Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpiszcie mnie na listę
Agnieszka lat 23
Poronienie zatrzymane 13 tydzień
Poród przedwczesny 32 tydz 330g podejrzenie wielowadzia małowodzie
Mutacja MTHFR homozygotyczna C677T w genie reduktazy metylenotetrahydrofolianowejblondyna5555 lubi tę wiadomość
2 aniołki [*] ❤ -
Niebieska ja też mam niekiedy doły,że coś ze mną nie tak i nie mogę dać mężowi następnego dziecka,na które zasługuje i bardzo chce..
A co do naszego rocznika..hmm..pewnie ten Czarnobyl nam tu wszystko psuje;) -
Aga22 wrote:Ja mam mutacje homozygotyczna A1298C
Mutacje C677T A1298C w genie reduktory metylenotetrahydrofolianowej
Ja to mysle ze nadajesz sie do leczenia w klinice,tam mają wiedze szerszą niz zwykli ginekolodzy.Przynajmniej umów sie na jedną taką wizyte w klinice na konsultacje.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hej, ja tez moge byc na liscie???
Magdalena lat 28, Świdnica
Udalo sie w 2 cyklu
Pierwsze poronienie, zabieg 2 luty 2016 w 10 tc..na wypisie puste jajo płodowe,
Jestem juz po 2 @
Łykam Femibion Natal 1 , wczesniej sam kwas foliowy od czasu do czasu BODYMAX z rzeń-szeniem
14.04 wysłanie nasienia na badanie bakteriologiczne na wlasna reke..
Moj Mężulek 2,5 roku temu mial zapalenie jądra,ma jego zanik..ale oby to nie byl zaden problem....
15.04 wizyta u ginexa na 14:05 poinformuje go ze juz chcemy sie starac....
Od 16.04 teoretycznie powinnam mieć dni płodne i juz mala szanse na cyk!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 18:11
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Aga22 wrote:Jagna ja się leczeniem juz wszędzie póki co ginekolog hematolog reumatolog immunolog i endykrolog taki zestaw lekarzy klinika niepłodności nie jest mi potrzebna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:41
Antoś IVF,Julisia natural
-
Niebieskaa wrote:i sie poplakalam piszac to...slaby humor od wczoraj...dopadly mnie te poronienia znow... trzymam sie dzielnie ale jak mnie zlapie to sie czuje jak felerny egzemplarz...
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie...to niestety jak taki wilk w lesie, ktory znienacka atakuje...
Magdzia...lista jest na 1 stronie, w 1 wiadomosciWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:55
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Aga22 wrote:Jagna moim zdaniem klinika niepłodności pomaga jak się ma problem z zajściem w ciaze a nie z utrzymaniem jej.
Klinika nieplodnosci pomaga i w problemach z zajsciem i w problemach z utrzymaniem.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
blondyna, super pomysł z listą
kkkaaarrr, Warszawa, 31 lat
13cs - IUI - Aniołek Olga (26tc) 8.11.2015 (przegrana nierówna walka z pępowiną)
Choroby: lekka niedoczynność tarczycy - Euthyrox
2cs - naturalnie z Conceive Plus - ciąża - TP: 19.10.2016
Leki: witamina B Complex, kwas foliowy 5mg, luteina 100, witaminki z dhaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:57
blondyna5555 lubi tę wiadomość