Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja22 wrote:Ja już po wizycie i jestem w drodze do domu.
Paśnik dołożył jeszcze 5 mg sterydu do obiadku, czyli łącznie mam brać 15mg, bo wyniki nie zachwycają. Jednak mówi, że jest duża szansa na powodzenie i mocno trzyma kciuki. Mam go informować mailowo po każdej wizycie u gina i jeśli będę miała jakiekolwiek pytania, to też mam pisać.
Zjadłam obiad na miejscu, więc tableteczka przyjęta i niech działa
3mam mocno kciuki ja jutro wizytuję a 24 połówkowePaula_071, Nadzieja22, Karolcia89, admiralka lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Poziomka, to było około 7-8 dni po owu, ale to ten cykl z którego jestem teraz w ciąży.
Karmelkova trzymam kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 23:52
Poziomka25, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny-ostatnie dni mam dużo pracy.Jestem tak zmęczona, że nawet sił na robienie dzieci nie mam No ale do owulki zostało parę dni (jeśli w ogóle będzie z tego wyczerpania fizycznego) więc może uda nam się zadziałać.
bbeczka91 gratuluję pozytywnej bety-oby dzidzia rosła zdrowo
agulineczka gratuluję córeczki-niech dalej rośnie zdrowo
Karmelkovaa i bondzik007 trzymam kciuki za wizyty Będzie dobrze dziewczyny
JJ oby udało Ci się naturalnie zajść w ciążę :* Może faktycznie ta dieta coś da-oby oby.
Ja też próbowałam oczyszczać organizm ale nie udało mi się-jestem takim łakomczuchem,że o diecie nie ma mowy
Paula_071 jak to dobrze,że w końcu przestał Cię ten brzuch boleć-oby to był dobry znak Trzymam kciuki za 2kreski
Bella01 ale ten czas szybko leci-przecież niedawno informowałaś o pozytywnym teście
Nadzieja22 gratuluję kropeczki-cudowna Trzymam kciuki mocno zaciśnięte:) Za tydzień już pewnie będzie dzidziulek
Bella01, Nadzieja22, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Kurde Paula, martwię się o Ciebie Serio nie możecie dojść od czego te bóle?
-
Nadzieja22 wrote:Kurde Paula, martwię się o Ciebie Serio nie możecie dojść od czego te bóle?
Niestety nie. Mam dość. Jeszcze miesiąc a będę taka wykończona nerwowo, że znajdę chirurga rzeźnika i poproszę mi pół brzucha wyciął, bo oszaleję.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 a może to bóle poowulacyjne? Ja np.nigdy nie czułam jajników i zmieniło się to rok temu-teraz co któryś cykl wyraźnie mnie kłuje jeden jajnik.
-
Lady_Dior wrote:Paula_071 a może to bóle poowulacyjne? Ja np.nigdy nie czułam jajników i zmieniło się to rok temu-teraz co któryś cykl wyraźnie mnie kłuje jeden jajnik.
Nie, owulację miałam w środę. Ja znam bardzo dobrze swój organizm i czuję wszystko.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula współczuję. Nie wiem co doradzić, bo kompletnie się nie znam na takich sprawach.
-
Paula_071 wrote:Niestety nie. Mam dość. Jeszcze miesiąc a będę taka wykończona nerwowo, że znajdę chirurga rzeźnika i poproszę mi pół brzucha wyciął, bo oszaleję.
Kurczę a moze jakas histerioskopia ? albo konkretne usg no coś cokolwiek ... współczuję Ci bardzo i przykro mi ze się musisz męczyć tak :<" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
U nas wszystko dobrze mała rośnie sobie ładnie ... ale co dzisiaj czyniła to masakra nie dala sie tknąc więc nawet nie wiem ile wazy w dodatku ułozyła sie pośladkowo tak ze nawet buziuni nie mogłam zobaczyc zbytnio ... no ale wazne ze jest wszystko dobrze serduszko ładnie pracuje , szyjka długa zamknięta ok 5cm , no i połówkowe 24 , a wizyta 3 sierpnia to teraz się będzie dłużyć
No a ja dzisiaj zakupiłam sobie pare sukienek , i odważyłam kupic dla Julci pierwsza rzecz chciałam poczuć jak to jest ... hihi
No więc tak to my dzisiaj startujemy 18tydzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29c2f4c588c3.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a3f985cf8ba.jpgBella01, Nadzieja22, agulineczka, bbeczka91, Lady_Dior, baljov, MonaLiza lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...