Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dziś 12dc. Póki co mało co czuję... jajników wcale, wczoraj trochę mokro czułam. W poprzednim cyklu dużo więcej śluzu było i wczesna owu jak na mnie ale i tak nic z tego nie było... W tym cyklu działamy wg planu. Sex był dziś rano, jutro przerwa bo Mój wyjechał. Następny raz będzie w poniedziałek rano i później już codziennie aż do skoku temperatury. Testy owulacyjne robię ale na razie wychodzą negatywne. Żeby tylko dziś nie wyszedł pozytywny, bo jutro sama... Wcześniej zwykle starałam się nie wtajemniczać za bardzo M kiedy trzeba dzidzi robić, żeby go nie zamęczać ale jak dwa cykle temu powtórzyliśmy "bo trzeba" to była biochemiczna, więc trafione było dobrze. Więc stwierdziłam, że będziemy się starać "razem" tym razem
Testy owu porozkładane w łazience w widocznym miejscu i nawet sie dopytuje czy coś już wyszło
Ziółka o. Sroki pije razem ze mną ale on zawsze chce wszystko to co ja
Nie wiem tylko co na to o. Sroka, bo my na kartę rowerową żyjemy
Dziś rano nawet świece żeśmy robili, tzn on podkładał mi udo pod pupę żeby mi było wygodnie, hihihi
Jejku! Ale się rozpisałam!!! Jak nie ja!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 11:44
Koteczka82, Gos77, Bella01, Paula_071, admiralka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Vigry gratulacje!!!
Dziewczyny które ujrzały biel na teście mocno trzymam kciuki żeby za chwilę i u Was pokazały się dwie kreski!!
Paula wiem że Ci przykro z powodu braku ovu ale nie rezygnujcie ze starań w tym cyklu. Sex na luzie i dla przyjemności też jest potrzebny a nigdy nie wiadomo do końca co się wydarzy.
Trzymam za Ciebie kciuki.
U mnie też ten cykl jakiś dziwny jest. Śluz dziwny i w sumie mało jak na mnie, cycki nabrzmiale prawie bez przerwy od @, ręce i nogi mi puchna butów nie mogę zapiać, jajnik bolał kilka dni. Zobaczymy co z tego będzie.
Od poniedziałku włączam dupka na 10 dni i potem test.vigry, Paula_071 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Baljov trzymam za Ciebie kciuki!!! A polubiłam za to jak twój M. się angażuje.
baljov lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Druga próba wstawienia zdjęcia.
Dziękuję dziewczyny za gratulacje, na razie wie tylko M i Wy..oczywiście mam stresa, zrobiłam betę, w pon powtórka i zobaczymy.
Ja mam mthfr i pai hetero, zaczęłam kłuć się clexane 0,4 do tego luteina.
Staram się myśleć że będzie dobrze.
To nasz 6 cykl starań po przerwie po drugim poronieniu.agulineczka, baljov, KaroKaro, Paula_071, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
nick nieaktualny
-
No ja też tak widzę na tel, ale jak przytrzymam dłużej zdjęcie i pojawiają się opcje to jest 'wyświetl ' i wtedy widać. Jakoś nie umiem tego inaczej zrobić...
baljov lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
nick nieaktualnyvigry wrote:No ja też tak widzę na tel, ale jak przytrzymam dłużej zdjęcie i pojawiają się opcje to jest 'wyświetl ' i wtedy widać. Jakoś nie umiem tego inaczej zrobić...
No jest!!! Krecha jak nic!!! Hurrrra!!! GRATULACJE!!!
vigry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vigry, przy takiej kresce będzie pieeeekna beta
. Ja miałam 44 przy bledszej na teście o czułości 10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 12:51
vigry lubi tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
baljov wrote:Zaczynam się zastanawiać, czy nie powinnam brać heparyny już od owulacji z moimi mutacjami i białkami...
Ja zdecydowanie zapytała bym lekarza. Coraz więcej ich zaleca kłuć się już po owu...baljov lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Vigry, gratuluję!
Za czasów mojej kadencji na tym forum zawsze ciąże falami szły, wiedzę że nic się nie zmieniłorośnijcie zdrowo dziewczyny!
SISI - skąd ja to znam... Ja słyszałam że badanie kariotypu jest bez sensu, bo mam przecież zdrowe dziecko. A jednak jedno drugiego nie wyklucza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 12:57
vigry lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Baljov u mnie w poprzednim cyklu tez wiecej sluzu, piekny ksiazkowy, do tego doskonale temperatury, a sie nie udalo. W tym cyklu sluzu niewiele w porownaniu do zeszlego i wykres tez jakos nie powalal, ale sie udalo
Ja tez mojego meza wtajemniczalam.
Nadal martwi mnie ten brak objawow poza piersiami. Dobrze, ze wyjezdzamy na weekend do znajomych, bo od samego myslenia o srodowej wizycie robi mi sie slabobaljov lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, ciesz się, że idziesz JUŻ w środę! Ja muszę czekać ponad tydzień jeszcze!!! Brrr
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Gos77 wrote:Vigry, przy takiej kresce będzie pieeeekna beta
. Ja miałam 44 przy bledszej na teście o czułości 10
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Bajlov - u mnie tak samo jak u Ciebie. Śluzu jak na lekarstwo, zero objawów owulacyjnych i też 12 dctesty jak narazie negatywne. Coś czuję, że będzie cykl bezowulacyjny.
Wczoraj na usg 2 pęcherzyki ale jakoś nie specjalnej wielkości, w pon. idę skontrolować czy coś urosły eh.... kiepsko z tym wszystkim. Poprzednie 2 cykle śluzem mnie zalewało i owulacja dawała o sobie znać a teraz...cisza.
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
sAnsa_28 to fajnie,że masz takie podejście:) Bardzo podobnie myślę
Tzn.mam cały czas pozytywne myślenie mimo,różnych przeciwności.
Vigry ale piękn a kreska ciążowa
Mój pan od początku jest w starania zaangażowany,bo pierwszy zaproponował powiększenie rodzinyTakże badania,testy,suplementacja,sex-wszystko razem w świadomości
baljov, vigry, sAnsa_28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Baljov u mnie w poprzednim cyklu tez wiecej sluzu, piekny ksiazkowy, do tego doskonale temperatury, a sie nie udalo. W tym cyklu sluzu niewiele w porownaniu do zeszlego i wykres tez jakos nie powalal, ale sie udalo
Ja tez mojego meza wtajemniczalam.
Nadal martwi mnie ten brak objawow poza piersiami. Dobrze, ze wyjezdzamy na weekend do znajomych, bo od samego myslenia o srodowej wizycie robi mi sie slaboWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 14:46
agulineczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJJ. wrote:Bajlov - u mnie tak samo jak u Ciebie. Śluzu jak na lekarstwo, zero objawów owulacyjnych i też 12 dc
testy jak narazie negatywne. Coś czuję, że będzie cykl bezowulacyjny.
Wczoraj na usg 2 pęcherzyki ale jakoś nie specjalnej wielkości, w pon. idę skontrolować czy coś urosły eh.... kiepsko z tym wszystkim. Poprzednie 2 cykle śluzem mnie zalewało i owulacja dawała o sobie znać a teraz...cisza.Jakoś ten śluz w poprzednim cyklu w niczym mi nie pomógł... Myślę, że obydwu nam się w tym cyklu uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 14:49
-
nick nieaktualnyVigry na początku z całego serca Ci gratuluję!
Dziewczyny, każdej z z was dziękuję za dobre słowo!
Roma, dziękuję za "otrzezwienie" masz dużo racji, przecież najważniejsze to poznać wroga.
Wczoraj był dla mnie ciężki dzień, bo wszystko wróciło. Dziś jest lepiej i wiem, że z każdym kolejnym dniem coraz mocniej będzie świeciło słońce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 15:03
baljov, vigry, Paula_071, admiralka, agulineczka lubią tę wiadomość