Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Trodde aż się wzruszyłam, trzymam kciuki Twojego synka ✊
A swoją droga jakie dobre oko ma giń😉
Zula gratuluje.Zula36, trodde lubią tę wiadomość
-
U mnie prawdopodobnie biochemiczna 😒 Testy pozytywne od poniedziałku ale nie ciemnieją😕 Temperatura spada także ehhh
Że też nie może być dobrze 😟 znowu będę musiała poronić parę razy, żeby doczekać się zdrowego dziecka 😪❓
Norka1 ja myślę, że jeśli sama się oczyscilas bez żadnych komplikacji, to możesz się starać. Jak poroniłam w 8tyg.samoistnie to dostałam pozwolenie od razu-ja jednak przeczekałam 1cykl -
Lady dior
Mam nadzieję że tak się nie stanie i wszystko z ciąża prawidłowo 🙏
Joanien
Przykro mi że się nie udało 😐ale w końcu się uda ,na pewno ✊😊.
U mnie dziś 10 dpo i żadnych objawów 🤷♀️już zaczynam się oswajać z myślą że znowu się nie udało 😔 eh za jakieś 4 dni zaczynam 5 cykl starań
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Lady_Dior kurcze, tak mi przykro
Ale może jeszcze nie wszystko stracone?
Powiedz mi, jak jest u Ciebie z heparyną i dupkiem?
Bo ja po poronieniach i przy mutacjach dostałam heparynę już od owulacji, tak na wszelki wypadek. Tak samo duphaston. Miało to ułatwiać porządne zagnieżdżenie zarodka i od razu zapobiegać mikro zakrzepom. Nie wiem na pewno czy to akurat pomogło, ale na tym zestawie zaszlam w ciążę praktycznie od razu. Może warto spróbować?
Trzymam kciuki, żeby to jednak okazała się zdrowa ciąża.
Foto dobrze pamiętam, że dziś jest wielki dzień?
Ogromne kciuki za wizytę!
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Trodde,
tak dziś wizyta, dziękuję za kciuki, wczoraj bolało mnie podbrzusze więc już mam czarne myśli poza tym dopiero dostanę heparynę, więc się martwię, że za późno itd itd. no ale...zobaczymy. kciuki dziewczyny zawsze się przydadzą. -
Ewelina, Trodde dziękuję Wam ale raczej nic nie będzie z tej ciąży niestety - już się nawet pogodziłam...
Ewelina nie musisz mieć żadnych objawów 😌 jeszcze spokojnie wszystko może się zdarzyć 😀
Trodde ja mam heparynę od pozytywnego testu ale teraz nawet nie biorę, bo nie widzę sensu😕 Myślę, że mam jeszcze za krótką fl po miałam dopiero drugi okres po porodzie najpierw 10dni fl potem 11 No a teraz ciąża... Mam dupka i chyba w kolejnym cyklu będę brać...
Foto80 trzymam kciuki - wierzę, że będzie dobrze 😀 -
Magnez ok, jak najbardziej, ale z nospą nie można przesadzać. Oczywiście jest to lek dozwolony w ciąży, ale w I trym, w trakcie trwania organogenezy, lek ten może stać się przyczyną obnizonego napięcia mięśniowego u dziecka. Oczywiście po 1 tabletce raz na jakiś czas nikomu nic nie będzie, ale byłabym tu ostrozna, bo wiem,że sa dziewczyny sięgające po nospe jak po cukierki, bo coś tam je ciągnie...
Lasy Dior kciuki mimo wszystko!
Foto czekamy na info.
Ewelina za Ciebie również kciuki. U mnie właśnie 4-5 cs, @ się kończy, także za parę dni wkraczam z testami owu. A później znowu te nieznosne wyczekiwanie...Lady_Dior lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Foto80 wrote:Trodde,
tak dziś wizyta, dziękuję za kciuki, wczoraj bolało mnie podbrzusze więc już mam czarne myśli poza tym dopiero dostanę heparynę, więc się martwię, że za późno itd itd. no ale...zobaczymy. kciuki dziewczyny zawsze się przydadzą.
Trzymam za Ciebie mooocno kciuki 🤗✊😊
Foto80 lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
agulineczka
Dzięki za kciuki 😊ja oczywiście też Ci kibicuję i oby ten cykl był już tym szczęśliwym 🤗Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Tak jak mówi Zula, zdania się podzielone co do nospy, jak byłam pierwszy raz w szpitalu podczas poprzedniej ciąży - zalecili 3 razy dziennie nospę.
-
Baksia
Hej 🤗
Tak się zastanawiam czy miałaś powtarzany test allo MLR już w ciąży? Ciekawa jestem jaki masz poziom bo startowałyśmy po szczepieniach z podobnym wynikiem .
Ja mam mieć to badanie powtórzone w grudniu .Tak mówił prof w czerwcu że jeżeli nie zejdę w ciążę do tego czasu to powtórzymy badania żeby sprawdzić co o jakStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Dziewczyny ja po wizycie, pęcherzyk w macicy i tylko tyle gin była w stanie powiedzieć na dany moment. Wczesna ciąża. Dała heparynę, ale na 100%. Kolejną wizytę mam we wtorek, więc zobaczymy co dalej. Pęcherzyk bardzo mały więc na dwoje babka wróżyła. Jakoś nie tryskam optymizmem, to będzie cud jeśli się uda 😔 ale nadzieja umiera ostatnia...
Zula36 lubi tę wiadomość
-
Foto80 wrote:Dziewczyny ja po wizycie, pęcherzyk w macicy i tylko tyle gin była w stanie powiedzieć na dany moment. Wczesna ciąża. Dała heparynę, ale na 100%. Kolejną wizytę mam we wtorek, więc zobaczymy co dalej. Pęcherzyk bardzo mały więc na dwoje babka wróżyła. Jakoś nie tryskam optymizmem, to będzie cud jeśli się uda 😔 ale nadzieja umiera ostatnia...
Foto, wszystko będzie dobrze, musi być 🤞 trzymam kciuki za wtorek.
Jaka była wartość Twojej ostatniej bety?