Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaaniolka nic tylko test ciążowy zrobić
Mi test owulacyjny wyszedł pozytywny w ciąży,więc może akurat
Trzymam kciuki
-
MonaLiza wrote:Myślisz, że za rzadko? Ja już mam za sobą 3 wizyty bo chodzę do 2 ginów jednocześnie.
12.05. test pozytyw. Wizyta gin zwykły
14.05. wizyta gin klinika
23.05. wizyta gin klinika i jest
28.05 przyszła wizyta gin zwykły
14.06 przyszła wizyta gin klinika
To masz często moze ja coś źle poczytałamChodziło mi ze czekanie 3 tyg na etapie pierwszych tygodni jest ryzykowne , wiadomo nastawiamy się , że będzie tylko dobrze ... ale czasami nie mamy świadomości , że jest inaczej przez ten czas ... wczoraj na forum 2 sytuacje takie były np :< na pewno będzie dobrze , ale ja już dmucham na zimne i wolę być świadoma , że jest dobrze i serduszko bije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:12
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Mamaaniolka wrote:Kochane podczytuje was ale jakos nie mam weny pisac. Prosze pomozcie . Owu mialam chyba tak 16 dc cos . Dzis 25dc i wczoraj wieczorem zrobilam sobie test owulacyjny( nie wiem po co ale kupilam i chcialam sprawdzic ) i bardzo mocna krecha. Co to moze oznaczac. Napewno nie mam owulacji bo sucho itd.
Ciążowy zróbja miałam oba pozytywne w 24dc
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mamaaniolka wrote:Naprawde tak wczesnie? @mam planowana za tudzien dopiero. Ale biore castagnus to chyba ze aie cos przesunelo:) boje sie . Poczekam chyba jeszcze
Ja bym jeszcze poczekala z testemAle trzymam kciuki :*
Ja mam wizyty co 3 tyg. Po prenatalnych będzie 4tyg przerwy
W poprzedniej ciąży najpierw umawiała mnie co miesiąc ale to już inna gin była, później byłam co tydzień jak wystąpiło plamienie i i tak to nic nie dało.. ciąża obumarła.
Oczywiście myśli się i myślę non stop czy jest okej a na następna wizytę na pewno pojadę znowu z płaczemale tutaj to ja nawet nie mam do kogo chodzić jakoś..
-
Zobacze dzis wieczorem czy znow wyjdzie taka mozna i moze w sobote zrobie test. Albo juz poczekam na termin @ . Ale tak sie boje rozczarowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:36
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Mamaaniolka wrote:Naprawde tak wczesnie? @mam planowana za tudzien dopiero. Ale biore castagnus to chyba ze aie cos przesunelo:) boje sie . Poczekam chyba jeszcze
Ja miałam ow w 12 dc potwierdzoną monitem24dc juz miałam nie byle jakie kreski na ciaowym blada a ow był ciemniejszy jak testowy
O nawet mam fotkepatrz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e74f02179867.jpg" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Super kreski. Ja owu mam wlasnie ciemniejsza niz testowa. Nie mam nawet testu ciazowego w domu. Zakupie i chyba zrobie jak jakies objawy dojda do soboty. Wolalabym wiedziec jak najwczesniej bo musze leciez w razie czego po recepte na heparyneMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Mamaaniolka wrote:Super kreski. Ja owu mam wlasnie ciemniejsza niz testowa. Nie mam nawet testu ciazowego w domu. Zakupie i chyba zrobie jak jakies objawy dojda do soboty. Wolalabym wiedziec jak najwczesniej bo musze leciez w razie czego po recepte na heparyne
No to tym bardziej ... ja hepryne juz od owulacji kułam co by na lepsze zagnieżdżenietestuj testuj powinno coś wyjść jak jest &&&
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:To masz często moze ja coś źle poczytałam
Chodziło mi ze czekanie 3 tyg na etapie pierwszych tygodni jest ryzykowne , wiadomo nastawiamy się , że będzie tylko dobrze ... ale czasami nie mamy świadomości , że jest inaczej przez ten czas ... wczoraj na forum 2 sytuacje takie były np :< na pewno będzie dobrze , ale ja już dmucham na zimne i wolę być świadoma , że jest dobrze i serduszko bije
A co się wczoraj wydarzyło, chyba coś przeoczyłam zaaferowana swoim serduszkiem? -
Karmelkovaa wrote:No to tym bardziej ... ja hepryne juz od owulacji kułam co by na lepsze zagnieżdżenie
testuj testuj powinno coś wyjść jak jest &&&
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
To mój dzidziuś z wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/507c40ac78b2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 14:14
Karmelkovaa, Karolcia89, Bella01, bondzik007, Paula_071, admiralka, SiSi111, Gos77, orzeszki, Nadzieja22, sAnsa_28, baljov, Koteczka82, Edzia1993 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ale śliczny bobas agulineczka
Ja czekam na okres: beta 19.54 a progesteron już 3.74
Powiem szczerze,że bardziej by mi ulżyło,gdyby ta beta już zmalała a nie rosła tak -
MonaLiza wrote:Może jeszcze w między czasie pójdę u zwykłego gina zajrzeć co sie dzieje.
A co się wczoraj wydarzyło, chyba coś przeoczyłam zaaferowana swoim serduszkiem?
Na innych wątkach niestety 2 zatrzymane serduszka i nieświadome czekanie kilka tygodni własnie :<" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Agulineczka piękna dzidzia :*
Lady przykro miprzytulam cię mocno.
Ja po wizycie jestem i wszystko ok. Mała jest taka śmieszna, jak położna przykładała urządzenie do pomiaru tętna to ja ciągle kopała w to miejsce. Nawet jak rękę.polozyla na brzuchu to był kop
Z tą krzywa co wam pisałam mówiła gin, że wszystko ok.Karmelkovaa, Lady_Dior, MonaLiza, agulineczka, Paula_071, admiralka, Nadzieja22, baljov lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Ale śliczny bobas agulineczka
Ja czekam na okres: beta 19.54 a progesteron już 3.74
Powiem szczerze,że bardziej by mi ulżyło,gdyby ta beta już zmalała a nie rosła tak
Mi tak urosła ciutke i później spadła zobaczysz czy będzie spadać , jak nie to lepiej isc do lekarza chociaz na cp za małe wartosci" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
aLunia super,że mała tak fikała
A co ja tam będą podsluchiwac
Karmelkovaa no tego by mi jeszcze brakowało...Mam nadzieję,że żadnych komplikacji mieć nie będę.Kiedy powinnam zrobić kolejną betę?
Dziewczyny ja to przyjęłam na klatę naprawdę..Oby tylko okres przyszedł i dalej się staramy.Teraz wypiłam redbula bez wyrzutów sumienia