Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Martynko oj to ciezka sprawa z pieskiem ja bardzo lubie psy i zawsze mielismy w domu teraz nie moge miec bo tesciowa sie nie zgadza na pieska no ale cóz rybki mamy.
Niech suczke sie poprawi i niech mniej cierpi !!!
Blodynko przepraszam zle zrozumiałam wpis no dietetyk niestety kosztuje
chyba tez najwazniejsze jest to co piszesz iz najlepiej ograniczyc jedzenie po którym zle sie czujesz!!
Natalii a moze nie bedzie Krwawej Mery???
ja dzisiaj miałam dziwny sen, skad takowe sie biora to ja nie wiem
sniło mi sie,ze trafilam na porodówke w 30 któryms tygodniu - niby i ze rodze ale wykłócałam sie z pielegniarka,ze to niemozliwe bo nie jestem w ciazy bo biore antybiotyk oraz po niedzieli mam histeroskopie. Pielegniaka nie chciała mnie słuchac i pytała o imie jakie wybralismy dla dziecka hyhyhy potem kłóciłam sie z lekarka,ze ja nie rodze i niech zobaczy,ze nie mam brzucha to gdzie to dziecko jest okazało sie,ze to sie dzieje w USA w jakims wielkim budynku wiezowcu takim z połowy XX wieku a na koncu zwiewałam z porodówki
normalnie chyba bziukuje hyhyhy -
nick nieaktualnyNatalii zajrzałam teraz na Twój wykres mam pytanie czy Ty byłas kiedys na jakims monitoringu cyklu?
przepraszam mam nadzieje,ze sie udało ale wyglada mi Twój cykl na bezowulacyjny a takowe zdarzaja sie u kazdej zdrowej kobiety 1-2 razy w roku ale warto tez zobaczyc u lekarza jak nasz cykl wyglada czy sa owulacje!
a tempka oby odbiła w góre -
Wróciłam Ledwo żyję. Goście najedzeni, mąż zadowolony. Dostał troszkę alkoholi i kuchenkę mikrofalową taką na wypasie Lubi gotować więc przyda się idealnie
inessa lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
inessa wrote:Natalii zajrzałam teraz na Twój wykres mam pytanie czy Ty byłas kiedys na jakims monitoringu cyklu?
przepraszam mam nadzieje,ze sie udało ale wyglada mi Twój cykl na bezowulacyjny a takowe zdarzaja sie u kazdej zdrowej kobiety 1-2 razy w roku ale warto tez zobaczyc u lekarza jak nasz cykl wyglada czy sa owulacje!
a tempka oby odbiła w góre
i wlasnie odbila w gore ale to chyba bez znaczenia -
Mi gin kazał zrobić hcg po zakończeniu krwawienia. U mnie poziom max nie przekraczał 300 więc szybko hcg się wyzerowało. Z wynikiem poszłam na wizytę by sprawdzić na usg czy wszystko się oczyściło.
Adora, jeśli miałaś wysoki poziom hcg to może trochę potrwać. Zrób za tydzień hcg i jak wyjdzie wysokie to skonsultuj ze swoim ginrm.adora lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnyHej kochane
my po spacerze u nas dzisiaj maraton był z róznych stron swiata ludzie biegli, wiec poszlismy zobaczyc jak inni biegaja
ja kiedys biegałam wyczynowo potem zdrowie juz nie dopisywało! Po obiedzie a teraz kawa i podczytanie co na forum piszczy
Adora popieram Malike ale mam pytanie czy bylas na jakiejs kontroli USG po poronieniu. Pytam bo niestety mogłas sie zle oczyscic ale tez mogłas miec juz dosc wysoka bete i powoli spada jej poziom.
Wiem,ze mieszkasz w UK ale moze spróbuj gdzies zrobic bete! a i czy robilas w ciazy bete?
Natlii widziałam,ze odbiła zobaczysz co jutro bedzie bo moze masz teraz owulacje wiem,ze dosc pózno ale nie wiem jak wczesniejsze cykle u CIebie wygladały.
Martynka jak suczka?
Dobrego popołudnia zycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 16:54
adora lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane
my po spacerze u nas dzisiaj maraton był z róznych stron swiata ludzie biegli, wiec poszlismy zobaczyc jak inni biegaja
ja kiedys biegałam wyczynowo potem zdrowie juz nie dopisywało! Po obiedzie a teraz kawa i podczytanie co na forum piszczy
Adora popieram Malike ale mam pytanie czy bylas na jakiejs kontroli USG po poronieniu. Pytam bo niestety mogłas sie zle oczyscic ale tez mogłas miec juz dosc wysoka bete i powoli spada jej poziom.
Wiem,ze mieszkasz w UK ale moze spróbuj gdzies zrobic bete! a i czy robilas w ciazy bete?
Natlii widziałam,ze odbiła zobaczysz co jutro bedzie bo moze masz teraz owulacje wiem,ze dosc pózno ale nie wiem jak wczesniejsze cykle u CIebie wygladały.
Martynka jak suczka?
Dobrego popołudnia zycze
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie w Uk nie robia badan po poronieniu. W przyszlym tygodniu jeszcze zrobie test i jak bedzie nadal pozytywny zadzwonie do szpitala. Hcg nie robilam, bo tu nie ma mozliwosci na wlasna reke zrobic ale sadzac po objawach tzn okronych mdlosciach i wymiotach musialam miec b wysoki poziom tego hormonu.
-
Już 2 raz podchodzę do pisania, coś mnie kasuje
Inesska piesek chodzi ale widać, że ją boli, jutro z mamą idziemy do weterynarza umówimy ją na zabieg... piesek mieszka u rodziców, ona tam przyzwyczajona i rodzice też... czasami zabieram ją do siebie
Inesska to ciekawa niedziela... my dziś tryb kanapowca
Dla mnie bieganie to kara nie lubię biegać ale chodziłam kiedyś dużo na siłownie
U nas z miesiąc temu był wyścig kolarski o puchar ministra i to przejeżdzali koło mojego domkuMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyNatalii mysle,ze poczekaj jeszcze z kilka dni i powtórz test mam nadzieje,ze zacznie spadac bo jednak troche długo CIe trzyma hcg!!!
Mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze. A dopóki masz poziom hcg w krwi nie dostaniesz okresu no i owulacji.
Martynko oby weterynarz cos jeszcze zaproponował!!!!
Niedziela jest dla odpoczynku wiec mozna lezec,siedziec itp.
ja uwielbiam spacery biedny maz bo On tak róznie bo nie czasami uwaza,ze nie ma czasu ( chodzi o niedziele) ale zawsze idzie ze mna
Bomblica co ciekawego robisz ????ja uwielbiam gotowanie,pieczenie
A tak wogóle martwie sie bo mnie bardzo gardló boli i mam dreszcze a nie mam goraczki a we wtorek mam miec histeroskopie! -
Bulki z ziarnami i słodkie bulki z kruszonką tylko nie wiem czy dawać cos jeszcze do środka czy może zrobić z tego chałkę
Pelno wirusów w powietrzu, łykaj neosine albo groprinosininessa lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Inesska może to po spacerze? co? a możesz wziąć coś rozgrzewającego? tzn jak boli gardło to poczekaj aż trochę przestygnie i weź uderzeniową dawkę wit C, co 2 godz 1g.
Mnie dziś coś dusi mam wrażenie guli w gardle, nie mogę jej przełknąć, odkalsnąć...
Bombelku pochwal się co robisz dobrego...
Adora dobrze, że kreska jest słabsza, ja wiem, że u Was ciężko z tą betą, ale może jak test nadal się będzie utrzymywał to warto o tym pomyśleć, bo aby to nie był zaśniad groniastyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 19:27
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyBomblica mniam mniam ale mi apetytu narobiłas !!!!
ja ostatnio robiłam na obiad bułeczki drozdzowe z pieczarkami w srodku
Martynko no mnie boli od wczoraj,niestety zaczyna sie jesien a ja jestem alergikiem i astmatykiem i jak co roku o tej porze zapalenie gardła ale akurat teraz mi nie w pore. Najgorzej,ze nie moge brac wielu leków - uczulenie- no ale zobacze co jutro bedzie !!!
Wogóle wirusy panuja,cale rodziny sa chore.
-
inessa wrote:Natalii przepraszam,ze tak dopytuje ale nie pamietam kazdej historii a chciałabym pomóc na tyle ile ja potrafie.
Czy miałas robione badania hormonalne ale i kobiece hormony oraz tarczycy???