Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
agulineczka wrote:Ani wspaniale
gdzie Twoj suwaczek?
Karmelkova na ktora jutro masz?
Po południu pewnie koło 18 dopiero ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ani super wiadomość. Niech maluch rośnie zdrowo
Karmelkowa trzymam kciuki jutro :*
Agulineczka jak u ciebie? Masz plamienia dalej?
Mnie od wczoraj wieczora brzuch boli. Niby to normalne ale ani spać nie mogę ani normalnie funkcjonować. A byłam wczoraj na wizycie podejrzeć buzke małej i w końcu nam się pięknie pokazała. Mąż zachwycony i twierdzi, że ma usta jak nasza pierwsza córkaBella01, Karmelkovaa, vigry lubią tę wiadomość
-
Bella01 wrote:Jestem po owu. @ gdxies za 12 dni
Swoja droga pieka mnie dzis sutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 15:24
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Ani1234 wrote:Jestem po. Maluch rośnie zdrowo
Wszystko jest w porządku, słuchałam serduszka
Lekarz założył kartę ciąży, mam przyjść po długim weekendzie.Ile już Maluch ma?
Ani1234 lubi tę wiadomość
-
Alunia plamienia odpukac nie ma. Piersi bola, ale troszke mniej niz jakies 2 tyg temu. Za to coraz czesciej mnie mdli, glownie jak jestem glodna. Od wczoraj mam okropny bol glowy, nie daje juz rady. Ani oklady, ani paracetamol nie pomaga.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
admiralka wrote:Karmelkowa będzie pięknie biło serduszko
Oj normalnie aż mnie kręci żeby Wam jutro napisac dobre nowinyale wyobraźcie sobie mój stres... kończę własnie tydzień do , którego nigdy nie dotrwałam i mam jutro słyszeć serduszko , którego nigdy nie zdąrzyłam słyszeć ... taki szok trochę i temu się boję , żeby mnie doktor uspokoił , że ten Okruszek zdrowo rośnie
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkowa rozumiem ten stres :*
Pamiętam, jaką dla mnie abstrakcją było, jak szłam w drugiej ciąży usłyszeć serduszko, a w pierwszej też tego momentu nie doczekałam.
I nie mogłam uwierzyć lekarzowi, jak mówił że bije, to był jakiś kosmos.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Witam, Was serdecznie, chciałabym się przywitać, moja historia jest dosyć skomplikowana, jestem mamą dwóch córek (starsza 12 lat a młodsza 5,5 roku), jestem dosyć młodą wdową bo mam obecnie 34 lata, poznałam swojego nowego partnera, który jest obecnie moim już narzeczonym. W styczniu okazało się, iż będziemy rodzicami, po drodze trafiłam do szpitala z plamieniami, ale wszystko układało się pięknie, serduszko zabiło, po wyjściu ze szpitala czekał na nas ogromny stres, ponieważ była rodzina mojego zmarłego męża zaczęła nam robić pod górę to tak w skrócie, nasza radość nie trwała długo w dzień kobiet 08.03.2018r. okazało się, iż serduszko naszemu maluszkowi przestało bić, 09.03 miałam wykonany zabieg łyżeczkowania, pierwszy okres dostałam 09.04, także staramy się z narzeczonym, aby nasze maleństwo wróciło do nas spowrotem. To było moje pierwsze poronienie. Mam nadzieję, że ostatnie.. Witajcie
-
agulineczka wrote:Alunia plamienia odpukac nie ma. Piersi bola, ale troszke mniej niz jakies 2 tyg temu. Za to coraz czesciej mnie mdli, glownie jak jestem glodna. Od wczoraj mam okropny bol glowy, nie daje juz rady. Ani oklady, ani paracetamol nie pomaga.
Agulineczka, przeżywałam to w poprzednim tygodniu... Pytałam na grupie na facebooku i padały różne propozycje, Wybrałam wypicie szklanki wody z wyciśniętą całą cytryną i łyżeczką soli himalajskiej. było obrzydliwe, ale jakimś cudem mi pomogło!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Karmelkowa kciuki za jutrzejsza wizytę i serduszko!!!
Sylwunis rozgosc się. Współczuję straty.
Zrobiłam test ovu i dzisiaj już znowu cień cienia. Najmocniejszy był test z 13 dc więc zakładam że ovu jest jakoś teraz. Nie robię więcej testów w tym cyklu. Zobaczymy co będzie za dwa tygodnie. Nie liczę na nic bo serduszek było mało ze względu na infekcje.
Trzymam kciuki wszystkie staraczki musi nam się w końcu udać!!!
Dobrej nocy kochane.baljov, Karmelkovaa, sylvuś lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...