Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorola31 wrote:Ja tylko na chwilkę. Nadrobienia Was z domu. Chciałam tylko powiedzieć ze dzisiaj o 12:07 przyszedł na świat Michał. 3770g i 55 cm
Mnie po cięciu trochę boli ale do przeżycia. Odezwę się po niedzieli jak wrócę do domku.
Pozdrawiam
Gratulacje!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
nick nieaktualnysylvuś wrote:Dokładnie tak Koteczko
mam dobre wiadomości!
Przede wszystkim bardzo chciałam Wam podziękować za kciuki, ogromnie się przydały!
GROSZKI zostały że mną
Są dwie kreski! Beta przyrasta.
Jak będzie czas pokaże, ale ja już JE KOCHAM i mam nadzieję że zostaną że mną!
Na zawsze!!!sylvuś lubi tę wiadomość
-
Dorola - gratuluję
buziaki dla Michałka :*
Sylvus - supcioTrzymam kciuki za szczęśliwe i spokojne 9 (w sumie już 8
) miesięcy :* niech fasolki rosną w siłę
Stokrotko - masz małego minuska za "nielubienie" kotówale to prawda, większość zarazen toxo jest od złej higieny podczas przygotowania posiłków.
Kurczę, liczę na to, że jeżeli mój krwiak stwierdził, że jednak woli się oczyścić niż wchłonąć to będzie robił to powoli i nie zrobi krzywdy dzidzi.sylvuś lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Dorola gratuluję szczęśliwego rozwiązania
Sylvus ale cudowne wieści))
Od razu się buzia cieszy czytając takie wiadomościsylvuś lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Sylvuś,
Kochana... Prawie się popłakałam! Gratuluję, tak bardzo gratuluję! Niech maluchy zostaną na zaaaawsze! I niech Cię kiedyś zamęczą takim krzykiem: "Mamoooo! Maaaamooo!"Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Dorola, gratulacje kochana. Bardzo czekałam na wieści od Ciebie
całuski dla Michasia :*, mam nadzieję że szybko zajmę Twoje miejsce
Sylvuś, super! Wiedziałam że będzie dobrze. Rośnijcie zdrowo :*
Ja zrobiłam dziś sobie TSH. Spadło ale wciąż jest jeszcze zbyt wysokie 3,74 (z 5,56), czeka mnie zmiana dawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 18:26
sylvuś lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dorola31 meeeega gratulacje...
Wszystkiego dobrego dla ciebie i Michasia
Sylvus po cichu gratulujesylvuś lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Daga11, 4 cykle bez rezultatu. Poczekam jeszcze ten i jeśli będzie bezowocny wybiorę się do lekarza. Przypuszczam, ze mam problem z zagnieżdżeniem. Pierwsza ciąża udała się po 2 opakowaniach duphastomu, donoszona, bezproblemowa. Teraz zaszłam bez problemu i zatrzymało się serduszko w 9 tyg. Byłam u 2 lekarzy, obaj powiedzieli, żeby próbować, że nie ma potrzeby robić żadnych badań. Niby wiem, że mam czas, mam 32 lata, ale czasem mam ciśnienie. Jak przychodzi @ to mam mega wk***.
Dorola, gratulacje i dużo zdrowia, radości i szczęścia dla Was. Zamawiam Twoje miejsce ciężarówkowe!!!!Jak się czujesz po cc?
Sylvuś, kciuki zaciśnięte u rąk i nóg
Czarnulko, odezwij się proszę czasem i podziel wiadomościami o Twoich chłopcach. Bardzo czekamy tu na wieści o tych małych wojownikach.
Jaqu, jak Twoja forma?sylvuś lubi tę wiadomość
2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Sylvus super wiadomosci. Trzymam kciuki, zeby teraz juz bylo tylko nudno, do samego porodu.
Dorola gratulacje. Szybkiego powrotu do sprawnosci po cc.
Wlasnie tez jestem ciekawa co u Czarnulki. Ma ktos z nia kontakt? Trzymam kciuki, zeby z chlopcami juz wszystko bylo dobrze.sylvuś lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Dorola, gratulacje! Dużo zdrówka dla synka!
Sylvus, Witch Wam też gratuluję, trzymam kciuki i mam nadzieję że niedługo dołączę do Waszego grona
Daga, jeśli mogę Ci coś doradzić to daj sobie czas na żałobę, ale zajmij się czymś, bo i tak musisz trochę odczekać przed kolejną ciążą, a inne zajęcie pozwoli Ci pozbierać się psychicznie... Przynajmniej u mnie tak było. Pozdrowienia dla wszystkich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 10:20
sylvuś lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Czarnulka z 3 dni temu jakoś pisała na BBF w wątku Podwójne i potrójne szczęścia.
Monika1357 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Sylvus, Dorola, super, gratulacje. Czyli zwalniacie miejsca w kolejce " oczekujących", może w kolejnym cyklu uda sie kolejnym z nas. Ja odliczam dni do ovu, niestety @przyszła 3 dni temu i to z siłą wodospadu- prawie zemdlałam na ulicy.. Z bólu. Też się zastanawiam czy to może jakieś zrosty po łyżeczkowaniu? Albo endometrioza? A może po prostu wydziwiam, bo minął 5 cs i jestem mega sfrustrowana a do kolejnej ovu taaak daleeeko ( mam długie cykle, wiec ovu ok 20dc). Myślicie, że wydziwiam czy jednak się pokusić o diagnostykę? A jeśli tak to czy nie ma innego sposobu niż laparoskopia? Strasznie się tego boję.
sylvuś lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Sylvus, Dorola, super, gratulacje. Czyli zwalniacie miejsca w kolejce " oczekujących", może w kolejnym cyklu uda sie kolejnym z nas. Ja odliczam dni do ovu, niestety @przyszła 3 dni temu i to z siłą wodospadu- prawie zemdlałam na ulicy.. Z bólu. Też się zastanawiam czy to może jakieś zrosty po łyżeczkowaniu? Albo endometrioza? A może po prostu wydziwiam, bo minął 5 cs i jestem mega sfrustrowana a do kolejnej ovu taaak daleeeko ( mam długie cykle, wiec ovu ok 20dc). Myślicie, że wydziwiam czy jednak się pokusić o diagnostykę? A jeśli tak to czy nie ma innego sposobu niż laparoskopia? Strasznie się tego boję.
A co mówi Twój lekarz? Może warto sprawdzić z innym, jeśli masz wątpliwości i zrobić jakieś dodatkowe badania?
Swoją drogą, współczuję tak długich cykli, ja mam owulację 11-12 dc, a i tak mi się dłuży.....
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Rany, dziewczyny! Czy my ciągle musimy na coś czekać??? Ja aktualnie czekam na wyniki badań i one niestety pojawiają się w różnym czasie. Białko C w normie, białko S obniżone niestety
A dziś przeciwciała przeciw kardiolipinie i nie ma podanych norm!!! Czy są one jednakowe niezależnie od laboratorium? Wiecie może?
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Gos77 wrote:Rany, dziewczyny! Czy my ciągle musimy na coś czekać??? Ja aktualnie czekam na wyniki badań i one niestety pojawiają się w różnym czasie. Białko C w normie, białko S obniżone niestety
A dziś przeciwciała przeciw kardiolipinie i nie ma podanych norm!!! Czy są one jednakowe niezależnie od laboratorium? Wiecie może?
A nie masz napisane czy sa ujemne czy dodatnie te prEciwciala? Jak ujemne to ok. Ja mam tak napisane. A obnizone bialko s to swiadczy o zaburzeniach krzepliwosci. DZiewczyny dostaja na to hrparyne.2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3