Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
orzeszki gratuluję pozytywnej bety
Ile dni po owu jesteś? Ciekawe jak u mnie wyjdzie jutro.
orzeszki lubi tę wiadomość
-
Orzeszki, moje gratulacje:) znowu wielki wysyp ciąż na forum:)
Goś, jak to szybko zleciało, ten pierwszy trymestr
Lady Dior oczywiście kciuki za jutrzejszą betęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 18:53
Lady_Dior lubi tę wiadomość
05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Gos77 wrote:I ja się witam w II trymestrze
Byłam na wizycie w szpitalu, to jednak jest nie na moje nerwy. Oczywiście bez USG i wizyta dosyć szybka, więc umówiłam się do Medicoveru. Akurat zwolniła się wizyta na dziś, u lekarza, u którego już byłam
W szpitalu nie dał mi skierowania nawet na krew i mocz, a miałam robione w ciąży tylko raz, w 5 czy 6 tygodniu! W Medicover dał skierowanie na badania, do endokrynologa, żeby zweryfikować tarczycę i zrobił USG - bez pomiarów, ale chciałam "tylko" podejrzeć serduszko. Dzieć bryka, serducho bije. Jestem mega szczęsliwa!
Objawów nadal nie mam żadnych. Brzucha nie widać właściwie. Czekam aż "wybuchnie"
Nie mogło być inaczejNaprawdę Mamusiu pora uwierzyć mocno w swojego Malca!
Nic złego już się nie wydarzy :*
Karolcia89, Gos77 lubią tę wiadomość
-
Jejciu dziewczyny! Jak tu się fajnie zrobiło
Tyle pozytywnych wiadomości, że niedługo będzie trzeba zmienić nazwę wątku
mało się udzielam ale myślę o Was i troche podczutuję. Lady, orzeszki moje gratulacje!
Ja dziś też w jestem pozytywnie nastawiona do tego wszystkiego. Byłam dziś na wizycie kontrolnej po laparo i kolejny raz się przekonałam że trafiłam na lekarza anioła, jeszcze nigdy żaden lekarz tak się nie zajmował mna:)
A na usg wyszło, że była cytuję 'zarąbista owulacja' więc nadzieja też się zrobiła zarąbista, ale mam już z moją gin ustalony plan działania na kolejne 3 miesiące gdyby się nie udało teraz więc nawet jak zobaczę biel na teście to nie będzie załamki.
Chociaż po cichu liczę że jakimś cudem załapię się na tą majową fale dobrych wieści.
Buziaki dla Was wszystkich:*
P.S. Dawno nie miałam takiego dobrego humoruWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 19:29
Karolcia89, Bella01, Paula_071, vigry, Lady_Dior lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Orzeszki wielkie gratulacje!
KaroKaro skoro była zarąbista owulacja to teraz życzę zarabistych dwóch kresek!:*
orzeszki, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
Sansa, trzymam kciuki za jutrzejsza betę!
Gos, bardzo się cieszę
Orzeszki, gratuluję
Ani, kciuki za jutrzejsza wizytę.
Ja też jutro idę na wizytę. Ciekawe co drugi gin powie na wyniki.orzeszki lubi tę wiadomość
-
Ja na szybciutko
co poczytałam to poczytałam ale M mnie goni ;p
Sansa , Ani kciuki
Gos i uff
Orzeszki Gratki !
Nadzieja będzie dobrze
MonaLiza jak się masz ?
Ja rano pojechałam na tą wizyte , tak jak mówiłam znaja mnie to przyjmują od rękiiii wizyta jak to na nfz raz dwa ;p
Ale dzidzia duża rośnie machała do mamy rączkąi wierciła się serdusio bije puścił mi na moment
takze oddycham
Macham do cioć teraz;*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ff0a2830c57.jpg
Karolcia89, orzeszki, Paula_071, vigry, MonaLiza, Gos77, agulineczka, Lady_Dior, Koteczka82, Nadzieja22, baljov, jatoszka, Natikka123 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lady_Dior wrote:orzeszki gratuluję pozytywnej bety
Ile dni po owu jesteś? Ciekawe jak u mnie wyjdzie jutro.
Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
orzeszki wrote:Wracam i ja sie pochwalić. Dzisiaj beta 35!!!
No pięknie!!! GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 20:23
orzeszki lubi tę wiadomość
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Karmelkova jakie piękne zdjęcie
U mnie ok. Myślałam że nie czuje brzucha ale chyba już przywyklam do lekkiego pobolewania że już nie zwracam uwagi. Mam nadzieję że ten lekki ból to jest dobra oznaka. Właśnie maz mi zastrzyk zrobił z heparyny. Byle do czwartku -
orzeszki wrote:14dpo na jutro spodziewalam sie@ ale w czwartek mialam lekkie plamienie w piątek biegunka i wyczulony wech.. To musialo sie tak skończyć
No to ja jestem jeden dzień za TobąOby wszystko było dobrze
Gos77 fajnie,że byłaś na podglądzie i że jesteś spokojniejsza
Karmelkovaa słodki bąbelekNiech rośnie zdrowo
KaroKaro obyś szybko zobaczyła swoje dwie kreskiKaroKaro lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co ja tu widze! Lady Dior i Orzeszki wstepnie gratuluję i po cichu zycze wszystkiego dobrego. Oby tym razem wszystko bylo ok.
Gos i Karmelkova Wam rowniez gratuluję, cieszę sie, ze wizyty Was uspokoily. Moja w srode i juz mnie stres dopada.
Admiralka powodzenia jutro. Miejmy nadZieję, ze wszystko bedzie dobrze, a ta glupia tasma zniknie bezpowrotnie.Lady_Dior, orzeszki lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Czyli jutro Admiralka, środa Agulineczka a czwartek Bella.
-
no no jest za kogo trzymać kciuki
Trzymam z całych sił
-
Właśnie, zapomniałam o Admiralce. Jutro jeszcze Ani1234 ma wizytę jeśli dobrze pamiętam. No i ja hehe.