Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka, to są stare normy do 100, teraz jest tak jak pisze Gos77, do 91, a słyszałam, że niektórzy do 90 liczą.
-
agulineczka wrote:Poleciałam dzisiaj rano na badania. Część wyników już mam. Wyszły mi dość liczne bakterie w moczu, mimo że pobierałam prawidłowo( po podmyciu, środkowy strumień). Glukoza na czczo 96 (norma 65-100), więc też dość wysoko. Witamina D3 40.
A leukocyty jakie masz?
Glukoza za wysoka, norma jest 91. Zaleca się zrobienie krzywej już teraz. Może czeka Cię dieta cukrzycowa.
Witamina d super.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Morfologii jeszcze nie mam. Leukocyty w moczu 1-3 wpw czyli w normie z tego co sprawdzałam
Moje TSH też jest powalające 0,036
Ja zawsze mam glukozę na czczo ponad 95, ale poniżej 100. Nie jestem maniaczką cukru, ale jednak wysoka glukoza. Może przez to, ze lubię owoce i soki owocowe.
Nie wiem. Do słodyczy mnie nie ciągnie.
W pierwszej ciąży glukozę mialam podobną i była lekarka nic z tym nie robiła.
Zobaczę co powie obecny lekarz.
Ale mnie dzisiaj głowa boli...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
ja mam w domu glukometr, mierzyłam sobie dwa dni temu i miałam równe 100. Niezle. Soków nie piję, słodyczy nie jem. Powiem na pewno o tym mojej gin.
Szukałam dzisiaj clexane i w żadnej aptece w moim mieście jej nie było.. wszędzie proponowali neoparin. Na razie nie brałam, mama załatwiła mi w innym mieście gdzie pracuje jej koleżanka. Ściągnęła skądś tam. Zobaczymy co dalej. Muszę chyba namówić moją gin na ten neoparin. -
Bondzik007, mojej koleżance oszukuje glukometr. Z żyły wyszło ponad 10 mniej niż chwilę wcześniej mierząc glukometrem, na czczo oczywiście.
No i to niestety nie tylko od soków i słodyczyJa np. soków nie pijam (tylko smoothie, ale zawsze łącznie z posiłkiem, czyli ok), a słodycze skubne czasem przed @. A tu insulina trochę za wysoka.
Jak się cieszę, że w mojej okolicy nie ma problemu z clexaneJakby co, to zgłaszać się do mnie z receptami, będę Wam kupować i wysyłać
Bondzik, a sprawdź sobie na tej stronie https://ktomalek.pl -
Nadzieja22 wrote:Bondzik007, mojej koleżance oszukuje glukometr. Z żyły wyszło ponad 10 mniej niż chwilę wcześniej mierząc glukometrem, na czczo oczywiście.
No i to niestety nie tylko od soków i słodyczyJa np. soków nie pijam (tylko smoothie, ale zawsze łącznie z posiłkiem, czyli ok), a słodycze skubne czasem przed @. A tu insulina trochę za wysoka.
Jak się cieszę, że w mojej okolicy nie ma problemu z clexaneJakby co, to zgłaszać się do mnie z receptami, będę Wam kupować i wysyłać
Bondzik, a sprawdź sobie na tej stronie https://ktomalek.pl
No z krwi też sobie robiłam i raz miałam nawet 138 ale wcześniejsza gin zlekceważyła, mówiła że okej.:D
no to dobrze masz z clexązaraz kikne na tej stronie
-
Mam! Jedna apteka na końcu miasta ma clexane
już wiem gdzie będę uderzać, a potem najbliższe które mają są 20km, więc też tragedii nie ma
Dziękuję Nadzieja
-
Bondzik możesz jeszcze wpisać drugą stronę gdziepolek tylko jak znajdziesz te apteki to najpierw tam zadzwoń zanim pojedziesz zdarza się że dane są nieaktualne. Mówię z doświadczenia.
Witam nowe dziewczyny mam nadzieję że znajdziecie tu miejsce dla siebie. Współczuję strat.
Z moja ovu nic nie wiadomo dzisiaj test bledszy niż wczoraj, śluzu bardzo dużo rano podziałalismy z mężem i dobrze bo teraz pewnie już nic z tego bo pęcherz zaczął mnie bolećno ekstra po prostu jedną infekcje opanowałam to mam kolejną cykl na straty pójdzie
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny, w pn mialam owu. Dzis cyce dają o sobie znać. W pn bad. proga i prolaktyne, az jestem ciekawa jaki prog wyjdzie przy takim 'bolu' piersi
Swoją drogą zaczelam tez brac acesan jak Paula, tylko 30ke. Bardzo mala dawka, chce zob czy beda siniaki i ciekawa jestem jaka bedzie @.
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Na zdrowie Bondzik
Z tym dzwonieniem dobrze Koteczka radzi. 138?? Ooo, to pilnuj tego.
Czym różni się Acesan od Acardu?
No i ponawiam pytanie o testy owuJakie polecacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 22:09
-
Ok
No i jeszcze o te siniaki chciałam zapytać. To normalnie się robią bez przyczyny niektórym?
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Ok
No i jeszcze o te siniaki chciałam zapytać. To normalnie się robią bez przyczyny niektórym?
U mnie dziś 1dc. Dokładnie rok temu zrobiłam pozytywny test...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 07:44
-
Baljov ściskam Cię mocno... :*
Nadzieja ja też nie mam większych czy częściej siniaków. Na @ u mnie acard też nie miał wpływu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 08:52
baljov lubi tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
baljov tulę mocno :*
Ja dzwoniłam do Angeliusa czy są już wyniki na chlamydie i urea. Powiedziała że są i że mogę odebrać. Mówię jej, że trochę daleko mam i żeby mi powiedziała przez tel. Ona że nie może, ale że gdyby coś było nie tak to ktoś by dzwonił poinformować, że czeka na mnie recepta. Wnoszę więc że wymazy wyszły prawidłowePrzed chwilą wróciłam też z badania biocenozy, wynik we wtorek.
Teraz czeka nas fragmentacja DNA plemników, boję się trochę bo morfologia emka nie jest powalająca i to jest też główny powód tego badania.
Jesli mój wtorkowy wynik wymazu też będzie prawidłowy to w piątek 27.04 będę miała hsg, bojęęęę się ale i cieszę że coś zaczęliśmy działać.baljov lubi tę wiadomość
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
baljov wrote:Mnie po acardzie nie robią się wcale. Nie mam też większego krwawienia podczas @ a biorę przez cały cykl bez przerwy.
U mnie dziś 1dc. Dokładnie rok temu zrobiłam pozytywny test...
Ja również 19 kwietnia zrobiłam swój pozytywny test... Jaka byłam wtedy szczęśliwa. W ogóle nie brałam pod uwagę takiego czarnego scenariusza. Tulę Cię bardzo mocno i życzę z całych sił, żeby niedługo Twoje marzenie znów się spełniło.baljov lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
sAnsa_28 wrote:baljov tulę mocno :*
Ja dzwoniłam do Angeliusa czy są już wyniki na chlamydie i urea. Powiedziała że są i że mogę odebrać. Mówię jej, że trochę daleko mam i żeby mi powiedziała przez tel. Ona że nie może, ale że gdyby coś było nie tak to ktoś by dzwonił poinformować, że czeka na mnie recepta. Wnoszę więc że wymazy wyszły prawidłowePrzed chwilą wróciłam też z badania biocenozy, wynik we wtorek.
Teraz czeka nas fragmentacja DNA plemników, boję się trochę bo morfologia emka nie jest powalająca i to jest też główny powód tego badania.
Jesli mój wtorkowy wynik wymazu też będzie prawidłowy to w piątek 27.04 będę miała hsg, bojęęęę się ale i cieszę że coś zaczęliśmy działać.
Sansa wierzę, ze się boisz, ale mnóstwo dziewczyn przez to przeszło, to ponoć niezbyt dlugie badanie, dasz radę. Kolejny krok w kierunku dzidziusiaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚