Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady_Dior wrote:baljov przykro mi bardzo
Dobrze,że Twój facet bada choć nasienie,bo są tacy,co się nawet tknąć nie dają.Masz piękne wykresy idealne do zachodzenia w ciążę.Mam nadzieję,że szybko uda Wam się rozwiązać problem i ujrzysz 2kreski :* Bierze Wit.C? Ja mojemu daje 1000mg dziennie od niedawna,bo nawet nie wiedziałam,że dobrze działa na ruch plemników.Z drugiej strony to dopiero 10dpo baljov może akurat jeszcze wyjdzie
Myślę, że gdyby było coś na rzeczy to chociaż cień cienia by już był... Mój się badał, oczywiście musiałam trochę pomęczyć ale bardzo się nie opierał
Dziś zapisał się na seminogram znów. Oprócz seminogramu i posiewu robił jeszcze inne badania z krwi i wszystko było ok. Póki co nic nie bierze oprócz tych antybiotyków ale to było z rok temu. Kiedyś kupiłam macę w tabletkach i ją sobie podjadał. Próbuję powoli rozmawiać z nim na temat inseminacji bo mało czasu mamy ze względu na mój wiek. Na razie ciężko, bo on by wolał naturalnie, zwłaszcza że raz się udało no i jeszcze ta biochemiczna niedawno była... Nic, zobaczymy... Może tą witaminę C mu kupię... On chętnie wszystko łyka, ostatnio mi magnez podjada
-
nick nieaktualnybondzik007 wrote:Dziękuję dziewczyny!
Baljov żona mojego kuzyna mówiła ze jej ginekolog kazała mojemu kuzunowi łykać tabsy z pestek dyni dodatkowo na ruchliwość plemniczkow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Baljov przykro mi, ze u Ciebie bialo, bo caly czas Ci mocno kibicuje. U mnie w tym udanym cyklu 9dpo tez bylo bielusienko, nawet pod światło
, a 11 dpo pokazala sie całkiem ladna kreska. Moze jeszcze nie wszystko przesądzone?
Już tak ten test wyoglądałam rano... Pewnie chociaż cień cienia by był. W ogóle to strasznie mi się dłuży ten cykl. Dziś już 31 dc... Zapowiada się, że będzie miał 36 dni ten cykl...
Chciałam żeby się udało w tym cyklu, bo właśnie prawie dokładnie rok temu był ten szczęśliwy cykl. Tzn. tamten zaczął się 11.03, a ten 13.03. I tak mi się wszystko przypomina z tamtego cyklu, ten test pozytywny... Ech... tym bardziej mi smutno -
nick nieaktualny
-
baljov wrote:U mnie dziś 10dpo
Już tak ten test wyoglądałam rano... Pewnie chociaż cień cienia by był. W ogóle to strasznie mi się dłuży ten cykl. Dziś już 31 dc... Zapowiada się, że będzie miał 36 dni ten cykl...
Chciałam żeby się udało w tym cyklu, bo właśnie prawie dokładnie rok temu był ten szczęśliwy cykl. Tzn. tamten zaczął się 11.03, a ten 13.03. I tak mi się wszystko przypomina z tamtego cyklu, ten test pozytywny... Ech... tym bardziej mi smutno
Mi smutno, bo poroniłam 26.12 a gdybym teraz zaszła w ciążę to miałabym termin właśnie na 26.12.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hmm nic nie słyszałam o wit C. Ja biorę codziennie 1000 od wrzesnia-pazdziernika. Teraz już biorę ostatnie tabletki.
Mnie też lekko brzuch pobolewa jak na @, więc mam takiego stresa że przylezie ta małpaI coś mi oko skaka, więc magnez mi się kłania. Polecacie jakiś?
Lady objawy.. chyba takie jak co miesiąc.może ciut większe cycki
no i tak jak pisałam po poronieniu przed @ mnie nie bolały, a teraz już od owu je czułam. I tak od niedzieli spać mi się chce popołudniami.
)
Krew upuściłam, wyniki po 15. -
Bondzik kciuki za betkę
Karmelkova u mnie dzisiaj 4t5d. Myślałam poczekać do przyszłego tygodnia ale lekarz powiedział, że mam przyjść. Ciut zaczynam się stresować...Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Jestem ostatnio tak senna, ze nie.daje rady bez drzemki w ciagu dnia. Teraz chyba tez sie poloze.
Jezuuu, mam to samo....A jeszcze mnie migrena dopadła i nic wziąć nie mogęzaraz sobie głowę odetnę!
Bondzik gratulacje!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
agulineczka dobrze wiedzieć-od okresu do owu dam se spokój z tą Wit.C
bondzik no ja właśnie tak miałam w cyklu,w którym zaciążyłam-wrażliwe piersi od owu -
Bondzik wspaniale! Daj znać jak beta
U mnie trzeci dzień grypy. Gorączka już dzisiaj spadła do 37,5 więc w końcu wracam do żywych. Cykl za pewne stracony
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
O spaniu to ja coś wiem... ;p
Mam ostatnią bete dziewczynki i więcej nie robie , to nie na moje nerwy przyrost ok.70% dziś 2103ona teraz chyba już będzie zwalniać tak ? mi to cały czas tak rośnie jakos 70 % nie 100 ... no ale grunt , że normy są
Chwała Panu
Bolało mnie bardzo... poszłam spać... spałam dobre 1,5h pewnie nawet nie wiem kiedy mi minęło , wstałam poszłam w końcu do wc i teraz ból jest mniejszy w sumie... tak normalnie ...
Tarczyca moja świruje na maxa... normalna to ja nie jestem ;/
W tydzień jest różnica taka z TSH 4.5 jest TSH 0.85 ;p a z FT4 z 1, 85 sie zrobiło 1,94
Mój gin mi ostatnio mówił ze jak spada tsh to powinno w góre ft4 i ft4 jest wazniejsze w ciąży ;/ tylko ja teraz nie wiem jak to ogarnąć tabletkami co by TSH mi znowu za dużo nie spało... juz nie wiem czy to wina labu czy co ... piernik wieMarti83, Nadzieja22, agulineczka, Paula_071, admiralka lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovano pięknie
Aż mi sie buzia sama cieszy
A tak pisałyście o tych bólach brzucha, taki stres miałąm w pracy i chyba z tego wszystkiego tez mnie przez jakiś czas bolało.
Karmelku ale to co piszesz to fakt, beta potem coraz wolniej przyrasta. Ale przyrost 70 % jest super. Ja też miałam 74,3%Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Karmelkova pięknie!
ja tam nie wiem, czy będę powtarzać betę
Dziewczyny nastraszyłyście mnie z tą witaminą C! Ale chyba nic się z tymi plemnikami "tam" nie dzieje? Ja naprawdę sporo czasu ją już łykam. Mam nadzieję że żolnierz był silny i zdrowy
A z tym spaniem też tak mam..Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Gos paracetamol mozna spokojnie. No chyba, ze uczulona jestes.
Ponoc pomaga troszke wcieranie amolu w skronie.
Amol! Właśnie, ide szukaćNa mnie paracetamol nigdy nie działał
Równie dobrze moge się nałykać tic taców...
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane