Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas leci dwudziesty tydzień. Ruchów jeszcze nie czuję choć oczywiście bardzo na nie czekam.
Łożysko mam na przedniej ścianie i na ostatniej wizycie lekarz uprzedził mnie, że mogę jeszcze kilka tygodni na ruchy poczekać. -
Gos, wcale nie mały, jest słodki Tylko pasek zdejmij: wolność dla brzuszka!
Gos77 lubi tę wiadomość
-
Pozytywnie zazdroszczę dziewczyny tych brzuszków U mnie rozpoczęty kolejny cykl, dzisiaj 5 dc, startuję z CLO od dzisiaj. Mam nadzieję, że od razu zaskoczy. Jakoś tak wewnętrznie to czuję i boję się rozczarowania... Ale co ma być to będzie Jestem jakoś pozytywnie nastawiona.
Dzisiaj też wróciłam do pracy po tym wszystkim, miesiąc mnie nie było. Dzieci szczęśliwe, że wróciłam, rodzice też. Chyba się stęsknili za ulubioną panią Aż człowiekowi rośnie samoocena, jak okazuje się niezastąpionyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku. Mała (tak będzie dziewczynka) waży 280 gram i całe badanie trzymała nogi na głowie! Trochę zdziwiła mnie ta waga bo ja mam spory brzuch i myślałam że ona już więcej waży. Lekarka powiedziała że na 18 tydz jest ok- cały czas jest młodsza o tydzień niż wynika z om.
Jutro normalna wizyta ale po dzisiaj to już formalność.
Uspokoiłam się i zaczynam myśleć o imieniuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 19:21
admiralka, Nadzieja22, Bella01, bbeczka91, Lady_Dior, baljov, bondzik007, Applejoy, Karmelkovaa, sylvuś lubią tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ani1234 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie. Wszystko w najlepszym porządku. Mała (tak będzie dziewczynka) waży 280 gram i całe badanie trzymała nogi na głowie! Trochę zdziwiła mnie ta waga bo ja mam spory brzuch i myślałam że ona już więcej waży. Lekarka powiedziała że na 18 tydz jest ok- cały czas jest młodsza o tydzień niż wynika z om.
Jutro normalna wizyta ale po dzisiaj to już formalność.
Uspokoiłam się i zaczynam myśleć o imieniu
Mała już jest i tak bardzo duża! U mnie w 17+3 było 199g co było całkiem sporym wynikiem
Gratuluje córeczkiAni1234, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Ani gratulacje córeczki
Gos, zazdroszczę pięknego, zgrabnego brzucha, ani się obejrzysz, a z dnia na dzień wystrzeli do przodu
Ja jutro testuję(25 dc), ale to chyba tylko formalność, bo czuję się jak przed okresem.Gos77 lubi tę wiadomość
-
Gos brzuszek malutki, ale cos tam juz widac widocznie taka Twoja natura. Mam kolezanke, ktora miala podobnie, brzuszek rosl slabo, wystrzelil później w 7m-cu, ale i tak nie byl nie wiadomo jak duzy. Dziecko niecale 3kg.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Karo czekam na info
Agulineczka ja też w środę mam wizytę. O tyle dobrze, że na 9, to nie będę cały dzień czekała (ale za to noc pewnie tak...). Na którą masz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 00:29
-
Przepraszam że dopiero dziś daję znać ale tyle się działo że wieczorem po wizycie wyłam ze szczęścia:) U nas wszystko w porządku, jest pęcherzyk żółtkowy i bardzo malutka kropeczka obok<3 w sobotę idę na kolejną wizytę bo będzie już serduszko prawdopodobnie, a lekarka chce mieć wszystko pod kontrolą, powiedziała też że ta ciążą wygląda zupełnie inaczej niż poprzednia i że się nie spodziewała że będzie już tyle widać w tym momencie ciąży:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/edbd7eec9a0e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 05:56
Lady_Dior, Karolcia89, Paula_071, Nadzieja22, baljov, admiralka, bondzik007, Applejoy, agulineczka, Karmelkovaa, bbeczka91, sylvuś lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Śliczne brzuszki macie dziewczyny Nic tylko pielęgnować Właśnie-smarujecie sobie jakimiś kosmetykami brzuszki?
KaroKaro Ani1234 cieszę się,że wizyty udane
U mnie 8dc ehh jak mi się to dłuży
21lipca jadę na urlop do Pl i już nie mogę się doczekać Zrobię sobie trochę badań i jadę z rodziną nad morze Może do tego czasu bobo zamieszka u mnie-fajnie by było
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Cudnie Karo
Ach ciekawe co jutro zobaczę, ale nie nastawiam się na zbyt wiele.
Lady Dior, ja od dawna używam oleju kokosowego nierafinowanego (tego pachnącego) i zamierzam dalej używać. Jeszcze rozważam zamiennie olej ze słodkich migdałów. -
Co do samrowania, ja używam Palmersa, kremu, tego w opakowaniu z pompka.
Wcześniej używałam olejkow, ale moja skóra sie zbuntowala. Pozatykaly sie pory i caly pas brzucha mi wysypalo w niezliczona ilosc krostek.... mam zakaz olejków od dermatolog i kosmetyczki
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Gos, moja mama też nie może używać olejków z tego samego powodu Tylko jakiś do twarzy jest ok, nagietek czy coś.