Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_71 jakoś się bałam...Pójdę jutro na pewno.Kurde dziś mija 13dzień od wzrostu temp.wiec słaba ta kreska
Muszę się liczyć z niepowodzeniem ...Późna owulacją,zero objawów ehhh.No ale 2 różne testy chyba nie kłamią? Rety jak ja panikuję
Dziękuję dziewczyny mimo wszystko...
Admiralka Ty dalej bez objawów? Nawet wrażliwych piersi? -
Ladyyyy cień jest! I to jeszcze test nie wysechł dobrze
)
Bella w tym tygodnii co Ty jesteś teraz, miałam identycznie. Zero sił na nic, tylko bym leżała no i ten wieczny głód który na szczęście przechodzi ;PLady_Dior lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Paula_71 jakoś się bałam...Pójdę jutro na pewno.Kurde dziś mija 13dzień od wzrostu temp.wiec słaba ta kreska
Muszę się liczyć z niepowodzeniem ...Późna owulacją,zero objawów ehhh.No ale 2 różne testy chyba nie kłamią? Rety jak ja panikuję
Dziękuję dziewczyny mimo wszystko...
Admiralka Ty dalej bez objawów? Nawet wrażliwych piersi?
Ale czego się boisz? Zrób betę dzisiaj, będziesz wiedziała czy raczej biochemiczna czy jednak będzie z tego dzidzia. A tak będziesz dwa dni przeżywać. Życzę Ci, abyś 9 msc nosiła dziecko pod sercemLady_Dior lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
MonaLiza wrote:Aha to wprowadziłam w błąd, sorki. Myślałam, że to Twój wynik.
Miejmy nadzieję, że prawidłowy wyjdzie dobrze
No właśnie nie mam pojęcia czemu mi takie coś poszło skoro wkleiłem zdjęcie...Nie musisz przepraszaćJutro zrobię betę i się okaże...
Paula_71 no dziś już nie dam rady,bo u nas do 10 pobierają czy 11
Teraz oczywiście się nie uspokoję ehhh.Robiłam też test owulacyjny,który mi w zeszłej ciąży wyszedł pozytywny.Wczoraj był negatywny -dlatego się nie zastanawiałem A tu jakiś cień cienia jednak hmmm.W sumie w piątek 11dzień wyższych temp.strasznie mocno mnie zakłuło w macicy-może to dopiero żagniżdżenie? Ahhh dobra muszę się opanować,bo już bzdury piszę... -
Lady, w takim razie mocno trzymam kciuki za betę! Do kiedy jesteś w Polsce?
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Lady spokojnie. Mi też tak testy wychodziły. Tylko w drugiej straconej ciąży miałam od razu mocna kreskę. Sprawdź betę i trzeba wierzyć :*
Bella czyli objawy jak nanjbardziej dobre
Malgonia a co u Ciebie?
-
Nadzieja22 dzięki wielkie-jutro pójdę na betę i od razu proga zbadam.Wyjeżdżam w środę,więc przyrostu nawet nie sprawdzę ale mi wystarczy tylko potwierdzenie,że jest ciąża.Ja z tych,które od poronienia mają strach przed beta i i testami...Do tego testu siostra mnie namówiła-ja bym pewnie czekała na opuźniającą się miesiączkę i wtedy dopiero zareagowała.
Malgonia dziękuję bardzo - kciuki na pewno się przydadząKupiłam znowu 2 testy o czułości 10mlU/ml Alpha med i Evidence-10 i jak rano wyjdą pozytywne,to może się trochę uspokoję.Ehhh co ja piszę-w życiu się nie uspokoję.
aLunia no powiem Ci te kreski mega blaaade-w zeszłej ciąży miałam trochę lepiej widoczne i też 13dpo.no ale nie ma co gdybać.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12035ab74619.jpg
-
Mi w ogóle nie chciały wyjść testy a betę miałam pozytywną więc głowa do góry
aLunia, ja to w ciąży urojonej, tak jeszcze do środy pobędę, a potem się zobaczy. Póki co objawów brak, ale któż wie co mi pisane. Póki co jest plan przeciwdziałać temu,m czemu się da przeciwdziałać, ale najpierw muszę zajść -
Malgonia a to dziwne,żeby testy nie wychodziły przy pozytywnej becie...
Nadzieja22 hmmm ciągnie mnie czasami podbrzusze ale ja też mam ciężką pracę,więc to pewnie od dźwigania.
Ja się już na nic nie nastawiam-naprawdę nie warto sobie robić nadzieji-już mam jakiś śluz żółty,czy kremowy no taka jasna kawa z mlekiem ehh -
Lady bedzie dobrze!
Czekamy na info jaka beta. Przedluzyc urlopu nie mozesz?
Alunia, tak objawy jak najbardziej dobre, natomiast w poprzedniej ciazy tez tak mialam, wiec dla mnie zaden wyznacznik
Btw, jak tak dalej pojdzie to waga mi niezle pojdzie do goryyy
W mojej pierwszej ciazy 11kg.Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
I ja się witam w II trymestrze
Byłam na wizycie w szpitalu, to jednak jest nie na moje nerwy. Oczywiście bez USG i wizyta dosyć szybka, więc umówiłam się do Medicoveru. Akurat zwolniła się wizyta na dziś, u lekarza, u którego już byłam
W szpitalu nie dał mi skierowania nawet na krew i mocz, a miałam robione w ciąży tylko raz, w 5 czy 6 tygodniu! W Medicover dał skierowanie na badania, do endokrynologa, żeby zweryfikować tarczycę i zrobił USG - bez pomiarów, ale chciałam "tylko" podejrzeć serduszko. Dzieć bryka, serducho bije. Jestem mega szczęsliwa!
Objawów nadal nie mam żadnych. Brzucha nie widać właściwie. Czekam aż "wybuchnie"
MonaLiza, vigry, sAnsa_28, Nadzieja22, Karolcia89, Bella01, Lady_Dior, KaroKaro, admiralka, Paula_071, agulineczka, Koteczka82, baljov lubią tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Gos super :*
-
MonaLiza wrote:Gos77 super że widziałaś maluszka
jak dobrze pójdzie powinnam zobaczyć moje pierwsze serduszko w czwartek. Oczywiście dziś się zaczęłam martwić znowu bo objawy się jakby zmniejszyły.
Nie denerwuj się, u mnie nie ma żadnych objawów praktycznie od początku. Piersi bolały mnie przed testem i kilka dni po, potem ustały. Więc brak objawów nie musi świadczyć o niczym złym!Trzymam kciuki za wizytę serduszkową
MonaLiza lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Nie narzekajcie na brak brzuszka, tak jak pisałam , już w większość majtek się nie mieszczę, a wszystkie spodnie są za ciasne...
Gos77, Bella01 lubią tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ani1234 wrote:Nie narzekajcie na brak brzuszka, tak jak pisałam , już w większość majtek się nie mieszczę, a wszystkie spodnie są za ciasne...
Wiesz, jak jest. Babie nie dogodzisz :p
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Wracam i ja sie pochwalić. Dzisiaj beta 35!!!
Bella01, vigry, Karolcia89, admiralka, MonaLiza, Nadzieja22, bondzik007, Paula_071, Gos77, agulineczka, Koteczka82, sAnsa_28, baljov lubią tę wiadomość
Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."