Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka30 wrote:Coconue nie mam żadnej diety, staram się tylko nie pić zielonej herbaty, bo ona zaburza wchłanianie kwasu foliowego.
-
pati85 wrote:Widzicie bladziocha Na zywo lepiej to wyglada
pati85 lubi tę wiadomość
-
Pati,
Widzę.
Bardzo widzę!
Gratuluję najmocniej jak potrafię!
No ale dziewczyny... Teraz to Bąbelek Pati potrzebuje młodszego kolegi/koleżanki
Who's next?bobo_frut lubi tę wiadomość
-
No to teraz dziewczyny wiem jak sie czujecie. Najpierw czlowiek sie martwi.aby zajsc w ciaze a potem jeszcze wieksze zmartwienia, czy bedzie wszystko ok, czy to nie ciaza biochemiczna, czy bedzie serduszko itp. Boje sie strasznie kolejnego bolu i rozczarowania.
Dzisiaj snilo mi sie, ze urodzilam coreczke i nazwalam ja Kornelia
-
Wpadlam na chwilke bo gosci mam od wczoraj ale zdązylam przeczytac zalegle wpisy,powiem ze leniwe to nie jestescie bo czytania było troche.
Gratki dla Pati,mam nadzieje ze beta rozwialaby obawy czy faktycznie..jednak cos widac:-)
Jacq dobrze ze obok masz swojego cukiereczka ktory przytuli mamunie i ulźy w cierpieniu.Te oczka w ktore patrzysz powinny zlagodzic ból i dac kolejną nadzieje,przeszlas wiele mimo tego bàdz silna i nie poddawaj sie7Antoś IVF,Julisia natural
-
Blondyna - wysłałam Ci zaproszenie, chciałam o coś podpytać12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Niebieskaa wrote:tak sie ciesze z waszych 2 kresek i rosnacych malenstw! ale musze przyznac ze tez troszke zazdroszcze, mam nadzieje ze i na mnie przyjdzie czas:) mam wrazenie ze przez te straty to milosc do tego babelka ktorego nawet jeszcze nie ma jest milion razy wieksza
Ja robilam wiele badan...maz badal nasienie itd. znalazlam informacje ze dziewczyny robil tez badanie przeciwcial przeciwplemnikowych i komorek NK...mam nadzieje ze to nie jest juz mi potrzebne, zaden lekarz nie wspomnial o tym...
Ja robiłam NK i mialam wynik podwyższony o 2% w sumie biorę kroplówki z INTRALIPID ale teraz mam od nich mały odpoczynek zobaczymy... co czas pokaże Z tym, że jest to duży koszt bo aż 400 złotyMama trzech Aniołków