Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
PaulaZi, swietne wiesci!!! Gratuluje!!!😍🥰💕🎉🎉🎉
PaulaZi lubi tę wiadomość
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
Paula i serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę, że wszystko dobrze😊
Malinko oj nie wiem kiedy dam radę ogarnąć tą listę ale chyba nie szybko🙄 Mam nadzieję, że pójdzie Ci to lepiej niż mi...
Baksiu ja mam wizytę i chyba też usg tego dnia 9 czerwca🙂Malina, baksia, PaulaZi lubią tę wiadomość
-
joanien1104. Słyszałam, że wiele kobiet zachodzi w ciążę mając wkładkę i potem są problemy. Nie wiem czy akurat o tą chodziło, ale jakoś się zraziłam.
Breath_less. Dzięki za listę badań do zrobienia. Niestety w UK nie ma prywatnych laboratoriów i nie mam możliwości zrobić tych badań.
Baksia. Breath_less.
U nas też jest Natalka 🙂baksia, Breath_less lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Aaaaa matko ile będę miała imienniczek 😱🥰🥰🥰
Baksia, ja też jestem z 13 maja ❤ także Twoja mała nie dość że imienniczka to jeszcze razem obchodzimy urodziny 🥰🥰
Ja wizytuję 11.06Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 00:08
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, na jakie materacyki do łóżeczka się zdecydowałyście🤔
Staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami mebelków dla Małego🎉 i musimy wybrać materacyk, a kompletnie nie mamy pojęcia jaki. Jest ich mnóstwo, podobnie zreszta jak opinii na ich temat🙄 -
Malina,
Polecam profil na insta @fizjomommy. Poleca piankę wysokoelastyczną lub lateks wys. 11-14cm średnio twardy. Ona akurat kupiła Fikimiki sensitive.
Ten profil to skarbnica wiedzy ☺Malina lubi tę wiadomość
-
Natka,
Kurczę...w ciąży wszystko dzieje się tak szybko, a sytuacja potrafi się zmienić z dnia na dzień aż ciężko uwierzyć. Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy w szpitalu, mają sytuację pod kontrolą i w razie W będą reagować. Wiem, że nie jest Ci łatwo, a sytuacja jest stresująca tulę mocno i myślami jestem z Tobą, musi być dobrze kochana! 😘❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2021, 19:33
-
Zula, jestem na Rycerskiej.
Nie wiem co się stało, poszłam się wysikać i krew na papierze.... zadzwoniłam do lekarza, kazal obserwować, ale zaczęły mi wychodzić skrzepy więc pojechałam... Na szczęście maly się ruszał caly czas, bo inaczej bym umarła... Nie życzę nikomu
Pierwszy zastrzyk juz dostalam, mam też kroplowke z magnezem...
Boże... błagam żeby jeszcze chwilę wytrzymał -
Natka,
Boziuuu Kochana tak bardzo współczuje tego stresu😔 Najważniejsze, że jesteście już pod opieką i jesteście bezpieczni🙏 trzymam za Was kciuki i wierzę, że wszystko skończy się szczęśliwie😘 Trzymaj się cieplutko, przytulam Cię mocno❤️Natka95 lubi tę wiadomość
-
Natka kochana, trzymaj się mocno :* W szpitalu nie musisz się o nic martwić, oni Ci na pewno pomogą. Z tego co pamiętam mojej koleżance jakoś pod koniec ciąży wypadł jakiś wielki skrzep. Gdzieś coś tam się zrobiło i po prostu uwolniło. Wszystko było ok, a dzidziuś urodził się w terminie całkowicie zdrowy. Mam nadzieję, że i u Was wszystko się ułoży ❤️❤️❤️
Natka95 lubi tę wiadomość
-
Natka, współczuję stresu 😪 dobrze, że jesteście pod opieką. Trzymam kciuki aby Maluszek jeszcze troszkę posiedział w brzuszku ✊🏻❤️ tule Cię mocno 😘
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Natka dobrze, ze jesteście pod opieka i lekarze będą kontrolować sytuacje, wszystko będzie dobrze✊ Trzymaj się Kochana, na pewno jutro coś więcej będzie wiadomo ❤️ Ściskam Cie bardzo💕
—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
Natka95 matko ależ musiałaś się wystraszyć 😔 Rety dobrze, że jesteście pod opieką ufff. Jak nie ma skurczy, brzuch miękki, to może to jakiś fałszywy alarm i synek posiedzi jeszcze trochę. Trzymam mocno kciuki kochana😘🤞🏻
Jejku znam ten strach a krew zobaczyłam w 8tyg.wiec niby pikuś ale ja myślałam, że umrę.