Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
B12 też zmetylowana. Pozimo B12 lepiej, żeby był bliżej górnej granicy
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Koteczka82 wrote:Mamookruszka, Roma jak miło Was widzieć
Mam nadzieję że moja historia będzie jedną z wielu ze szczęśliwym zakończeniem.
Dobrze jest czuć wasze wsparcie. Jestem wam wszystkim wdzięczna. Na razie wiecie tylko wy tu na forum i mój mąż.
Koteczka, o której masz wyniki bety? Bo rozumiem, że udało Ci się dotrzeć do laboratorium dzisiajMocne kciuki!!!!
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
nick nieaktualny
-
Wiesz ze trzymamy kciuki za Ciebie koteczka! Wszystkie jedziemy tu na podobnym wózku. Daj znać! :*
-
aLunia wrote:Też właśnie cały czas zaglądam czy jest jakieś info od koteczki.
Gość a ty kiedy testujesz?
Czy to pytanie do mnie?
Jeśli tak - to pewnie w przyszły piątek, 16-ego. Planowana @ 19.03, ale do poniedziałku na bank nie wytrzymam ;Pbaljov, sylvuś, Dooti, admiralka lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
No ciągnie się masakrycznie!!!! Jeszcze miałam Ovitrelle, więc 10 dni to MUSZĘ odczekać, żbey nie było przekłamania z powodu zastrzyku. Ciekawe czy są dziewczyny, którym udaje się o tym nie myśleć ;P
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
nick nieaktualnyGos77 wrote:No ciągnie się masakrycznie!!!! Jeszcze miałam Ovitrelle, więc 10 dni to MUSZĘ odczekać, żbey nie było przekłamania z powodu zastrzyku. Ciekawe czy są dziewczyny, którym udaje się o tym nie myśleć ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 16:06
Gos77, Bella01, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Mamaaniolka wrote:Dziewczyny ile czekacie na dostawe z apteki gemini. Zamowilam w niedziele jeszcze nie mam
Najczęściej wysyłają mi dzień po zamówieniu, czyli dociera do mnie 2 dni po zamówieniu.
Koteczka, czekamy na wieści i nie puszczamy kciuków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 16:23
-
Dziewczyny dziękuję wam wszystkim za kciuki i wsparcie, niestety przeczucie mnie nie myliło i to ciąża biochemiczna. Dzisiaj beta już tylko 4,4 z poniedzialkowych 12,27. Odstawiam dupka i czekam na @. Potem wracam do starań jeśli mąż się nie wycofa. Trudno nie liczyłam od początku że coś z tego będzie i chyba nawet nie jest mi przykro. Trzeba walczyć dalej.
agulineczka lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Dziewczyny dziękuję wam wszystkim za kciuki i wsparcie, niestety przeczucie mnie nie myliło i to ciąża biochemiczna. Dzisiaj beta już tylko 4,4 z poniedzialkowych 12,27. Odstawiam dupka i czekam na @. Potem wracam do starań jeśli mąż się nie wycofa. Trudno nie liczyłam od początku że coś z tego będzie i chyba nawet nie jest mi przykro. Trzeba walczyć dalej.
Koteczka, przykro miMam nadzieję, że mąż będzie walczył dalej! I za to trzymamy kciuki
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
nick nieaktualny
-
Koteczka, czekałam na informacje i bardzo mi przykro. Ściskam mocno i już zaciskam kciuki za kolejny cykl :* Sama mam dwie koleżanki, które zaszły w szczęśliwą ciążę od razu w cyklu po biochemicznej :*
Koteczka82, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny dziękuję wam wszystkim za kciuki i wsparcie, niestety przeczucie mnie nie myliło i to ciąża biochemiczna. Dzisiaj beta już tylko 4,4 z poniedzialkowych 12,27. Odstawiam dupka i czekam na @. Potem wracam do starań jeśli mąż się nie wycofa. Trudno nie liczyłam od początku że coś z tego będzie i chyba nawet nie jest mi przykro. Trzeba walczyć dalej.
Przykro mi Koteczka! Trzymaj się, jesteśmy z Tobą.Koteczka82 lubi tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu.