Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina Bajlov
Dziewczyny mam nadzieję że wszystko dobrze 🤞✊.
beamyx
Witaj wśród nas 😊beamyx lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
😱😱😱 Kochane,
nie mogę uwierzyć - wszystko idealnie wręcz książkowo❤️ Gdybym nie pisała o becie nawet nie miałaby się czego przyczepić❤️ Jest pęcherzyk, ciałko żółte a w ciałku mały Kropek🙏
Wiadomo, ze jeszcze wszystko może się zdarzyć ale na dzisiaj jest bez zarzutu❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 19:13
Lady_Dior, baksia, Ślimak, Azjak, trodde, Bella01, Żonkil, Foto80, Zula36, Annamaria, Gela093, joanien1104, baljov., Kitaja, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Malina te labo pewnie błąd zrobiło haha😜 Gratuluję serdecznie i nadal nie puszczam kciuków 😁😁😁🤞🏻Niech kropek rośnie zdrowo😍
Malina lubi tę wiadomość
-
Malina wrote:😱😱😱 Kochane,
nie mogę uwierzyć - wszystko idealnie wręcz książkowo❤️ Gdybym nie pisała o becie nawet nie miałaby się czego przyczepić❤️ Jest pęcherzyk, ciałko żółte a w ciałku mały Kropek🙏
Wiadomo, ze jeszcze wszystko może się zdarzyć ale na dzisiaj jest bez zarzutu❤️❤️
To jest niesamowite 😍😍😍Malina lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Mam wyniki! Dzisiejsza beta 269,3🍀🥰
Lady_Dior, agulineczka, Malina, baksia, Ślimak, Azjak, Bella01, Żonkil, Foto80, trodde, Zula36, Natka95, Annamaria, Gela093, joanien1104, Ewelina26, Kitaja, Annie1981 lubią tę wiadomość
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
Aaaaa Baljov kochana 😍😍😍😍😍 jestem przeszczesliwa 😍 Nadal nie puszczam kciuków 😘😘😘
baljov. lubi tę wiadomość
-
Aaa Malina 🥰🥰🥰 cudownie! Niech kropek pieknie rośnie ❤️
Boże dziewczyny w taką pogodę jeszcze nigdy nie jechałam.. Tragedia. Ale wróciłam do domu i jestem padnięta ale chyba bardziej psychicznie, bo stresowałam się drogą😬
Trodde tak to była ostatnia wizyta u Prof 🙈 ale zleciało. W sumie cieszę się, bo jednak te wyjazdy trochę już nas męczyły fizycznie, no i portfel już nie będzie tak cierpiał 🙈
Ewelina no na drogach tragedia to prawda 😬 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie ma tak być caky tydzień.. Temp minusowa i codziennie śnieg. Ja tam nie powinnam tak narzekać, bo siedzę w domu i tylko będę musiała z psem wyjść ale współczuję tym którzy jeżdżą do pracy 😬
Kochana bardzo Ci współczuję tego wszystkiego, tego pilnowania się z lekami, brania tego wszystkiego.. Ciężko to wszystko. Jesteś mega dzielna i mam nadzieję, że zaraz będzie Ci to wynagrodzone 😘
Zula cieszę się, że wszystko dobrze u Twojego maluszka który już w sumie nie jest takim maluszkiem 😃🥰
Baljov. Cudownie! 🥰
Beamyx cześć 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2021, 19:40
Zula36, Malina, baljov. lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Baliov gratuluję bety!
Malina cudownie. Tak strasznie, strasznie się cieszę! Na takie wieści czekałam.
Kropek jest małym wojownikiem od samego początku.
Baksia współczuję warunków na drodze.
Mój eMek ledwo wrócił z pracy, a ja mu na dokładkę zafundowałam szybkie pakowanie torby do szpitalazłapał mnie okropny ból nerki. Mam kamienie, więc już miałam przed oczami powtórkę z maja, wtedy to już było apogeum, na sor dotarłam nieprzytomna. Teraz wzięłam dwie nospy - przeszło na chwilę, potem znów dwie nospy ale w międzyczasie telefon do ginki i na izbę no i kazała jechać jak tylko poczuje, że nie przechodzi. Chwilowo przeszło, modlę się żeby dotrwać do rana bo miasto jest zasypane na amen. Z wyjazdem z osiedla jeszcze gorzej. Urolog umówiony na środę i obym doczekała.
Malina, baljov. lubią tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Dziewczyny gratulacje
Dziś same dobre wieści!
Malina no fighter i tylePożegnaj te swoje brzuszki i odpoczywaj
baljov. gratulacje
baksia no właśnie taka trasa to może nieźle zestresować w taką pogodę. Jakiej rasy masz pieska?
Powiem Wam, że drugi trymestr przywitał mnie migrenami. Jak żyję nie miałam migren, to teraz nadrabiam.
Malina, baljov. lubią tę wiadomość