Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny muszę być na czczo jak idę badać progesteron? Jeść mi się może nie chce ale nam taką chcicę na kawę mmm
Mamaaniolka pamiętam,że dziewczyny pisały,że to norma,że tak jest napisane na opakowaniu.Ja myślę,że spokojnie możesz brać a najwyżej jak zobaczysz 2 kreski to odstawisz i poradzisz się lekarza -
bondzik007 wrote:Dziewczyny... 28dc, 11dpo chyba! Wyszła od razu! Termin @ na sobotę. Błagam żeby nie przyszła!
Nie mogę uwierzyć i cała się trzęsę! Boję się dziewczyny ze to błąd testu, ze @ przyjdziejade na bete dzisiaj!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cb8e44c1e6a.jpgbondzik007 lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Mamaaniolka wrote:Dzieki tak zrobie;)
Bella01 a u ciebie co tam masz juz owu? Mamy jakos podobnie cykl . Chyba 3 dni roznicy. Mi owu na niedziele wypada
Juz mnie jajnik boli od 2ch dni.
A Ty jakie długie masz cykle?
Ten ost cykl cos dlugi byl, moze bezow? Tak raz na rok mi sie zdarzy.
Powodzenia!Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bondzik super, a mialam wczoraj pisac, ze cos przeczuwam pozytyw u Ciebie. Taka kreska i to o czasie to na pewno nie blad testu. Powodzenia!
Baljov przykro mi, ze u Ciebie bialo, bo caly czas Ci mocno kibicuje. U mnie w tym udanym cyklu 9dpo tez bylo bielusienko, nawet pod światło, a 11 dpo pokazala sie całkiem ladna kreska. Moze jeszcze nie wszystko przesądzone?
bondzik007, baljov lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Bella01 wrote:W okolicy weekendu, obstawiam sb
Juz mnie jajnik boli od 2ch dni.
A Ty jakie długie masz cykle?
Ten ost cykl cos dlugi byl, moze bezow? Tak raz na rok mi sie zdarzy.
Powodzenia!Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Bondzik gratuluję!! Super kreska
Daj znać jak tam beta.
Bajlov nie załamuj się jeszcze, może coś się pojawi za 2 dni jak pisze Agulineczka... Ja cały czas mocno trzymam kciuki!!baljov lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Bajlov ja kciuków nie puszczam!!
Bella tylko brac sie za męża i wyciskać z niego co najlepszeBella01, baljov lubią tę wiadomość
-
Bondzik jest piękna wyraźna krecha
Cudownie
Ja też przed terminem miałam takie kreseczki a w dniu @ i później już mega mocne
Kciuki za betę
Bajvol przykro mibaljov lubi tę wiadomość
-
Mamaaniolka wrote:Ogolnie okolo 30 dnii w styczniu mialam 34 w lutym 31 a w marcu wlasnie 33 ' tylko w styczniu i marcu bralam duzo wit c i tak wyczytalam ze to opoznia @ i nie wiem czy akurat to mialo wplyw. A ty tez zawsze takie dlugie?
Ja mam srednio 31-32 dni. Czasem 30...Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Hej Karmelkova ja czuję się dobrze, dziękuję
brzuch pobolewał w okolicy @ a teraz nie czuję, ale nie martw się, czasem mnie też coś pociągnie. To normalne. Kiedy idziesz na wizytę? Ja zadzwoniłam dziś do mojego ginekologa i powiedziałam co i jak, i powiedział, ze mogę dziś do niego przyjść. A jeśli chodzi o denerwowanie to mnie dziś wszystko w okół denerwuje i niektórzy ludzie w pracy.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Wyniki progesteronu w poniedziałek-ach ta Holandia...
Ja przyjmuję codziennie 1000mg.wit.C i mi cykli nie wydlużyło
bondzik007 a masz już jakieś objawy ?Moje cycki to nadal puste zwisy:P
-
Magnez łykam , nospe nawet ;/ teraz przeszło ciut prawa pachwina jeszcze ciągnie jak głupia ;/
Marti daj znać po wizycie :* ile dzis u Ciebie ? ja jade w niedziele bedzie 5+2
więc moze pęcherzyk zobaczę , na razie czekam na bete ... i znowu stresik ale to juz ostatnia bo mnie wykończy to badanieMarti83 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych