Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robiłam pierwszą w Alabie, no a potem to już nie mogłam zmienić, żeby normy były te same
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
agulineczka wrote:Ani współczuję przeziębienia. Co do sposobów na ból gardła ja mogę jeszcze polecić płukanie niepełną szklanką wody z 1 łyżką stołową wody utlenionej. Sprawdza się bardzo dobrze, tylko trzeba plukac przynajmniej 3 razy dziennie.
Z leków dostępnych w aptece na gardło polecam zwlaszcza Faringosept - moim zdaniem o wiele bardziej skuteczny niż cała seria Prenalen czy tantum verde.
Można jeszcze propolki, isla, euphorbium compositum - krople do nosa, syrop drosetux homeopatyczny, rutinoscrobin, herbata z imbirem świeżym wkrojonym, sok malinowy, miód, cytryna, mleko z masłem, czosnek.
Jak tylko zaczyna mnie coś brać to piję duze ilości witaminy C. Polecam taką
http://medverita.com/witamina-c-kwas-askorbinowy-proszek-500-g.html
Jest to czysta wotamina C bez żadnych sztucznych dodatków, które dodają do aptecznych tabletek, które swoją drogą, mają wręcz śmieszną dawkę witaminy C.
Dziękuje Ci bardzo! Jadę zaraz na wizytę5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Gos77 wrote:Ja robiłam pierwszą w Alabie, no a potem to już nie mogłam zmienić, żeby normy były te same
Alab tez szybko robi. Pamiętam że betę miałam kolo 15 a robilam kolo 9-10rano. -
bondzik007 wrote:Alab tez szybko robi. Pamiętam że betę miałam kolo 15 a robilam kolo 9-10rano.
No ja byłam w 2 róznych lokalizacjach Alabu i w obu czekałam aż do 17Całe szczęście na razie odpuściłam powtarzanie bety, bo to stresujące
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
agulineczka wrote:Pytanie do dziewczyn zafasolkowanych ostatnio
Macie juz jakieś objawy?
Ja, naczelna panikara niestety, nie mam ŻADNYCHOczywiście zamiast się cieszyć, to mnie to martwi....
Przełożyłam USG z wtorku, 03.04 na piątek przed świętami. nie wytrzymam jednak. A tak jak pisałam, chcielibyśmy powiedzieć rodziniei wolę być po pierwszym USG...Paula_071, admiralka lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Gos77 wrote:Ja, naczelna panikara niestety, nie mam ŻADNYCH
Oczywiście zamiast się cieszyć, to mnie to martwi....
Przełożyłam USG z wtorku, 03.04 na piątek przed świętami. nie wytrzymam jednak. A tak jak pisałam, chcielibyśmy powiedzieć rodziniei wolę być po pierwszym USG...
Dobrze będzie!Gos77 lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Macie juz jakieś objawy?
A Ty?
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
nick nieaktualny
-
Wrażliwe piersi (mam wrażenie, że wcześniej trochę mocniej mnie bolały) i jakby większy apetyt. Ja oczywiście też panikuję.
Cieszę się Gos, że udało Ci się przesunąć wizytę. Ja mam pojutrze.
W pierwszej ciąży miałam spore mdłości i dlatego tak ich dopatruję. Wiem, ze to nic przyjemnego, ale w dwóch pozostałych ciążach czułam się cały czas świetnie i jak widać nie był to dobry objaw.
Dziś u mnie wg OM 5+5Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Wrażliwe piersi (mam wrażenie, że wcześniej trochę mocniej mnie bolały) i jakby większy apetyt. Ja oczywiście też panikuję.
Cieszę się Gos, że udało Ci się przesunąć wizytę. Ja mam pojutrze.
W pierwszej ciąży miałam spore mdłości i dlatego tak ich dopatruję. Wiem, ze to nic przyjemnego, ale w dwóch pozostałych ciążach czułam się cały czas świetnie i jak widać nie był to dobry objaw.
Dziś u mnie wg OM 5+5
No ja właśnie w tej straconej też się rewelacyjnie czułam.... Żadnych dolegliwości, dlatego podejrzliwie na to patrzę...
Ale masz fajnie, że wizyta już w środę!!! Już pewnie będzie serduszko!
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Macie juz jakieś objawy?
Absolutnie żadnych. W poprzedniej ciąży, która trwała aż do końca 15 tygodnia, też nie doczekałam się objawów, więc może taki mój urok. Ale lżej byłoby jakoś tą ciąże poczuć.
Do mojej wizyty jeszcze 15 dni, idę późno, ale po nerwach, które przechodziłam w pierwszej ciąży z bardzo częstymi wczesnymi usg (na których wciąż nie było ok, ale wciąż jeszcze czekaliśmy) wolę mimo wszystko tak.
Teraz to będzie wóz albo przewóz. Przynajmniej z zarodkiem i serduszkiem.
A ze zdrowiem to się później okażę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 13:45
Paula_071, Ani1234 lubią tę wiadomość
-
admiralka wrote:Absolutnie żadnych. W poprzedniej ciąży, która trwała aż do końca 15 tygodnia, też nie doczekałam się objawów, więc może taki mój urok. Ale lżej byłoby jakoś tą ciąże poczuć.
Do mojej wizyty jeszcze 15 dni, idę późno, ale po nerwach, które przechodziłam w pierwszej ciąży z bardzo częstymi wczesnymi usg (na których wciąż nie było ok, ale wciąż jeszcze czekaliśmy) wolę mimo wszystko tak.
Teraz to będzie wóz albo przewóz. Przynajmniej z zarodkiem i serduszkiem.
A ze zdrowiem to się później okażę..2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Paula_071 wrote:Mi lekarz powtarzał by przyjść 2 tygodnie po pozytywnym teście - tak było przy zdrowej ciąży. W mojej obecnej sytuacji mam zdzwonić jak zrobię betę.
Haha, tylko każdy normalny robi test w dniu okresu albo poA ja zrobiłam pierwszy 6 dni przed, to 2 tygodnie po tym czasie, to już jutro :p
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
A do lekarza chcę się umówić zaraz po świętach, bo na tyle czasu ma leki. Wcześniej dostałam receptę na dwutygodniowy zapas żeby zacząć od pozytywu brać,i jakoś po świętach zapas się skończy.
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz)