Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:Jestem ostatnio tak senna, ze nie.daje rady bez drzemki w ciagu dnia. Teraz chyba tez sie poloze.
ja mam to samo, normalnie oczy mi na stojąco się zamykają...5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ps byłam u lekarza, dzięki Bogu to nie ospa tylko pogryzienia
Bondzik jeszcze raz gratulacje!!baljov, Paula_071, admiralka, bondzik007 lubią tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
dawno mnie tu nie było. Trochę odpuściłam, bo za dużo mnie to kosztuje nerwów i rozczarowań
odpuszczam sobie na razie oczekiwania na owulację, mierzenie temp itd. Nie wiem czy pamiętacie, ale przed samymi świętami zrobiłam sobie bete w 10-11 dpo i wyszła 4, po świętach powtórzyłam, wyszła 5,7 i tego samego dnia przyszła @
nie wiem czy to była biochemiczna czy jakieś wahania hormonalne, ale dało nam to dużą nadzieję, a później rozczarowanie. Przepłakałam cały dzień. Do tego po kilku dniach wyszło, że mój mąż ma problemy z glutenem (czekamy na badanie na celiakię), a przez to może mieć problemy z płodnością
także na razie muszę przystopować i trochę odpuścić, bo w tym roku Mamą już na pewno nie zostanę. Przepraszam Was serdecznie za te moje żale, raczej staram się ich nie wylewać na forum, ale tak mi smutno, bo w koło wszystkie moje bliższe i dalsze znajome zachodzą w ciążę, a ja znowu muszę czekać
Z Waszych sukcesów się bardzo cieszę, ponieważ daje mi to jakąś minimalną nadzieję, że może i nam się kiedyś uda...05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Blue cuuudo !!!
mam nadzieje ze i ja doczekam i się pochwalę
ale kocham takie zdj :* zdrówka Wam
Kochane staraczki , jak ja Was rozumiem ... nawet teraz będąc w ciąży każdy dzień jest na wagę złota i mimo wieeelkich nadziei często przeszłość wkrada się z tyłu głowy ...
Niebawem i Wam się uda zajść :*baljov, Paula_071, blue00 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla Was
Ja jutro Wam będę marudzic, bo dzisiaj jestem mega wkur.wiona i nawet pisać mi się nie chce -
Blue piękna dzidzia
Bondzik gratuluje bety, super
Ja byłam u ginekologa. Był widoczny tylko pecherzyk bo to wczesna ciąża. Dostałam acard,magne b6 i luteine. Mam przyjść za dwa tyg i zrobić maaaase badańWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 20:26
-
Blue śliczna dzidzia-gratuluję
Niech rośnie zdrowo
Karolcia,baljov po to tu jesteśmy,żeby się wspierać.Gdzie te żale wylać jak nie tu...
Ja dopiero 2gi cykl po poronieniu się staram i już mam doła a co dopiero Wy...Jesteście silne i powinnam z Was brać przykład.Tyle dziewczyn tu zaszło w tym krótkim czasie jak tu jestem...Musi się i nam w końcu udać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1b17a841f49.jpg
tak wygląda moje zgięcie łokcia po pobraniu z dziśKarolcia89, baljov lubią tę wiadomość
-
baljov, lady dior, dziękuję Wam bardzo! Tak, wiem, trzeba być silnym i wierzyć, że w końcu i nam się uda. Tylko, że teraz naprawdę muszę odpuścić, bo i tak w najbliższym czasie nic się nie wydarzy, a moja głowa potrzebuje trochę spokoju. Za Was trzymam mocno kciuki
Karmelkova- Tobie i Dzidzi dużo zdrówka życzę i spokojnej, nudnej ciąży!
Ps. mi też się często robią krwiaki po pobraniu krwi. Nie wiem z czego to wynikaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 20:51
baljov lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Chcialabym Was jakos pocieszyc dziewczyny, ale wiem, ze zadne słowa nie sa w stanie ukoic naszych nerwow/bolu, ze znowu sie nie udaje. Trzeba niestety zagryzc zeby i walczyc dalej. Cel do ktorego wszystkie tu dazymy jest tego wart
baljov, Karolcia89, Xkali lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1b17a841f49.jpg
tak wygląda moje zgięcie łokcia po pobraniu z dziś -
Słyszałam dziewczyny,że niby jak się zażywa leki na rozrzedzenie krwi (ja na razie acard) to to normalne niby..Wcześniej nie zdarzyło mi się takie coś
Tak musimy być silne-wszystkie.Ja się cieszę,że nawet jak mam doła-to wiem,że jest to chwilowe i na drugi dzień jest lepiej...Karolcia89, baljov lubią tę wiadomość
-
U mnie od jakiegoś czasu siniaki po pobraniu i aż żyły i ręce bolą. Krwiak też się czasem zdarzy, ale rzadko.
Właśnie ja jeszcze nie biorę acardu, dopiero po pierwszej @ zacznę.
Pojawia mi się coraz więcej wyników badań, ale do części nie wpisali w ogóle normWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 21:22
-
A nie macie problemów zakrzepowych ? pakiet w kierunku trombofilii warto by zrobić
Marti i piękniemam nadzieje ze tez zobacze jutro
Marti83 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Nadzieja22 no to dziwne,że nie podali norm-przecież to podstawa hmmm.
Ja mam smutny wieczór-odeszła moja samiczka kanarkaJuż od 2tyg.było z nią źle :'( Odeszła ze starości a ja wyję :,(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 21:55
-
Lady dior bardzo mi przykro z powodu Twojego kanarka. Zawsze jak odchodzi ktos kogo kochamy jest ciezko i nie wazne czy to jest czlowiek czy zwierzak. Pięknego krwiaczka Ci zrobili.
Ja tez dzisiaj bylam u ginekologa i dostalam zlecenie na trombofilie, zespol antyfosfolipidowy, aktywnosc factora V oraz cos o czym nie mam pojecia Anca. Czy któraś z Was może mi podpowiedzieć o co chodzi? No w każdym razie pobrali mi 14 próbówek z krwią. Potwierdziło się po konsultacji ze specjalistą, że przyczyną śmierci mojej córki były liczne skrzepy w żyłach i naczyniach krwionośnych w łożysku. W następny piątek będą wyniki i mam spotkanie u tego specjalisty. Podobno bardzo dobry ginekolog, który zajmuje się problemowymi ciążami. No zobaczymy... bo na razie okazuję się, że to ten sam który miał dyżur w ten dzień kiedy nie czułam ruchów, ten sam który powiedział mi że serduszko nie bije. Dobrze mi się nie kojarzy.
Bondzik jeszcze raz gratuluję, piękna beta !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 22:05
———————————
Nicola 23.02.2018 (*) 26 tc
niepłodność idiopatyczna, starania od lipiec 2015
IVF: 25.02 punkcja 28.02 transfer!!! 9 x ❄️
IUI:
kwiecień 2017 1 UIUmaj 2017 2 IUI
Czerwiec 2017 3 IUILipiec 2017 4 UIU
Sierpień 2017 5 IUI Nicola
Czerwiec 2018 1 uiuLipiec 2018 2 iui CB
Sierpień 2018 3 IUIWrzesień 2018 4 IUI
Listopad 2018 5 IUIGrudzień 2018 6 IUI
-
Dziękuję Xkali.Wiem,że to tylko ptak ale ja z tych,które kochają zwierzęta.Byla ze mną 9lat...
Mam nadzieję,że szybko dostaniesz wyniki i lekarz ustali plan działania dla Was.Na pewno jest ciężko ale dobrze jeśli się wie z jakim się walczy wrogiem.Powodzenia i kciuki trzymamBędzie dobrze
Xkali lubi tę wiadomość
-
Karolcia : 3 cykl starań a od poronienia minęło 5 miesięcy
Bella miesiąc już zupełnie dla mnie nie gra roli)
Lady Dior trzymam za Ciebie kciuki Kochana!! ;*;*
Blue dziękuję! A zdjęcie cudowne. Łezka w oku sie kręci :*
Admiralka DZIĘKUJĘ!! :*
Baljov, JJ. Karolcia ja po prostu Was ściskam, bo wiem że żadne słowa nie sa w stanie ukoić smutku.. :*
baljov, Karolcia89, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:Słyszałam dziewczyny,że niby jak się zażywa leki na rozrzedzenie krwi (ja na razie acard) to to normalne niby..Wcześniej nie zdarzyło mi się takie coś