Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Sisi, to jest straszne co przeżyłaś. Bardzo Ci współczuję takich wspomnień :*
-
Sisi straszne jest to co przeszłaś w szpitalu
Choć ja za pierwszym razem też przeżyłam traumę, przez to jak zostałam potraktowana. Dlatego przy kolejnej stracie już się udałam do szpitala w innym mieście i było nieporównywalnie.
Przecież my przechodzimy chyba największą życiową tragedię i chciałybyśmy tylko chociaż odrobiny empatii. A czasem się niektórzy tak totalnie nie potrafią zachować -
Ja trafiłam na świetną zmianę położnych, lekarka też była przemiła.
Jeszcze nie ma... Do 18 pracują, więc jeszcze chwilę mają -
Nadzieja ja tam się na becie nie znam ale też nadal trzymam kciuki :* Już się spotkałam z historią,że nie przyrosło jak powinno A wszystko było ok :*
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Dlatego ja nie sprawdzałam przyrostu.. nie warto się stresować Nadzieja. Odpoczywaj :*
-
Doktor mi kazał
Ja tam jeszcze wierzę, że będzie dobrze
Mamusiagusia, Bella01, Koteczka82, baljov lubią tę wiadomość
-
Nadzieja ja mialam nawet nizszy jedem przyrost a nastepny juz ponad 100%. Moze nie skobczylo sie u mnie dpbrze ale ciaza trwala jeszcze 4 tygodnie wiec chyba akurat to nie mialo wplywu. Trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze.
-
Nadzieja zycze,aby to byl jednorazowy nizszy przyrost, były juz tu takie historie. U mnie niestety pierwszy przyrost byl ok, drugi za maly, trzeci juz bardzo dobry i znowu nadzieja, a za czwartym razem lipa.
Tak sie zastanawiam czy gdyby sie udalo w koncu czy bym tak latala na bete. Chyba niepotrzebny stres. Z drugiej strony potrzebowalabym recepte więc musialabym pojscNadzieja22 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Cześć Kochane
Ostatnio mam dużo na głowie, bo sie przeprowadziliśmy. Nie jestem w stanie Was nadrobić, ale jak zawsze podkreślam trzymam za Was kciuki za każdąwierze ze kazdej sie uda bo zaslugujemy na to ale trzeba walczyc!
My skończyliśmy 29tyd, zaczynamy 30, mamy plus 24kgogromne stopy, ale dajemu rade. Jednak szyjka jest z złym stanie i prawdopodobnie potrzebny bedzie krążek
A tu moj Malusi brzusio!
Bella01, bondzik007, Koteczka82, Paula_071, Mamusiagusia, sylvuś, Nadzieja22, Lady_Dior, Dooti, Edyśka82, baljov, Malgonia, golonat, Jacqueline lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Edzia piękny domek wyhodowałaś dla maluszka :*
Edzia1993 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny życzę wszystkim miłego wieczoru.
Ja dzisiaj dostałam kwiaty od męża i synka a także od brata i taty. W pracy też były kwiaty i słodkości więc było miło.
Mój gin mi odpisał, że od kolejnego cyklu mam brać dupka po ovu, ale nie napisał ile ani od którego dnia cyklu. I teraz pytanie do Was ile bierzecie i od którego dnia cyklu? Mam cykle między 27 a 31 dni.
No i acard 75 mg.
Już bym bardzo chciała zacząć kolejny cykl ale plamienie wcale nie chce się rozkręcić w @ wrrr... Jak zwykle najpierw nie chce ze mną zostać a potem nie chce się rozstaćMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Edzia super brzuszek. Trzymam kciuki żeby z szyjka wszystko było ok!!
Edzia1993 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Nadzieja kciuków nie puszczam musi być dobrze!!!
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Nadzieja, zycze Ci jak najlepiej! Wsluchaj sie w swoj organizm. Ja wiedzialam od poczatku, ze moja beta nic dobrego nie wrozy. Ty zaczynalas z duzo wyzsza, wiec jesli spada powinnas moze juz czuc, jesli byloby jednak zle?
Edzia, cudnie rosniecie! Ja w 20tc wazylam 54kg, w 39tc przy porodzie 65kg. Musi Ci byc ciezko, ale czego sie nie zrobi dla bejbikaNadzieja22, Edzia1993 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.