Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti Bondzik ja już nie robię
jutro chyba jadę zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy co by nie marnowac niedzieli na poczekalnie bo ma być 26st w nd
Marti no ja też tak miałam wczesniej teraz 70 . Moze to na synusia przyrosty ?
Bondzik uwierz mi ze niby stres z tymi badaniami ale jaka potem ulga" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Beta 232,47! Skąd ona taka?!
owu wcześniej albo Fasolina się szybko zadomowiła
vigry, Paula_071, Bella01, Nadzieja22, SiSi111, golonat, Karolcia89, baljov, Lady_Dior, blue00, admiralka, Edyśka82, marcela123, Marti83, Dooti, sylvuś, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Baljov - startujemy znowu razem!
U mnie niestety też nawet smugi cienia na teście nie było. Dziś już 2 dc, chociaż nic nie zapowiadało,że @ miałaby przyjść. Już 2 cykl, w którym miałam takie same objawy jak podczas ciąży - a tu nic z tych rzeczy, widać organizm płata figle, i nie ma co doszukiwać się objawów...chociaż to takie trudne.
Bondzik - duże kciuki i gratulacje !!!JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. dziękuję
a doszukiwanie się objawów i powstrzymywanie się przed tym jest strasznie trudne, gdy tak bardzo pragnie się dzieciątka.. Każda ciąża może też być inna.. Ja w tamtej miałam totalny odrzut od kawy od razu, a w tej nic.
-
Bondzik piekna beta!
extra
na ktorego pokazuje Ci wstepnie termin? Wiem, ze wczesnie na takie pytania, ale zastanawiam sie czy w tym roku sie wyrobisz
Mi znowu mocniejszy bol piersi wrocil, takze to chyba faktycznie stres przed wizyta powoduje, ze nagle objawy gasna. Do tego sennosc, no i nie moge byc glodna, bo mnie zaraz mdli. Na szczescie mdlosci nie sa tak duze jak w pierwszej ciazy.
Aaa no i kompletnie nie mam ochoty na kawe i slodycze. Choc nigdy nie bylam slodyczowa maniaczkaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
bondzik007 wrote:Beta 232,47! Skąd ona taka?!
owu wcześniej albo Fasolina się szybko zadomowiła
Moze cora?
Albo bliźniaki? Trojaczki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 16:04
golonat lubi tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Bondzik piękna beta!
Dziewczyny do mnie właśnie dzwonili z kliniki w Katowicach i wizytę u dr Paligi mam jutro na 17:30. Z jednej strony się cieszę że to już jutro a nie w czerwcu ale z drugiej nie porobiłam wszystkich badań które planowałam zrobić przed wizytą żeby był jasny obraz sytuacji
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
Bondzik u mnie 14dpo była 190
a wiem ze implantacja była późno u Ciebie na pewno wszystko wcześniej tylko test później kreske pokazał
agulineczka z objawami tak jest :)raz sa mocniejsze raz słabsze , mnie dzisiaj wystraszył ból podbrzusza ale minęło , ciągnie tylko prawa strona ... tłumacze sobie ze tak ma bycdawaj znac jak wizyta ;*
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Agulineczka : 24.12
juz sprawdzilam. Może się wyrobie, może nie
Sansa! No to super! Badania się uzupełni, a z wizyty na pewno będziesz zadowolona!admiralka lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Agulineczka : 24.12
juz sprawdzilam. Może się wyrobie, może nie
Sansa! No to super! Badania się uzupełni, a z wizyty na pewno będziesz zadowolona!
Ale teraz nie jest to już wazne. Byle było wszystko w porządkuTy jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
bondzik007 ale super beta
Będzie wigilijne dzieciątko
Jakby mi się udało to 27-30 grudnia ehhh...
sAnsa_28 super,że już jutro już idziesz na wizytę-kciuki
Ja sobie dziś moje testy z grudnia przeglądałam i tak się rozmarzyłam.... -
Będąc w ciąży w 30 dc badając betę wyszła mi 930
Była lekka sugestia lekarza, że to może bliźniaki ale ciąża była pojedyncza.
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
nick nieaktualnyJJ. wrote:Baljov - startujemy znowu razem!
U mnie niestety też nawet smugi cienia na teście nie było. Dziś już 2 dc, chociaż nic nie zapowiadało,że @ miałaby przyjść. Już 2 cykl, w którym miałam takie same objawy jak podczas ciąży - a tu nic z tych rzeczy, widać organizm płata figle, i nie ma co doszukiwać się objawów...chociaż to takie trudne.
Co do objawów, to w ciąży ich nie miałam, a przed @ różnie. Nawet teraz piersi mnie baaardzo bolą... -
Znam doskonale ten ból... sama się grubo ponad 2 lata starałam o ciążę, a jeszcze wcześniej przez 2 lata zabiegi, lekarze, itp.,
jedno wielkie dno.
I mam takie same przeczucia jak Twoje...że to tak szybko nie nastąpi. Ale trzeba się podnieść i iść dalej, kiedy Pan Bóg zamyka drzwi - otwiera okno.baljov lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
nick nieaktualnyCześć,mam tu tyle do nadrobienia,ale rzuciła mi się w oczy dzisiejsza beta bondzika,gratuluję!!!!Ja dziś też miałam wizytę u gin i tak,maluszek ma dokładnie 1.09 cm i serduszko bije 144,szyjka długa.Pobrana cytologia,karta ciąży założona,skierowanie na full badań i 2 kg na plusie hehe.A to okruszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c74be966e2f.jpgKarolcia89, baljov, admiralka, Edyśka82, Marti83, Paula_071, Karmelkovaa, Bella01, vigry, bondzik007, sylvuś, Koteczka82, jatoszka lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:Cześć,mam tu tyle do nadrobienia,ale rzuciła mi się w oczy dzisiejsza beta bondzika,gratuluję!!!!Ja dziś też miałam wizytę u gin i tak,maluszek ma dokładnie 1.09 cm i serduszko bije 144,szyjka długa.Pobrana cytologia,karta ciąży założona,skierowanie na full badań i 2 kg na plusie hehe.A to okruszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c74be966e2f.jpg
Cudny Okruszek!
Niech zdrowo rośnie -
baljow, JJ i pozostałe starające się, proszę nie załamujcie się i nie poddawajcie, choć wiem, że na pewno jest ciężko, jak cholera. W końcu musi zaświecić słońce! :*
baljov, KaroKaro lubią tę wiadomość