Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blu ja też tak miałam że zaraz jak tylko doszłam do siebie fizycznie to chciałam być znowu w ciąży. Udało się po pierwszej @ niestety skończyło się źle. Jednak był tu na forum przypadek że jednej z dziewczyn udało się zajść przed pierwszą @ i urodzić dziecko.
Życzę Ci żebyś zaszła w odpowiednim momencie dla swojego organizmu i szczęśliwie donosila ciążę do końcablue00 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Zaczęłam się zastanawiać czy u mnie wszystko jest ok z cyklem teoretycznie mam już dni płodne jutro lub w niedzielę 14 i 15 dc powinnam mieć ovu a śluzu płodnego brak
zamiast ciągliwego jest biały i rzadki i jest go mało. Rano było totalnie sucho
Jajnik nadal ciągnie nie wiem co o tym myśleć. Czy Wy zawsze miałyście płodny śluz przed zajściem w ciążę?
Chyba szukam dziury w całym ehhh....
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczko ja teraz jak zaszłam to w ogóle nie miałam sensownego śluzu, raczej jakieś suchoty.
Dominika furagin po chyba 6 tabletek dziennie, max.dawka jaka jest w recepcie i po dwóch dniach praktycznie problem znika.
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Dominika tak sie sklada ze jestem specjalistka od zapalenia pęcherza! Hihihi to byla dolegliwosc ktora nie dawala mi żyć, ale znalazlam na nia sposob, bo.lekrze rozkladali ręce, a ja sikalam juz nawet z krwia i plakalam na.kibelku.
Kup furagin i bierz po dwie tabletki pięć razy dziennie przez tydzień choćby Ci przeszlo szybciej - tak kazał mi lekarz wiec nie boj sie nie przedawkujesz to ma Cie ocZyścić. Dodatkowo ocZywiście grzej pęcherz, koc, kołdra i pij wode, herbatę co tam lubisz - nie ważne czy zimne czy ciepłe bo jest taka mylna teoria ze musi byc ciepłe nieprawda - i pij tak duzo że będziesz miala wrazenie ze zaraz Ci sie cofnie. Ja naraz wypijam ok 2l - Koooochana ja ręką odjal!
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Blue! Trzymamy kciuki!!!
Ja dziewczynu wczoraj sie nie odzywalam, bo to istne apogeum było! Caly ddzień, bez przerwy mnie modliło, rzygałam i nie umialam wstac z łóżka... Powiem tak Fasola wczoraj przegieła kape!ale dzisiaj jest idealnie. Myslalam ze juz mdłości przechodzą, no ale wczoraj sie zdziwiłam
dodatkowo wieczorem dostałam zaplenia pochwy, ale to chyba z mojej winy bo sie zacielam przy goleniu
lekarz kazal mi kupic mucovagin i powiem Wam świetny srodek bardzooo lagodzi i stosuje sie go co trzy dni... co mnie zaskocZyło.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
blue00 wrote:mam dobre wieści,jestem po wizycie u ginekologa,wszystko ładnie się zagoiło,endometrium 5mm,w jajcorach pęcherzyki,tylko nie wiem jak duże,także owulka przede mną,nie zamierzam próżnować.
Trzymam kciuki!blue00 lubi tę wiadomość
-
Dominika tylko zanim zaczniesz brać furagin to skończ antybiotyk bo nie można brać tych leków razem. Furagina to nie cukierki tylko lek bakteriostatyczny. Dodatkowo można stosować żurawinę i urosept. Dużo pij i siedź w cieple tak jak dziewczyny piszą. Trzymam kciuki żeby szybko Ci przeszło.
Ja już po porannej porcji przytulanek
Niestety jutro mąż ma dyżur a ja 15 dcno nic poprawimy w poniedziałek.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Edzia1993 wrote:Koteczka plemnikory żyją nawet 6dni spokojnie jak ma być to sie ukryje i poczeka na swoj moment!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
koteczka ja też w cyklu w którym się udało nie miałam plodnego śluzu, na żaden z testów owulacyjnych nie był tak wyraźny jak powinien (robiłam 10 dni przy cyklach 28) także brak objawów owu o niczym jeszcze nie świadczy
Dominika tabletki duphaston lub luteina dla unormowania progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 10:32
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Będzie dobrze Koteczka - zobaczysz jeszcze bedziesz sie smiala ze swoich stresow, a ja ze swoich jak juz bede trzymac Bąbla. Panikujemy - mamy prawo A CO! doświadczyło nas! ale patrz tu są takie happy endy, że musi być dobrze. Masz Syna, zaszłaś w ciąże - specjalnie sie nie staraliscie, bo M miał uraz - niedawno zaczeliscie swiadomie się starać. Kochana ucha do góry!
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
nick nieaktualny
-
Blu to już pokaźna gromadka. Podziwiam.
Ja zawsze chciałam mieć dwoje dzieci. Mam wspaniałego synka i mam nadzieję że uda mi się zajść i szczęśliwie urodzić drugie dziecko.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Bleu również podziwiam. Ja bym chciała mieć trójkę, chociaż jak słyszę w koło jak znajomi, rodzina narzeka jak ciężko z dwójką... To tym bardziej szacun.
Ja mam trójkę rodzeństwa i często się zastanawiam jak moi rodzice dali radę -
No z taką gromadka to na pewno jest co robić ale wesoło też musi być
Moje siostry cioteczne mają po troje dzieci i nie raz jest z nimi meksyk zwłaszcza jak chorują.
A moja bratowa ma 4-kę rodzeństwa, 3 siostry i brata.
Mnie wystarczy dwoje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 19:08
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...