Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:A nie macie problemów zakrzepowych ? pakiet w kierunku trombofilii warto by zrobić
Ale zauważyłam też, że jak się jest na czczo to lepiej leci. Pani w labo mówiła, żeby się nie najadać przed pobraniem, a ja po śniadaniu wtedy byłam. Teraz zawsze chodzę na czczo nawet jak nie trzeba i parę łyków wody piję przed wyjściem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 03:34
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Ja mam smutny wieczór-odeszła moja samiczka kanarka
Już od 2tyg.było z nią źle :'( Odeszła ze starości a ja wyję :,(
Domyślam się co czujesz, też kocham zwierzęta. Mam 2 psiaki i jestem wolontariuszką w schronisku pobliskim...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 03:42
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
baljov wrote:Ja już zrobiłam i mam
Ale zauważyłam też, że jak się jest na czczo to lepiej leci. Pani w labo mówiła, żeby się nie najadać przed pobraniem, a ja po śniadaniu wtedy byłam. Teraz zawsze chodzę na czczo nawet jak nie trzeba i parę łyków wody piję przed wyjściem...
Kochana to codziennie acard ja tylko na @ odstawiałam , a po potwierdzonej owulacji heparyna i metylki trzeba brać ale to juz wiesz na pewno ;*baljov lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Marti ja biorę asparagin bo mozna go brać więcej niż 1dziennie i jak czuję jakieś lekkie skurcze to biorę
no i ma też potas w sobie
Dzisiaj jadę obym przywiozła dobre wieści ...Marti83 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova a o której ? Kciuki za wizytę
A ten aspraragin to małe tabletki?
Paula dziękujęA czy moge je rozgryźć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 11:07
-
Karmelkovaa wrote:Marti ja biorę asparagin bo mozna go brać więcej niż 1dziennie i jak czuję jakieś lekkie skurcze to biorę
no i ma też potas w sobie
Dzisiaj jadę obym przywiozła dobre wieści ...
Magne b6 można nawet 8 tabletek13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Marti duze sa
okrągłe
Nie wiem jade po południu a ze to monitoring to zalezy tóra w kolejce bede takze nie predko
Magne mozna tyle ? tam pisze ze 1 dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 11:19
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
O też szukam magnezu. Można go brać normalnie w ciąży tak?
karmelkova trzymam kciuki Słońce
Ja dodzwoniłam się do kliniki. Wyślą mi receptę na clexane i duphaston i jedziemy z koksemWizytę mam równo w 6tyg ciąży czyli 27 kwietnia. Chyba oszaleję do tego czasu mimo że podchodzę do tej ciąży z dozą rezerwy..
Karmelkovaa, Paula_071, Karolcia89, Bella01, admiralka, SiSi111 lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Marti duze sa
okrągłe
Nie wiem jade po południu a ze to monitoring to zalezy tóra w kolejce bede takze nie predko
Magne mozna tyle ? tam pisze ze 1 dziennie
Sprawdziłam teraz ulotkę i pisze od 6 do 8 dziennie5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ani i dajesz radę? Ja mam brać 3 ale na razie jakoś wypiłam wczoraj wieczorem i dziś rano, a do pracy nie wzięłam. Oczywiście już mi tabletka na chwilę zatrzymała się i masakra. A znalazłam taki lek jak Laktomag B6 że można kruszyć. CO o tym myślicie?
-
A Magnez zawsze ma w składzie B6? ja mam brać ale formę metylowaną a nie zwykłą.. więc to chyba odpada, co?
-
nick nieaktualnyMarti83 wrote:Dziewczyny, poradzcie jaki brać magnez bo kupiłam ten Magne b6 ale te tabletki są ogromne.
Kaemelkova kiedy masz wizytę?i biorę 2x po 1 tabletce, bo nie dopytałam lekarki ile tego mam brać. Ale ja w ciąży nie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 12:58
Marti83 lubi tę wiadomość
-
Za waszym przykładem również zaczęłam od dzisiaj łykać magnez i potas, bo kupiłam miesiąc temu i zapomniałam przyjmować
baljov lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z