Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja używam z Babydream balsam (nie lubię olejków/oliwek) taki specjalnie do pielęgnacji brzuszka. Cała seria Babydream dla dzieci z Rossmanna jak na swoją cenę jest bardzo dobra w składzie. Pewnie też bym się skusiła na Palmers, ale ja nie lubię tego słodkiego zapachu masła kakaowego.
KAro GRATULUJĘ!!! Niech maluszek pięknie rośnie. Czekamy na sobotnie serduszko A bierzesz jakieś leki teraz?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kochane trzymam za was kciuki. U nas tez jutro o 9 wizyta. Mam nadzieje ze wszystko jest ok. Co do balsamow to jeszcze niczym nie smaruje ale zastanawiam sie czy juz nie zaczac 8 tc teraz ale jezeli mam male siniaczki po zastrzykach to tez je mozna normalnym balsamem smarowac?Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
agulineczka wrote:Karo jak tam?
Ani super wiadomosc a masz juz w domu coreczke czy synka?
Ja juz sie denerwuje srodowa wizyta.
Mam synka 8 letniego. Już kiedyś pisałam że się obawiam jak to będzie . bo duża różnica wieku a docelowo będą kiedyś mieszkać w jednym pokoju.
Miałam nadzieję że będzie syn to może braciom byłoby łatwiej...
Ale co ma być to będzie.
Ja niczym nie smaruje, w pierwszej ciąży smarowałam kremem z wyższej półki i niestety nic to nie dało...
więc teraz odpuściłam5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Mamaaniolka wrote:Kochane trzymam za was kciuki. U nas tez jutro o 9 wizyta. Mam nadzieje ze wszystko jest ok. Co do balsamow to jeszcze niczym nie smaruje ale zastanawiam sie czy juz nie zaczac 8 tc teraz ale jezeli mam male siniaczki po zastrzykach to tez je mozna normalnym balsamem smarowac?
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :* Nadzieja za Ciebie również kciuki!
Ja się smaruje od samego początku ciąży Choć ja w ogóle od lat codziennie smaruje całe ciało, teraz tylko zmieniłam produkt na taki przeciw rozstępomWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 11:01
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Mamaaniolka wrote:Doklanie:) bedziemy sie stresowac w tym samym czasie
-
GRATULUJĘ pozytywnych wizyt piękne kropeczki
Za wszystkie 3mam kciuki niech bety szybują
Co do smarowideł ja brzuszek i piersi mustela smaruje a pośladki i uda z rossmana perfecta mama na cellulit ;p" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Hej dziewczyny. Jak szybko wam beta spadła po poronieniu? Ja mam dzisiaj zagwozdkę...
14.06 beta 290 niecałe, 20.06 już tylko 79,5. Więc leciała szybko. A dzisiaj, tak od czapy w sumie siknęłam na test, bo mnie zaciekawił słaby okres który szybko się skończył, a biorę już CLO. Mogę mieć pozostałości bety jeszcze do tej pory, skoro miałam rano II kreski? Druga słaba, ale ją widać... Temperatura nisko, chociaż dzisiaj wyskoczyła nieco. Albo test wadliwy, albo jaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex hm w sumie dużo czasu upłynęło ... dziwne moze test taki albo cuś , mi testy pokazywały 2 kreski takze dla mnie nie nowość ... jak będzie Cię niepokoić sprawdź bete . A usg miałas prawda na zielone światło , ze czysto ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dzisiaj test czysty więc na szczęście to nie beta poprzednia. Pewnie jakis wadliwy bo dzisiaj ten sam robilam. Martwił mnie słaby okres ale pewnie Endo było cieńsze po tym wszystkim. Na USG było czysto i dostaliśmy zielone światło do starań, już dzisiaj 2 dzień z CLO.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Póki co wygląda to dobrze według gin Jeszcze zarodka nie ma, ale powinien być na wizycie za tydzień. Wracam do domu, napiszę więcej jak dojadę.
Lady_Dior, Tosia2323, Bella01, Paula_071, bondzik007, KaroKaro, agulineczka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Ja już po wizycie. Póki co wygląda to dobrze według gin Jeszcze zarodka nie ma, ale powinien być na wizycie za tydzień. Wracam do domu, napiszę więcej jak dojadę.
Czyli dobre wieściNadzieja22, baljov lubią tę wiadomość
-
U nas tez ok. Dzidzius o tydz mlodszy jak ostatnio czyli teraz 8 tydz rowno. Ma 1.6 cm .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 11:44
Bella01, Nadzieja22, Tosia2323, bondzik007, Lady_Dior, agulineczka, baljov, Paula_071, sylvuś lubią tę wiadomość
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
U nas dziś rano bladzioch pojawił się na teście(pierwszy był wczoraj po południu). Rano już byłam na badaniach, zobaczymy co przyniesie los
Bella01, Nadzieja22, Tosia2323, bondzik007, Lady_Dior, agulineczka, baljov, Paula_071, Karolcia89, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Wow dziewczyny, super. Gratuluje wszystkim 2 kresek. Za pozostale wizyty serduszkowe trzymam kciuki!
Paula, jak tam Twoj brzuch, dolegliwości? Mialas TK? Wyszlo cos? Jak starania?
J.J., Koteczka Co u Was?
Lady, obys w pl nie musiala juz robic badan!
Za wszytskie trzymam kciuki.
Ja dzis poczulam pierwsze delikatne ruchy malej/goNadzieja22, bondzik007, agulineczka, baljov, Paula_071, sAnsa_28, Karolcia89, Lady_Dior lubią tę wiadomość
Ty jesteś jeden Święty, Panie Boże, który cuda czynisz (Ps 77,15).