Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella01 wrote:Baljov, trzymam kciukiii!
Z ta chlamydia, to moze jakas pomylka faktycznie...
Ja tez napiszę zbiorowo, bo nie zdolam ujac wszystkie Was starajace sie, was oczekujace i te, ktore sa po stratach
Za wszystkie trzymam kciuki!
Ja krótko co u mnie, nas . Jestem po prenatalnych i na ta chwile wszystko ok! Uff.
Prawdopodobnie coreczka mierzy 5cm.
Cudne wieści
Bajlov kciuki za piątek! :*Bella01, baljov lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Mi tez wyszedł antykoagulant podwyższony. Najlepiej umówić się do hematologa z takimi wynikami
I uszy do góry z tego co widziałam większość szaraczek ma problemy z krzepliwością i dużo z nich jest już na końcówkach ciąż )
I co lekarz Ci zalecił w związku z tym wynikiem? Ja jeszcze czekam na pozostałe i dopiero wtedy się umówię na wizytę
Kaczuszka cudownie, że po tylu przejściach zaświeciło w końcu dla Ciebie słonce dajesz nadzieję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 00:17
-
Applejoy wrote:Ginekolog u którego byłam powiedział że tylko acard, bez heparyny. Poszłam do hema i okazało się ze heparyna będzie potrzebna. Obecnie szukam dobrego lekarza ginekologa z Wrocławia
FabijanskiApplejoy lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Jeszcze chyba Siejkowskiego polecają, czy jakoś tak
U mnie już mocniejsza kreska dzisiaj, zatem zbieram się na betęGos77, Lady_Dior, baljov, Tosia2323, agulineczka, Paula_071, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny
Mamaaniołka super,że wszystko w porządku-oby tak dalej
Nadzieja22 gratuluję dwóch kreseczek Jestem zaskoczona,że tak szybko Ci wyszły Dzidzia musiała się szybko zagnieździć U mnie dopiero 9dpo ale nie odważyłabym się testować.Najchętniej nie testowałabym wcale ale w dniu ojca prezent w postaci pozytywnego testu byłby piękny To będzie 11dpo,więc może zaryzykuję Objawów żadnych-jedynie parę razy bóle w podbrzuszu.Piersi oczywiście tak jakbym ich nie miała Nadzieja22 A Ty mierzysz temp.? Tak z ciekawości pytam
Co do testów płytkowych z allegro (owu) bardzo pięknie mi pokazały zbliżającą się owulację,więc u mnie się sprawdziły
baljov trzymam kciuki za jutro ale to hcg tzn .betę będziesz robić,czy hsg
Paula_071 A jak tam Twój brzuch? Czy lekarz już wymyślił dalszy plan działań?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 10:22
baljov, Applejoy, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mi dzisiaj jeszcze wynik ANA1 mi przyszedł, tylko napisane że typ świecenia ziarnisty. Czyli coś wykryli ale nie wiem dlaczego nie ma miana przeciwcial, mój mąż miał oznaczone ale miał tak nisko że to nic groźnego... A u mnie nie wiadomoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lady Dior, nie mierze temperatury, tylko testy owulacyjne robiłam, więc kiedy ta owulacja była, to dokładnie nie wiem. Przypuszczam, że wtorek lub środa w zeszłym tygodniu.
Właśnie czekam na pobranie krwi, ale kolejka długa, że ho ho. -
Witajcie Kochane, chyba z miesiąc nie czytałam co u Was i niestety nie dam rady nadrobić...
Ze smutkiem witam te z Was, które dołączyły w ostatnim czasie, tule Was mocno i życzę dużo siły!
Przerwa od forum chyba wyszła mi na dobre bo dziś zobaczyłam dwie kreski, tak bardzo chciałabym dołączyć do tych szczęśliwych brzuchatek, a jednocześnie nie chce się nastawiać bo dziś 30dc a kreska wydaje się być blada. Do tego wszystkiego od niedzieli do wczoraj plamiłam więc strach jeszcze większy przez to...
Poniżej wrzucam zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6a55351364d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 09:19
Applejoy, Nadzieja22, Tosia2323, agulineczka, Paula_071, Bella01, marcela123, bondzik007, baljov lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro wrote:Witajcie Kochane, chyba z miesiąc nie czytałam co u Was i niestety nie dam rady nadrobić...
Ze smutkiem witam te z Was, które dołączyły w ostatnim czasie, tule Was mocno i życzę dużo siły!
Przerwa od forum chyba wyszła mi na dobre bo dziś zobaczyłam dwie kreski, tak bardzo chciałabym dołączyć do tych szczęśliwych brzuchatek, a jednocześnie nie chce się nastawiać bo dziś 30dc a kreska wydaje się być blada. Do tego wszystkiego od niedzieli do wczoraj plamiłam więc strach jeszcze większy przez to...
Poniżej wrzucam zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6a55351364d.jpg[/url] -
baljov wrote:Lady dior, no słownik mi przekręcił, a ja nie zauważyłam... w piątek hsg oczywiscie!
Hehe no mi też słownik przekręca,że czasem takie słowa wychodzą,że hoho:D Daj znać,jak tam po hsg
KaroKaro piękna krechy gratuluję. Bierzesz dupka na te plamienia? Będziesz badać proga i betę? Powodzenia
Nadzieja22 kciuki za betęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 10:27
Nadzieja22, baljov lubią tę wiadomość
-
Mamaaniolka wrote:Gratulacje:)
Kochane gdzie w wawie zrobic prenatalne. Dzwonie do Bielanskiego ale tam nikt nie odbiera..
Na nfz to Karowa i Madalinskiego robia. Ale wszędzie trzeba mieć skierowanie z danego miejsca chyba....
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Kaczuszka86 wrote:Hej dziewczyny. Część z Was może mnie pamięta a część zapewne nawet nie zna. Wracam do Was z informacją że po 5 latach odkryłam prawdopodobnie mojego wroga nieudanych ciaz i wszelkich problemów ze skórą głowy i na rękach a no i może wagi .
Po porodzie ( całe szczęście zdrowego do noszonego a nawet przenoszonego syna) okazało się że mam po porodowe zapalenie tarczycy a w między czasie wyszło Hashimoto
Przez 5 lat systematycznie robiłam badania tarczycy i przeciwciala i usg a wyniki były ok ale objawy były cały czas ;(
Lekarz określił to że "cwaniara dobrze się maskowala, a teraz po porodzie coś pękło i się zbyt mocno wychylila o spadła kurtyna " ale i zaczęła rzutować na moją tarczycę o czym dala znać i w usg i w wynikach przeciwcialach. Nie ma tragedii ale hasi jak wiecie to choroba na całe życie i aby ją trzymać w ryzach trzeba mocno się podporządkować a to nie jest moją mocną stroną . Narazie jestem w fazie nadczynności ale endo zapowiada nie długo skok na niedoczynność więc trzeba zacząć dzialac . Tym bardziej że nie zamierzam zaprzestac starań o chociaż jeszcze jedno dziecko.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie z Was. Bądźcie dzielne i wytrwale bo jak widać na końcu tej męczarni wszystko zaczyna się składać a całość.
Ja kojarzę
Widzisz podstępne Hashi. Mi w pierwszej udanej ciąży, jak i tej TSH leci na łeb na szyję (wartości rzędu 0,002). Pozostałe rzeczy: FT4, przeciwciała i usg tarczycyc(jedynie wychodzi, że jest powiększona) są ok, więc nawet nie dostaję lekow.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyKaroKaro gratulacje nie przejmuj się, że kreska jest blada. U mnie była na jednym teście była wyraźna, na innym ledwo widoczna a beta 113 Będzie dobrze
Plamieniami też się nie martw. Często zdarzają się w zdrowej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:48