Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Daga - ja objeździłam na prawdę kawał Śląska w poszukiwaniu lekarza, ale Dr Kopiec - ja po prostu weszłam - chciałam zadać mu mnóstwo pytań, bo żaden lekarz mi nie powiedział o wielu sprawach - i nie musiałam zadać ani jednego bo on w pierwszych zdaniach po mojej historii sam z siebie mi na nie odpowiedział - czterech wcześniejszych - NIC! A jeździłam do sporo droższych niż Dr Kopiec - renomowanych och ach ich - może tak ale jak jest dobrze.
Ja wiem, że On przy każdej z nas robi wszystko co w jego mocy. Ufam mu i to bardzo.
Dobrze trafiłyśmy.
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
AnnaZ wrote:Dagna, u mnie poronienie zatrzymane tuż przed Wielkanocą. Czas straszny. Moja rozpacz byłaby większa, gdybym została w domu i nie miała już jednego dziecka. Po 2 tygodniach wróciłam do pracy, ludzie przyjęli mnie bardzo ciepło i dali dużo wsparcia. Nie ma co bać się pytań, inni też się boją naszej sytuacji i jest im niezręcznie. Pierwsze 2 tygodnie płakałam ciągle. Teraz zdarza mi się, że boli mnie serce i jest mi źle, ale już nie tak bardzo jak na początku. Na początku czułam, jaby mi ktoś część mojego ciała zabrał i bolało w środku. To dobra wiadomość, że z czasem nie boli tak bardzo. Po dwóch cyklach miałam zielone światło. Staramy się, ale nie udaje się. Mam złe chwile, jak ostatnio tutaj, bo zbliża się czas, kiedy miałam termin porodu, a ja nie jestem w ciąży, ale dziewczyny tu szybko stawiają do pionu. Trzeba wierzyć, nawet jak się czasem człowiek załamuje. Teraz dołuję, bo znowu wszyscy w ciąży tylko nie ja, ale pewnie i mój czas przyjdzie.
Ile cykli starań za Wami? Kochana nadejdzie Twoj czas. Najgorsze jest właśnie to uczucie pustki, ktorego niczym nie potrafie zapełnić...Córka 7 lat
23.09.2017 Aniołek (*) 9tc -
Edzia1993 wrote:Daga - ja objeździłam na prawdę kawał Śląska w poszukiwaniu lekarza, ale Dr Kopiec - ja po prostu weszłam - chciałam zadać mu mnóstwo pytań, bo żaden lekarz mi nie powiedział o wielu sprawach - i nie musiałam zadać ani jednego bo on w pierwszych zdaniach po mojej historii sam z siebie mi na nie odpowiedział - czterech wcześniejszych - NIC! A jeździłam do sporo droższych niż Dr Kopiec - renomowanych och ach ich - może tak ale jak jest dobrze.
Ja wiem, że On przy każdej z nas robi wszystko co w jego mocy. Ufam mu i to bardzo.
Dobrze trafiłyśmy.
Pamietam jak pierwszy raz do niego przyszłam. Nigdy wczesniej nikt nie wykonywal mi tak dlugo usg. Tlumaczyl wszystko. Pomimo tego, ze staralismy sie dopiero 4 msc jak do niego trafilam, on od razu dal mi leki, skierowal na konkretne badania. Dal mi tyle wiary, ze juz miesiac pozniej bylam w ciazyi jestem prawie pewba, ze teraz bedzie podobnie.
Edzia1993 lubi tę wiadomość
Córka 7 lat
23.09.2017 Aniołek (*) 9tc -
Fatalita - tak, o mnie chodziło. Za trzy tygodnie mam usg III trymestru u swojego lekarza, on pracuje w tym szpitalu, co zresztą do niego na nfz też do poradni chodzę. Mam nadzieję, że do tego czasu sprawa się wyjaśni w 100% już12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja tylko na chwilkę. Nadrobienia Was z domu. Chciałam tylko powiedzieć ze dzisiaj o 12:07 przyszedł na świat Michał. 3770g i 55 cm
Mnie po cięciu trochę boli ale do przeżycia. Odezwę się po niedzieli jak wrócę do domku.
PozdrawiamKoteczka82, Jacqueline, D_basiula, Fatalita, sylvuś, Dooti, Yoselyn82, Edyśka82, Monika1357, Mamaokruszka, Edzia1993, Witch15, asia-bez, Natikka123, Genshirin lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Dorola gratulacje!!! Wszystkiego dobrego dla Michałka to najlepsze chłopaki na świecie
mój ma już 8 lat. Pozdrawiam Was gorąco!!!
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyGos77 wrote:Wstrzymaj się albo zrób betę. Bo jeśli się udało (trzymam kciuki!), to tak wcześnie test może być jeszcze negatywny i na co Ci te nerwy?
Pod koniec nawet tempki już nie mierzę, żeby nie widzieć jak spada
tylko liczę dni od pierwszej podwyższonej. Jak przekroczy 16 to myślę, że zrobię test
W cyklu, w którym zaszłam zrobiłam test w 40 dniu, w ten sam dzień udało mi się dostać do gina i widziałam już serduszko. -
nick nieaktualnyDorola31 wrote:Ja tylko na chwilkę. Nadrobienia Was z domu. Chciałam tylko powiedzieć ze dzisiaj o 12:07 przyszedł na świat Michał. 3770g i 55 cm
Mnie po cięciu trochę boli ale do przeżycia. Odezwę się po niedzieli jak wrócę do domku.
Pozdrawiam -
Dorola - gratulacje
Spory synek, w terminie pewnie by przekroczył 4kg. Ucałuj małego od nas
i życzę szybkiego powrotu do formy
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Ja myślę,że tak naprawdę dojdę do siebie dopiero wtedy, gdy zobaczę bijącego serduszku, kolejnego dzieciątka na usg. Choć pewnie strach będzie nawet wtedy. Ale tak myślę, że te pustkę w sercu będzie potrafił zapełnić tylko kolejny, zdrowy maluch.
Dorola - gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 15:28
-
baljov wrote:A ja lubię mieć nadzieję aż do końca, więc wolę nie robić testów ani bety tak wcześnie, bo wtedy jest mi smutno już do samej miesiączki
Pod koniec nawet tempki już nie mierzę, żeby nie widzieć jak spada
tylko liczę dni od pierwszej podwyższonej. Jak przekroczy 16 to myślę, że zrobię test
W cyklu, w którym zaszłam zrobiłam test w 40 dniu, w ten sam dzień udało mi się dostać do gina i widziałam już serduszko.
Teraz nie mam już takiego ciśnienia na ciążę jak wcześniej. Im dalej od poronienia tym bardziej się uspokoiłam. Jak będzie to będzie i będę się bardzo cieszyć. Jeśli nie to będzie następny cykl. Bety nie robię bo to dla mnie za duży stres. Na teście to wiem od razu.baljov lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Sylvus halo kochana jak sytuacja u Ciebie? Masz wyniku bety?
Mam nadzieję że brak wiadomości to dobre wiadomości!!! Trzymam kciuki nadal!!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Teraz nie mam już takiego ciśnienia na ciążę jak wcześniej. Im dalej od poronienia tym bardziej się uspokoiłam. Jak będzie to będzie i będę się bardzo cieszyć. Jeśli nie to będzie następny cykl. Bety nie robię bo to dla mnie za duży stres. Na teście to wiem od razu.
Ja tym razem zrobię chyba test wcześniej ze wzgledu na leki jakby co. -
A ja chyba się doczekałam @, mam lekkie plamienie już. Tylko mam obawy, że mi się coś lekko rozlegulowało, bo dziś 26dc dopiero. Spodziewałam się jej w weekend.
Ale w sumie im szybciej, tym lepiej!Kaczuszka86 lubi tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Dorola31 wrote:Ja tylko na chwilkę. Nadrobienia Was z domu. Chciałam tylko powiedzieć ze dzisiaj o 12:07 przyszedł na świat Michał. 3770g i 55 cm
Pozdrawiam
Dorota GRATULUJE synka!W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Koteczka82 wrote:Sylvus halo kochana jak sytuacja u Ciebie? Masz wyniku bety?
Mam nadzieję że brak wiadomości to dobre wiadomości!!! Trzymam kciuki nadal!!!mam dobre wiadomości!
Przede wszystkim bardzo chciałam Wam podziękować za kciuki, ogromnie się przydały!
GROSZKI zostały że mną
Są dwie kreski! Beta przyrasta.
Jak będzie czas pokaże, ale ja już JE KOCHAM i mam nadzieję że zostaną że mną!
Na zawsze!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 17:02
Jacqueline, baljov, Kaczuszka86, Dooti, Yoselyn82, Edyśka82, Monika1357, Mamaokruszka, Edzia1993, Witch15, jatoszka, asia-bez, Genshirin lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Sylvuś - gratulacje kochana
wspanialeeeee
sylvuś lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
sylvuś wrote:Dokładnie tak Koteczko
mam dobre wiadomości!
Przede wszystkim bardzo chciałam Wam podziękować za kciuki, ogromnie się przydały!
GROSZKI zostały że mną
Są dwie kreski! Beta przyrasta.
Jak będzie czas pokaże, ale ja już JE KOCHAM i mam nadzieję że zostaną że mną!sylvuś lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...