Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
trodde wrote:Dziewczyny beta: 66,89, progesteron: 23
Przyrost 187%
Superrr 😁ale dobra nowina 😆❤❤juuuhuuStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Zula36 wrote:Annie ja nosze taki łańcuszek z aniołkiem . Miał być delikatny tylko dla mnie a i tak rzuca się w oczy. Dziękuje za słowa otuchy. Po prostu człowiek był niedoinformowany a na wyrost nikt nie szuka takich informacji bo nikt nie zakłada najgorszego. A Ty jak się czujesz? Dokuczają Ci jakies objawy czy raczej delikatnie?
Czuję się dobrze, dziękuję. Mam mdłości, odrzuca mnie od pewnych produktów, ale to wszystko znośnie 🙂 Nie wymiotuje, więc z tego się cieszę. Za chwilę już powinny mi te mdłości przechodzić, bo tak miałam w ciąży z córeczką. Poza tym piersi wrażliwe, trochę mniej energii, szybciej się męczę, ale nie narzekam 🙂
Malina. Ja brałam NAC i Q10 ze Swansona. Inozytol nie pamiętam co to była za firma.
trodde. Pięknie, gratuluję jeszcze raz 🤗
Malina, Zula36 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
U mnie pierwsze dziecko jest pochowane w zbiorowym grobie dzieci nienarodzonych( nie mam odwagi tam jechać ), drugie nie jest pochowane. Ale obydwoje są w moim sercu. Po drugim poronieniu mąż kupił mi kolczyki, łapacze snów, by nasze marzenie się spełniło jak najszybciej. Nosze te kolczyki cały czas. Jak zmieniłam na inne to tego samego dnia mi się te drugie zepsuły i stwierdziłam, że to znak, wiec nie mam zamiaru ich ściągać do czasu jak nie zostanę mamą tęczowego dziecka
Dostaliśmy również od przyjaciół figurkę kotka z Japonii, który ma spełnić nasze życzenie. Jak się uda, to trzeba go do Japonii zabrać i zostawić Więc nie możemy się doczekać jak już kiedyś w trójkę do tej Japonii polecimy.
-
Dziewczyny u mnie chyba rozkręca się przeziębienie 🤦♀️😐.
Stan podgoraczkowy 37.44 ,ból mięśni w pośladkach i udach .Jak zwykle październik i coś musiało się przyszfędac 😡Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,
Ja dziś po pierwszej wizycie od poronienia. Endometrium grube , obecność ciałka żółtego. Mam czekać na okres , jak nie przyjdzie w ciągu tygodnia zrobić test. Jak przyjdzie to zaczynam stymulację i podchodzę do kolejnej inseminacji.
I tak teraz myśle , jakie jest prawdopodobieństwo że ten okres przyjdzie? Co oznacza te grube endometrium i obecność cialka żółtego ? 🤔 jest jakaś szansa na ciąże ? ( może to głupie pytanie bo powinnam wiedzieć , no ale nie mam pojęcia 🤦🏻♀️)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 19:53
-
Ewelina26 wrote:Dziewczyny u mnie chyba rozkręca się przeziębienie 🤦♀️😐.
Stan podgoraczkowy 37.44 ,ból mięśni w pośladkach i udach .Jak zwykle październik i coś musiało się przyszfędac 😡
Ewelina mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko się wykurujesz. Swoją drogą zastanawiam się jak jest z braniem leków po szczepieniach, prof. coś Ci mówił? Bo wiem, że w trakcie szczepień to nie bardzo, ale nie wiem jak później. Może lepiej zacząć od domowych sposobów albo podpytać.
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Kasia1991 wrote:Cześć dziewczyny,
Ja dziś po pierwszej wizycie od poronienia. Endometrium grube , obecność ciałka żółtego. Mam czekać na okres , jak nie przyjdzie w ciągu tygodnia zrobić test. Jak przyjdzie to zaczynam stymulację i podchodzę do kolejnej inseminacji.
I tak teraz myśle , jakie jest prawdopodobieństwo że ten okres przyjdzie? Co oznacza te grube endometrium i obecność cialka żółtego ? 🤔 jest jakaś szansa na ciąże ? ( może to głupie pytanie bo powinnam wiedzieć , no ale nie mam pojęcia 🤦🏻♀️)
Ciałko żółte i grube endometrium oznacza chyba, że była owulacja. Także wszystko jest na dobrej drodze.
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
nick nieaktualny
-
Kasia1991 wrote:Tylko teraz czy my się w ta owulacje wystrzeliliśmy , choć wątpię 🙁 kiedy ona mogła mniej więcej być ?
Ciężko powiedzieć, mierzysz temperaturę? Robisz testy owu?
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
nick nieaktualnytrodde wrote:Ciężko powiedzieć, mierzysz temperaturę? Robisz testy owu?
Nic nie robiłam , bo po tym poronieniu tak mi hormony szalały że sobie odpuściłam wszystko. Zreszta mój mąż ma kiepskie nasienie i na naturalnie jakoś zbytnio nie liczymy. Współżycie było tydzień temu. Bym się bardzo zdziwiła jakby się udało , aż ty wstawię zdjecie swojej miny 🤣
Zabieg miałam 4 tyg. Temu dokładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 20:42
-
Kasia1991 wrote:Nic nie robiłam , bo po tym poronieniu tak mi hormony szalały że sobie odpuściłam wszystko. Zreszta mój mąż ma kiepskie nasienie i na naturalnie jakoś zbytnio nie liczymy. Współżycie było tydzień temu. Bym się bardzo zdziwiła jakby się udało , aż ty wstawię zdjecie swojej miny 🤣
Zabieg miałam 4 tyg. Temu dokładnie
Ja miałam owu z tego co pamiętam około 3 tygodnie po zabiegu.
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
Lublin
Trodde super wieści, piękny przyrost ❤️
Ja dostałam @ i od 4dc zaczynam stymulacje aromkiem 😊😊, a 12.10 monitoring. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i podejdziemy do IUI w tym cyklu. Mimo wszystko mam straszny mętlik w głowie. Z jednej strony bardzo się cieszę i nie mogę doczekać, z drugiej jestem przerażona; a co jeśli nie będzie tak łatwo jak za pierwszym razem? A co jeśli się uda i znów stracę? Milion myśli, spać nie mogę... Już się zastanawiam czy wszystko ze mną w porządku 😏Ann91 lubi tę wiadomość
03.06 - 1 IUI 🎉
18.07 - Aniołek - poronienie zatrzymane w 8tc 💔
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
24.11(25dc) - beta 48,4 mlU/ml
26.11(27dc) - beta 191,0 mlU/ml, progesteron 71,9 ng/ml
01.12 (32dc) beta 3855 mlU/ml
03.12 (34dc) beta 7657 mlU/ml, progesteron 51,6 ng/ml
12.12 jest ❤️
Kropeczko, zostań z nami ❤️🙏 -
nick nieaktualnyKika wrote:Trodde super wieści, piękny przyrost ❤️
Ja dostałam @ i od 4dc zaczynam stymulacje aromkiem 😊😊, a 12.10 monitoring. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i podejdziemy do IUI w tym cyklu. Mimo wszystko mam straszny mętlik w głowie. Z jednej strony bardzo się cieszę i nie mogę doczekać, z drugiej jestem przerażona; a co jeśli nie będzie tak łatwo jak za pierwszym razem? A co jeśli się uda i znów stracę? Milion myśli, spać nie mogę... Już się zastanawiam czy wszystko ze mną w porządku 😏
Mam tak samo. Tyle że ja jakoś nie jestem tak zmotywowana i podekscytowana jak za pierwszym razem. Mam wrażenie że mi się nie chce. Te monitoringi , badania itp. No nie wiem , może mam dziś taki dzień.
Ann91 lubi tę wiadomość
-
Kasia1991 wrote:Mam tak samo. Tyle że ja jakoś nie jestem tak zmotywowana i podekscytowana jak za pierwszym razem. Mam wrażenie że mi się nie chce. Te monitoringi , badania itp. No nie wiem , może mam dziś taki dzień.
03.06 - 1 IUI 🎉
18.07 - Aniołek - poronienie zatrzymane w 8tc 💔
15.10 - 2 IUI 🍷
12.11 - 3 IUI 🙏✊
24.11(25dc) - beta 48,4 mlU/ml
26.11(27dc) - beta 191,0 mlU/ml, progesteron 71,9 ng/ml
01.12 (32dc) beta 3855 mlU/ml
03.12 (34dc) beta 7657 mlU/ml, progesteron 51,6 ng/ml
12.12 jest ❤️
Kropeczko, zostań z nami ❤️🙏