Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja22 wrote:Trzymam kciuki MonaLiza!
Agulineczka, Vigry, dajcie znać jak wizyty.
Ciężko nadrobić wszystko ale trzymam za Was wszystkie kciuki, żeby problemy zniknęły i było już tylko dobrze.
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Hej dziewczyny
Jestem po wizycie. Właściwie to już po 10:00 byłam po, ale później miałam wizytę u endokrynologa i spotkanie z koleżanką. Jeszcze zadzwonili ze żłobka, żeby wcześniej odebrać syna, bo wymiotował. Głowa od rana mnie tak boli (pewnie stres), że ledwo funkcjonuję. Wzięłam Apap, ale nic nie pomogło. Dalej tak boli i nawet nie miałam siły zajrzeć do telefonu
Na szczęście na wizycie wszystko okDzidziuś mierzy już ok 8,3 cm
. Serduszko bije miarowo (około 150/min). Nie chciało pokazać za bardzo co ma między nóżkami, choć lekarz na chwilę coś dojrzał, ale nadal nie może potwierdzić, że to chłopak, bo nie był to wg niego ewidentny siusiak
Dla mnie to najmniej istotne co będzie, oby było wszystko ok. Ilość wód płodowych w normie, łożysko na tylnej ścianie. Szyjka długa, zamknięta.
Lekarz po obejrzeniu wyników z krzywej cukrowej uznał, że wszystko jest ok i nie muszę stosować specjalnej diety.
Od endokrynologa dostała skierowanie na przeciwciała w związku z moim niskim TSH.
Karolcia89, baljov, Nadzieja22, Bella01, vigry, Lady_Dior, Paula_071, bondzik007, aLunia, admiralka, SiSi111, marcela123, Karmelkovaa, sAnsa_28, Koteczka82, Dooti lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka, super
Możemy liczyć na zdjęcie?
Dziewczyny, trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Lady, za twoją betę teżWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 20:07
vigry, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny :**
MonaLiza lubi tę wiadomość
-
baljov wrote:No właśnie trochę się rozczarowałam, bo myślałam, że urolog mu chlaśnie antybiotyk i po problemie będzie, a on kazał mu zrobić badania na chlamydię z krwi. Oprócz tego za kilka dni umowił się z nim, że on mu pobierze wymaz z cewki moczowej ale najpierw ma mu wycisnąć wydzielinę z prostaty i to sobie ma zanieść do laboratorium. I tam na skierowaniu wcale nie pisze, że ten wymaz ma być na chlamydię...
Ogólnie załamuje nas już to wszystko
Slabo... a Ty powtarzasz wyniki? Co z laparo?
Monaliza, gratulacje!!MonaLiza lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Xkali wrote:Lady dior ja jeszcze trzymam kciuki, bo znam ten ból kiedy jest problem z zajściem. Nie myślałaś, żeby zacząć leczenie w klinice niepłodności w Holandii? Ja tak jak pisałam wcześniej już mam bardzo dobre doświadczenia i mi pomogli. Jak chciałabyś, żebym Ci podpowiedziała co i jak lub pomogła możesz do mnie napisać.
Kochana dziękuję Ci i jeśli tylko się zdecyduję,to dam Ci znaćMyślę,że do lipca spróbujemy jeszcze bez pomocy lekarskiej a potem trzabędzie działać.Na pewno badania nasienia chcemy zrobić i te chlamydia,ureoplazma itd.
Agulineczka super,że z dzidziusiem wszystko okNiech dalej rośnie zdrowo
MonaLiza gratuluję serduszka :* Super wieści
Dziewczyny dziękuję,że trzymajcie kciuki.Ja byłam dziś u lekarza a ten taki optymista-mówił,żeby jeszcze nie przekreślać tej ciąży,że zdarzają się późne żagniżdżenia i na ten moment sprawdzać betę,bo raczej nic na razie zrobić nie można.Powiedział,że jemu to wygląda na wczesną ciążę-w środku wszystko ładnie i zdrowo.No więc jutro druga beta ale wolę po prostu nastawić się na opóźniony okres.
MonaLiza, Paula_071, Xkali, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny
))
Agulineczka a jakie miałaś wyniki krzywej?
Lady cały czas Ci kibicuje.
Baljov trzeba się nastawić, że robicie wszystko żeby osiągnąć cel. Żeby nie mieć później pretensji czy wątpliwości. Trzymam za was kciuki.
Lady_Dior, baljov lubią tę wiadomość
-
Vigry trzymam kciuki za wizyte!
Agulineczka super informacje!
Dzidz juz taki duzy
Monaliza, cudownie zobaczyć bijące serduszko.
Za pozostałe wizyty też trzymam kciuki!.
Bajlov, chodzucie prywatnie? Bo chyba trzeba tych lekarzy nakierowac trochę bardziej? Ehh.
Lady Dior ja nawet nie pomyslalam, ze moze nie wyjsc. Ja wiem, ze my czesto słabej wiary jesteśmy, dlatego trzeba myśleć, że wszystko będzie ok. I tego się trzymajmyLady_Dior, MonaLiza, vigry lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15). -
Lady_Dior wrote:Kochana dziękuję Ci i jeśli tylko się zdecyduję,to dam Ci znać
Myślę,że do lipca spróbujemy jeszcze bez pomocy lekarskiej a potem trzabędzie działać.Na pewno badania nasienia chcemy zrobić i te chlamydia,ureoplazma itd.
Agulineczka super,że z dzidziusiem wszystko okNiech dalej rośnie zdrowo
MonaLiza gratuluję serduszka :* Super wieści
Dziewczyny dziękuję,że trzymajcie kciuki.Ja byłam dziś u lekarza a ten taki optymista-mówił,żeby jeszcze nie przekreślać tej ciąży,że zdarzają się późne żagniżdżenia i na ten moment sprawdzać betę,bo raczej nic na razie zrobić nie można.Powiedział,że jemu to wygląda na wczesną ciążę-w środku wszystko ładnie i zdrowo.No więc jutro druga beta ale wolę po prostu nastawić się na opóźniony okres.
Ja oczywiście trzymam najmocniej kciuki na świecie za Ciebie ! Wysłałam Ci zaproszenie, jakbyś chciała mnie o cokolwiek zapytać to napisz priv.———————————
Nicola 23.02.2018 (*) 26 tc
niepłodność idiopatyczna, starania od lipiec 2015
IVF: 25.02 punkcja 28.02 transfer!!! 9 x ❄️
IUI:
kwiecień 2017 1 UIUmaj 2017 2 IUI
Czerwiec 2017 3 IUILipiec 2017 4 UIU
Sierpień 2017 5 IUI Nicola
Czerwiec 2018 1 uiuLipiec 2018 2 iui CB
Sierpień 2018 3 IUIWrzesień 2018 4 IUI
Listopad 2018 5 IUIGrudzień 2018 6 IUI
-
23.05.2018 o 5:55 zostałam najszczesliwsza osobą na świecie
Oliwka 56cm 3940 wagi
)) Nasz mały klopsik. Bóle zaczęły sie o 3 czyli poród trwal 2:55 SN - bylo ciężko, nawet bardzo mimo mega szybkiej akcji porodowej
Oliwka jest idealna, jest taka piękna, taka wspaniała - Bog jest wielki!
Nadzieja22, Paula_071, Lili90, Karolcia89, MonaLiza, Bella01, baljov, vigry, Ani1234, bondzik007, marcela123, Karmelkovaa, Lady_Dior, Xkali, Gos77, sAnsa_28, orzeszki, admiralka, Koteczka82, Dooti lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc