Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasza zdrowa córeczka!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aac00c3bc26f.jpgMalgonia, Ani1234, vigry, Paula_071, Karolcia89, Marti83, MonaLiza, Karmelkovaa, orzeszki, Lady_Dior, KaroKaro, baljov, bondzik007, Gos77, Bella01, SiSi111, Dooti, Nadzieja22, roma, marcela123, Haana, Xkali, sAnsa_28, Hefe, jatoszka, Natikka123 lubią tę wiadomość
-
Lady Dior
J wierzę w Twojego fasola. Póki co to za wcześnie żeby zakładać zarówno pozytywny jak i negatywny koniec. dajmy szansę wgryźć się fasolce, a ja trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :*
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
admiralka wrote:Nasza zdrowa córeczka!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aac00c3bc26f.jpg
Jaacie ale cudowne zdjęciegratuluję córeczki
też chcę być już po ... nie mogę się doczekać ale już niedługo do końca miesiąca
Lady czekam ne betkeLady_Dior lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Admiralka cieszę się razem z Tobą
Piękna córunia-gratuluję
Dziewczyny dziękuję za Wasze kciuki raz jeszczeJa odebrałam wyniki i może nie są w 100% zadowalające,to jednak chyba coś tam się dzieje
Beta-hcg 16,82 a progesteron 14,41.
Wiem,że nie ma "wooow" ale też wiem,że testy były blade bo beta niska.Możliwe,że faktycznie dzidzi dopiero się zagnieździła albo biochemiczne.Pozostało tylko czekać...
Dziękuję Wam.KaroKaro, Malgonia, MonaLiza, Xkali lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Admiralka cieszę się razem z Tobą
Piękna córunia-gratuluję
Dziewczyny dziękuję za Wasze kciuki raz jeszczeJa odebrałam wyniki i może nie są w 100% zadowalające,to jednak chyba coś tam się dzieje
Beta-hcg 16,82 a progesteron 14,41.
Wiem,że nie ma "wooow" ale też wiem,że testy były blade bo beta niska.Możliwe,że faktycznie dzidzi dopiero się zagnieździła albo biochemiczne.Pozostało tylko czekać...
Dziękuję Wam.
hm beta jak beta coś tam się zadziałoona moze skokowo urosnąć ale koniecznie bierz progesteron , bo ten jest ciut niski i powtórz bete po 48 h ;* 3mam kciuki
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Admiralka aleee cuuudooo!! :* Jaka buziunia. Już do całkowania! :* A co z tą taśma?
Lady powtórz betę i trzymam mocno kciuki! :*Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Admiralka no śliczna dziewczynka. Gratuluję. Super, że już tak szybko wiadomo jaka płeć
Napisz co z ta taśma.
Lady no jak dasz radę to powtórz betę. -
Admiralka, ale super, ze juz znacie plec! Ja tez chce!
Gratulacje!
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Udało mi się załatwić jeszcze jeden dzień wolnego,więc w czwartek powtórzę wszystko.Jutro idę do swojego lekarza po progesteron i heparynę-wszystko zostawiłam w Nl bo wątpiłam w powodzenie...
Malgonia dziękuję Ci bardzoMiło mi to czytać-za Was również trzymam kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 15:05
Karmelkovaa, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Udało mi się załatwić jeszcze jeden dzień wolnego,więc w czwartek powtórzę wszystko.Jutro idę do swojego lekarza po progesteron i heparynę-wszystko zostawiłam w Nl bo wątpiłam w powodzenie...
Malgonia dziękuję Ci bardzoMiło mi to czytać-za Was również trzymam kciuki :*
Przyrost Ci wszystko powiemocno będę 3mać kciuki żeby się rozkręciło i nie było biochem ;/ na razie jestesmy dobrej mysli
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Gos77 wrote:Admiralka, ale super, ze juz znacie plec! Ja tez chce!
Gratulacje!
Kochana mysle , że się dowiesz na kolejnej wizycie chyba ze małe się zasłoni" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
agulineczka wrote:Admiralka tak się cieszę! Piękne zdjęcie
I gratuluję córeczki
Napisz coś więcej, ile mierzy i takie tam. No i co z tą taśmą.
Aleeee fajnieeee
CRL 7,20 cm
Ogółem wszystko jest wzorowo! I wszystko co poprzednio było nie tak, teraz jest dobrze. Wiecie, jak mi łzy ciekły podczas badania?
Serduszko idealne zdrowe (poprzednio niedomykalność zastawki trójdzielnej), pępowina już teraz widać, że prawidłowa trójnaczyniowa (poprzednio dwunaczyniowa), wszystkie przepływy do tego stopnia idealne, że doktor nagrał sobie filmik do potwierdzenia certyfikatu(bo oni tam co jakiś czas muszą dosyłać jakieś materiały, czy coś).
Żołądek obecny, pęcherz obecny, wymiar główki idealny, są dwie rączki, dwie nóżki, wszystkie paluszki
Wiek z usg pokrywa się co do dnia z OM.
Jedynie ta taśma niestety wciąż jest. Ale przesunęła się jakby trochę w bok, poprzednio była centralnie w połowie pęcherzyka. Maluch wciąż jej nie dotyka i liczę, że nic złego się już nie stanie. No, ale niestety wciąż taśma jest.
No i mój cukier na czczo za wysoki. Dostałam glukometr i skierowanie na krzywą w tym tygodniu.
Ale to już jest malutkie zmartwienieKaroKaro, baljov, Karolcia89, Paula_071, MonaLiza lubią tę wiadomość