Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady trzymam kciuki za piękny przyrost!
Byłam też dzisiaj na pobraniu krwi na pappę
A płeć to się śmialiśmy, bo doktor powiedział, że nam po znajomości powieKoleżanka, która u niego prowadziła ciążę jest w szoku, bo mówi, że on zawsze mówi na tej kolejnej wizycie po prenatalnych
I z nas się potem lekarz śmiał, że popsuliśmy mu plany wizyt i nic nam ciekawego nie powie na następnej
Dla mnie to zupełnie bez znaczenia, ale czułam córeczkęagulineczka lubi tę wiadomość
-
Admiralka cudowne informacje. A nabjakiej podstawie wiesz, ze dziewczynka? Samo usg?
Lady beta ciazowa, kciuki, abyze pieknie rosla. No i luteina/ duphaston by sie przydaly.
Ja mam dziewczyny taki lęk przed jutrem. Bardzo niespokojna jestem. Dodatkowo wszystko mnie dzisiaj drazni. Ech...Lady_Dior lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Admiralka cudowne informacje. A nabjakiej podstawie wiesz, ze dziewczynka? Samo usg?
Lady beta ciazowa, kciuki, abyze pieknie rosla. No i luteina/ duphaston by sie przydaly.
Ja mam dziewczyny taki lęk przed jutrem. Bardzo niespokojna jestem. Dodatkowo wszystko mnie dzisiaj drazni. Ech...
Tak usgAle mój gin ma bardzo dobry sprzęt, no a Mała pozowała z każdej strony więc raczej nie przewiduje zmiany
U Ciebie będzie jutro pięknie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 15:30
bondzik007 lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Admiralka cudowne informacje. A nabjakiej podstawie wiesz, ze dziewczynka? Samo usg?
Ja mam dziewczyny taki lęk przed jutrem. Bardzo niespokojna jestem. Dodatkowo wszystko mnie dzisiaj drazni. Ech...
Czuje to samo, miejsca sobie nie mogę znaleźć a jeszcze kilka godzin do 195.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Admiralka cudownie :* teraz już będzie tylko dobrze :*
-
Agulineczka będzie dobrze !
Admiralka nie dziwię się i az cudownie się czyta ... chciałabym napisac to samo :* z tym , że ja nie wiem czemu czuje synka hihi
Bella a co u Ciebie ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Admiralka a jaki masz ten cukier na czczo?
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Karmelkova, dzięki że pytasz. U mnie narazie spokój wewnętrzny. Natomiast dokuczaja mi mdlosci. Nie moge być głodna, bo nasilają się jeszcze bardziej. Więc jem średnio co 2h
Karmelkovaa, bondzik007 lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Admiralka, cudne zdjęcie. Bardzo się cieszę, że córcia zdrowa
Lady, trzymam kciuki, żeby beta szybowała w górę
Ani, jeszcze chwilkaDaj znać po wizycie.
Ja też już po wizycie u drugiego gina i do clexane, dupka, luteiny, acardu będzie też encorton 5mg. Oby tylko kariotypy wyszły prawidłowe. Nie mogę się już doczekać @ i powrotu do starańagulineczka, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Admiralka, u nas właśnie doktor Wojtek też powiedział płeć dopiero na kolejnej wizycie po prenatalnych.
Bardzo się cieszę, że córeczka zdrowa. Jesteś w dobrych rękach.
U nas Kubuś skończył wczoraj 5 tygodni. Wczorajsza waga pokazała 5270. Synek z dnia na dzień robi się coraz fajniejszy i zdobywa nowe umiejętności. Jest grzeczny, choć wiadomo ma chwile nerwowowe, zwłaszcza gdy woła o mleczko. Pozytywnie serce łamie, gdy tak pięknie się uśmiecha do nas. Coś cudownego.MonaLiza, admiralka, baljov, Karolcia89, KaroKaro, Nadzieja22, Natikka123 lubią tę wiadomość
-
Lady Dior no mega się cieszę
oby teraz tylko ładnie przyrastało.
U mnie znów się kończy na ciąży urojonej, ale już teraz to na pewno się udaBuziaki
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Admiralka, cudne zdjęcie. Bardzo się cieszę, że córcia zdrowa
Lady, trzymam kciuki, żeby beta szybowała w górę
Ani, jeszcze chwilkaDaj znać po wizycie.
Ja też już po wizycie u drugiego gina i do clexane, dupka, luteiny, acardu będzie też encorton 5mg. Oby tylko kariotypy wyszły prawidłowe. Nie mogę się już doczekać @ i powrotu do starań
Kochana kariotypy na pewno będa dobre ale wiem jaki stresdobrze ze masz zestaw
ale jak encorton to min 10mg mówie Ci ... 5tka nic Ci nie pomoże ;/ to jak placebo dzieci biorą na gardło więszką dawkę ;/ ja brałam 5tke bo mi stray gin tak "próbował " ciaze zrobic , to znowu doktor spec powiedział ze tylko żoładek męczyłam . Jak brałam dyche to wyszło ze i tak w moim organizmie jest inny problem i to za mało . Ale każda dziewczyna , którą znam z różnych forum na sterydzie 10tka to minimum zeby coś broniła organizmu...
Staranka tuż tuż" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Bella01 wrote:Karmelkova, dzięki że pytasz. U mnie narazie spokój wewnętrzny. Natomiast dokuczaja mi mdlosci. Nie moge być głodna, bo nasilają się jeszcze bardziej. Więc jem średnio co 2h
Są objawy jest dobrze ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
MonaLiza wrote:Admiralka super że u Ciebie taka radość. A o co chodzi z tą taśmą ? Co to jest ?
Lady to są początki dobrze że Beta pozytywna.
Ja dziś lekkie mdłości miałam albo zaczynam sobie wkrecac..
Mogą bycu mnie najwieksze były przełom 8 9 tydzien ... teraz juz przeszło praktycznie
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
MonaLiza wrote:Admiralka super że u Ciebie taka radość. A o co chodzi z tą taśmą ? Co to jest ?
Lady to są początki dobrze że Beta pozytywna.
Ja dziś lekkie mdłości miałam albo zaczynam sobie wkrecac..
Od kilku tygodni mamy taśmę owodniową w pęcherzyku ciążowym, taka wada rozwojowa. Nie stanowi ona zagrożenia o ile Maluch się w nią bezpośrednio nie zaplącze. No, ale póki co wszystko jest na szczęście w porządku.