 2467 2468 2469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ