Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, po wczorajszej wizycie jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa
Wszystko jest u mnie w porządku i lekarz dał zielone światełko
Tak bardzo sie cieszę
Poza tym wczoraj w nocy zostałam ciocią pełną buzią
Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 13:58
admiralka, Paula_071, Lady_Dior, bondzik007, baljov, Bella01, Koteczka82, aLunia, SiSi111, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Minie nie pomogę z tym utkaniem, nie mialam nic takiego w hist.
Współczuję w sumie informacji, ze to zdrowa dziewczynka. Bardzo mi przykro. Wyplacz sie dzisiaj, porozmawiaj z kims. Tule Ciebie mocno! -
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Dziewczyny, mam wyniki z genesis... ZDROWA dziewczynka
Trzymaj się. Po czasie ten żal jest coraz mniejszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 14:33
-
Tak bondzik007-dziś byłam jeszcze u lekarza dać mu kopię wyników genetycznych i przy okazji mi zaznaczył,że jeśli nie będą chcieli mi dać leków od razu,to mam przyjechać do Pl bo powinno się od pozytywnego testu bez przerwy brać.Nie uśmiecha mi się takie jeżdżenie no ale wyboru nie mam
MinieBlack przykro mi strasznie
Mnie w trakcie poronienia nawet do szpitala nie przyjęli a co dopiero mówić o jakichś badaniach ... -
Po prostu wariuje jak czytam, do jakich sytuacji dochodzi w SZPITALACH.
-
sAnsa_28 wrote:i jak to wtedy wychodzi cenowo na miesiac?
ok 320zł jeśli dobrze pamiętam za opakowanie 30 ampułek, w aptekach był zawsze problem z dostępnością i proponowali inne ale ja uparcie szukałam clexane zeby nic już nie kombinować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 17:16
-
Paula w przyszłym miesiącu wrócisz z podwójną siłą
Ciekawe czy będziesz mieć jakieś objawy owulacyjne przy tym cyklu bezowulacyjnym, bo z tego co pamiętam zawsze wiesz kiedy owu wytępuje bo to czujeszZAZDROSZCZĘĘ. Miałam tak przed zabiegiem a teraz cały cykl coś mi szmyra w podbrzuszu.
-
Minie, rozumiem że jest Ci źle ze świadomością że mogłaś mieć zdrowe dziecko a Twój organizm zawiódł. Ale uwierz mi - jest pozytywna strona tej sytuacji. Gdyby dziecko było chore i okazałoby się że któreś z Was ma błędny kariotyp, to mielibyście ręce związane. Z taką diagnoza zachodzisz i ronisz kolejne ciąże i wiesz że nic nie możesz zrobić, że na to nie ma lekarstwa. Przeżywasz kolejne dramaty ale walczysz dalej a Twoja macica z każdym kolejnym poronieniem jest coraz bardziej sfatygowana. Zadajesz siebie pytanie czy kiedyś w końcu trafi się zdrowa komórka, czy kiedyś będziesz matką i boli Cię że jesteś bezradna, że NIC nie zależy od Ciebie. A jak już zachodzisz w ciążę która się rozwija to albo zadręczasz się przez 9 miesięcy czy dziecko jest zdrowe albo decydujesz się na amniopunkcję i ryzykujesz poronieniem w wyniku badania. Twoje dziecko było zdrowe co znaczy że zawiódł Twój organizm, a to z kolei znaczy że cokolwiek nie znajdziesz, jakiekolwiek mutacje Ci wyjdą, to MOŻNA leczyć. Dostaniesz leki, będziesz miała zdrowe dziecko. Trzymaj się, będzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 18:19
baljov, agulineczka, aLunia, Koteczka82, bąbel922, Paula_071, sylvuś, Minie Black lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Hej dziewczyny...
Współczuje wszystkim, które przynoszą złe wieści... Musicie wierzyć, że w końcu będzie dobrze, bardzo wam tego życze. To przykre, że kobiety, które tak pragną dzieci, muszą przechodzić przez takie sytuacje... Ja narazie jestem na poczatku drogi (jedno poronienie, zakonczone łyżeczkowaniem ) i mam nadzieje, że również na końcu... Zaczełam z meżem kolejne starania po pierwszym cyklu, zobaczymy co czas pokaże.
Majaaa lubi tę wiadomość
Aniołek... 11 tydzień
2 cs po rocznej przerwie. -
Paula_071 wrote:Bylam u lekarza, cykl bezowulacyjny. Pierwszy raz w zyciu. No nic... różnica 3 lat miedzy dziećmi odeszla.
Ja mam bole brzucha na okres. Do tego krzyze mnie bola. Bardziej wyglada to na okres niz na ciaze...Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bella01 wrote:W gorach?
Ja mam bole brzucha na okres. Do tego krzyze mnie bola. Bardziej wyglada to na okres niz na ciaze...
Wczoraj wróciliśmy.
Blondzik, ja znam swoj organizm jak wlasba kieszen. Poszlam do lekarza by sie upewnic, ze nic nie widac. Jest mi cholernie smutno. Ale co ja bede pisac, kazda z Was dobrze wie co sie czuje gdy nie ma szans na dwie kreski w danym cyklu13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Wczoraj wróciliśmy.
Blondzik, ja znam swoj organizm jak wlasba kieszen. Poszlam do lekarza by sie upewnic, ze nic nie widac. Jest mi cholernie smutno. Ale co ja bede pisac, kazda z Was dobrze wie co sie czuje gdy nie ma szans na dwie kreski w danym cyklu
Tak wiem, ale niektóre dziewczyny piszą że objawy owu mają a cykl bezowulacyjny jest potwierdzony u gina. Aleeee Paula są tez dziewczyny które właśnie w cyklach bezowulacyjnych, które potwierdził lekarz! zaszły w ciążę. I to tu na forum idzie takie spotkaćŚciskam
Paula_071 lubi tę wiadomość