Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bondzik007 wrote:W zależności jak długi masz cykl Lady
Przy 28dniowych 12dc jest okej
Ja mam 28-29 i zaczęłam w 13dc
No właśnie mam tak średnio 29-31 ale lepiej zacznę tego 12dc bo boję się,że mogę przegapić owu.
Tak sobie obliczyłam,że jakbym w tym cyklu zaciążyła,to jeszcze na grudzień bym się załapała
My tu powinnyśmy tabletkę jakąś mieć,bo czasami się gubię tyle nas tu jest
Karolcia89 no no coś chyba jest na rzeczykoniecznie powtórz-trzymam kciuki
-
Dziękuję Wam baaardzo:* mam nadzieję, że coś z tego będzie. Trzymajcie proszę kciuki.
bondzik007, Bella01, vigry, Nadzieja22, sAnsa_28, blue00, Malgonia lubią tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Ani1234 wrote:ps. dziewczyny zafasolkowane, czy wśród objawów dzieje wam się coś z piersiami?
ja w poprzedniej ciąży odrazu poczułam piersi, były nabrzmiałe, większe a teraz nic...
trochę mnie to martwi -
Trzymam baaardzo mocno
Ja naprawdę wierzę,że za niedługo będziemy wszystkie w upragnionej ciąży
.
Przerażają mnie trochę te zastrzyki...Ja się boję igieł i jak pomyślę,że codziennie całą ciążę mam się kłuć -to czarno to widzę.Chyba do pielęgniarki będę chodzić...No ale będę się martwić jak test ciążowy pokaże 2kreski.Na razie nie dociera to do mnie...Karolcia89 lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Czy któraś z Was miala mieć abonament premium za 1 zł, a ma wyższy? ja powinnam mieć za złotówkę, a teraz wchodzę w ustawienia i widzę, że dali cenę 29zł/m-c.
Co to ma byc?
agulineczka lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Cześć dziewczyny ;*
Podepnę się do Was ... czy walczy tutaj , któraś o pierwsze dzieciątko ? bo ja to się czuję jakaś inna , same straty a dzieci brak :<Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Karolcia trzymam kciuki!
Lady może uda nam się mieć najlepszy prezent na Gwiazdkę?!Chyba że byłoby "przeterminowane". Moja mama ostatnio do mnie że bez sensu jak dziecko rodzi się w grudniu bo jest cały rok do tyłu. Powiedziałam jej że wisi mi to, bo sama jestem z listopada i nie czuję się DO TYŁU
Jakbym jeszcze miała planować sobie miesiąc narodzin, to chyba nigdy bym w tej ciąży nie była
Karolcia89, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Karolcia trzymam kciuki!
Lady może uda nam się mieć najlepszy prezent na Gwiazdkę?!Chyba że byłoby "przeterminowane". Moja mama ostatnio do mnie że bez sensu jak dziecko rodzi się w grudniu bo jest cały rok do tyłu. Powiedziałam jej że wisi mi to, bo sama jestem z listopada i nie czuję się DO TYŁU
Jakbym jeszcze miała planować sobie miesiąc narodzin, to chyba nigdy bym w tej ciąży nie była
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
admiralka wrote:Gos ten gość to oczywiście Ty
słownik mi sam zmienił
Nie wiem czy dzis usne!!!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
bondzik007 wrote:Karolcia trzymam kciuki!
Fajnie by było,gdyby się nam udało
Z tym,że bez sensu rodzić w grudniu to się nie zgadzam.Może faktycznie na początku tą różnicę widać jak dziecko ma parę lat ale potem to się zaciera.Ja jestem z grudnia i cieszę się,że ostatnia obchodzę urodziny-zwłaszcza,że po 30stce już się tak nie oczekuje kolejnych urodzin jak w okolicach 20stki
Ogólnie za zimą nie przepadam ale grudzień jest dla mnie magiczny
Gos77 wierzę,że ta nocka omoże być bezcenna dla Ciebie ale bądźmy dobrej myśliZaciskam kciuki
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Cześć dziewczyny ;*
Podepnę się do Was ... czy walczy tutaj , któraś o pierwsze dzieciątko ? bo ja to się czuję jakaś inna , same straty a dzieci brak :<Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Ja sama jestem z grudnia i to ostatniego i wcale nie bylam do tylu. Fakt faktem moze troche mniejsza od innych dzieci z rocznika do pewnego wieku, ale na pewno nie do tylu z rozwojem, wrecz odwrotnie
ja tam grudzien lubie mimo, ze nie znosze zimy.
bondzik007, sylvuś lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Karo dobrze, ze podjelas taka decyzję. Wiesz, ze Cie wspieramy :*
Karolcia moze byc cos na rzeczy. Powtórz w sobote albo jesli masz cierpliwość to w poniedzialek. W międzyczasie polecam test sikanyKarolcia89 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚