Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina piękna sesja i piękna kobieta🙂
Franio wczoraj skończył tydzień. Rodzeństwo bardzo fajnie zareagowało, póki co widać zainteresowanie i taka czułość do młodszego braciszka 🥰 Maluszek je i spi, w nocy ma średnio 2 pobudki na cycusia. I tak jak robił się aktywny w brzuszku często po 23:00 tak teraz też zazwyczaj nie spi o tej porze ogólnie jest bardzo grzeczny, śliczny, wspaniały 😊 no idealny 🥰🥰🥰
Jeśli chodzi o mnie to jak na tydzień po cc to mysle, że jest dobrze. Wracam do sił. Niestety znowu męczy mnie żołądek 😒 przed zajściem w ciążę przechodzilam zapalenie żołądka, w ciąży miałam spokój i boję się, ze znowu coś jest na rzeczy. Mam mały apetyt, szybko czuje się pełna, mdli mnie po posilkach i często mi się odbija. Także jak nie urok to...
Czy któraś z Was męczyła się kiedyś z zoladkiem dłuższy czas? Może znacie jakieś naturalne sposoby. Do lekarza nie chce się teraz wybierać, zresztą większość leków przy kp odpada.echGela093, Malina lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Cześć dziewczyny, nadrobiłam
Lady ja codziennie myśle ze może u Ciebie to już😅
Wskazówki co do przyspieszenia porodu na pewno się przydadzą 🤩
Malina, Gela ja kupiłam cotton mouse i idealnie pasuje do gondoli priama, futerko jest odpinane śpiworek jest spory, wiec na pewno długo posłuży
Malina piękne zdjęcia ❤️
Gela ja właśnie miałam sesje w środę, tylko Że wiadomo w pl, zapłaciłam 1050 zł z makijazem i włosami, zrozumiałam to w ten sposób ze w ciągu tygodnia dostanę - do wglądu- wszystkie zdjęcia nieobronione, których nie będę mogła pobrać, z nich mam wybrać 10, które zostaną obrobione.
W ciągu 4-6tyg dostanę te 10 w wersji kolor i czarno biało w wersji elektronicznej jak i fizycznej (kurierem)
Jeśli wybiorę więcej zdjęć, wiąże się to z dodatkowym kosztem, nie wiem jeszcse jakim 🤷🏼♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2021, 13:17
Malina, Gela093 lubią tę wiadomość
—————————————
📌Starania od 2017🍼
📌2018- 4 IUI ❌
📌2019- 1 IVF ✅🎈🎊
2020- 30 tc 👼💔🥺
08.02.21- 🙀 naturalny cud 🙏 II 🤯
04.10.2021- 🌈 🤱Natalia❤️🍀
PCO, wrogość śluzu, Ana 1:320 typ ziarnisty, MTHFR_1298A>C homozyg, PAI-1 4G- hetero, czynnik V Leyden- hetero, APS
-
My już dziś o 6.48 przyszła na świat siłami i drogami natury Paulinka. 52 cm, 3370g dokładnie wymierzyla w termin porodu
trodde, Blondyna.B, Lady_Dior, agulineczka, Breath_less, Gela093, Foto80, Zula36, Annamaria, Malina, Pani Alenka, joanien1104, baljov., Megi_85, Natka95, PaulaZi, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Żonkil ogromne gratulacje!!!
Żonkil lubi tę wiadomość
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Żonkil gratulacje 😊
Żonkil lubi tę wiadomość
-
Żonkil gratulacje I dużo zdrowia dla was🤗🤗🤗
Żonkil lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Żonkil wrote:My już dziś o 6.48 przyszła na świat siłami i drogami natury Paulinka. 52 cm, 3370g dokładnie wymierzyla w termin porodu
Żonkil, ale sie wstrzelilas w termin 🙂🙂🙂 gratulacje!!!
Witamy Paulinke na świecie! Nasze bliźniaki mają podobną wagę urodzeniowa, mój równo 3300gŻonkil lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Żonkil aaaaa gratuluję z całego serca narodzin córeczki 😍 Jak idealnie w terminie 😁 Dużo miłości, radości, morza mleka no samych pięknych chwil 😀 Jak będziesz na siłach kochana to proszę o szczegóły 😂 Wody poszły chlustem😜❓
Gela093 o ja Cię 🙄 jak można zmienić warunki po sesji😐 to chore. Nie ma ta pani oficjalnej strony🤔❓ Nie no wściekła bym się 🤬
Agulineczka cieszę się, że wszystko dobrze u Was z akceptacją no i szkoda, że znowu przechodzisz ten koszmar z żołądkuem🙄 Kurde oby przeszło, bo jak Ty będziesz funkcjonować 😒
Malina ale śliczną masz tą sukienkę i brzusio taki okrągły😁😁 Cały dzień na sesji aaaaa nie mogę se tego wyobrazić 🙈 Ja teraz z córką byłam godzinę ale wiecie jak to z dwulatką 😂 Nawet nie przebierałam się w drugą suknię, bo to nie miało najmniejszego sensu😂 Wybierać też nie było za bardzo w czym, bo córka wszędzie kwaśne miny, wyrywała się No masakra. Udało mi się te 10zdj.wybrać z ponad 100 ale na paru mój brzuch jest słabo widoczny a szkoda.Teraz tylko sesja noworodkową i mogę kolejny książkowy album robić 😁 Pamiątka piękna dla dzieci kiedyś 😀
Breath_less ja naprawdę mam nadzieję, że urodzę przed 39tygodniem 😂 Już normalnie nie daję rady tak mnie pipa boli😩😩😩😩Żonkil, Breath_less lubią tę wiadomość
-
Żonkil, ale cudowne wieści, gratuluję ci bardzo ❤️ jak się zaczęło, o której godzinie?
Jak będziesz miała chwilę to napisz nam że dwa zdania.. My tu z LadyDior jesteśmy spragnione takich świeżych relacji 😁Lady_Dior, Żonkil lubią tę wiadomość
-
Lady Dior no właśnie ma oficjalną strone🙄 najbardziej chodzi mi o zdjęcia, które nadają się do obrobienia, miałam mieć wszystkie na email wysłane bez znaku wodnego, A tu będzie tylko 15. Sesja noworodkowa ma już być zaplanowana I zaplacona....jak ja nawet nie wiem kiedy urodze🤷♀️ będę jej wbijać szpile w brzuch aż się nie ogarnie co do umowy..Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Agulineczka haha no bliźniaki do samego końca
Lady i AnnaMaria tak w skrócie no to prawie do samego końca w worku owodniowym. Na sam koniec pęcherz pękł. Rodzilam w baseniku A końcówka na krzesełku porodowym. Nie udało się całkowicie ochronić krocza bo musiałam jednym parciem na koniec ja wypchnac bo tetno jej spadało. A poród trwał 7h. Wam pójdzie sprawnie bo to kolejne wasze porody:) miałam bóle w ledzwiach okropne ale mąż mnie masował piłeczka z kolcami. Bardzo pomagaloMalina, Annamaria, Lady_Dior, Blondyna.B, PaulaZi, Bella01 lubią tę wiadomość
-
Żonkil gratulacje ❤️ dużo dużo zdrówka dla Was 🥰
Żonkil lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Zonkil, gratulacje i wszystkiego co najlepsze dla Was 💗💗💗
Żonkil lubi tę wiadomość
41 lat
09.06.2017 Gabrielek 12tc [*]
V Leiden hetero
styczeń 2018 - cb
maj 2019 - cb (drugie IUI, w sumie trzy IUI)
kwiecień 2020 - cb
czerwiec 2020 - ivf protokół krótki - 12 kumulusów, 9 dojrzałych komórek - 4 zarodki - żaden nie przetrwał do stadium blastocysty
wrzesien 2020 - ivf protokół długi - 8 kumulusów - 7 dojrzałych komórek - 6 zarodków - 4 zamrożone blastocysty - po badaniach genetycznych 1 prawidłowy (dziewczynka 💗).
29.01.2021 - transfer jedynej blastki 4.1.1. (accofil, encorton, embryoglue)
7dpt - beta 33,8
10dpt - beta 269,3🍀
12dpt - beta 661,1 🍀💖
24dpt - jest zarodek 3 mm i bijące serduszko 💖😍
ur. 15.09.2021 Igusia💗👶 2650g, 48cm, 10/10 -
Malina, wyglądasz obłędnie! ❣️
Baksia, czy alergia Natalki na bmk się jakoś objawiała zanim zrobiliście USG?
U nas były zielone kupy ze śluzem, teraz właściwe są kolorystycznie ok, ale śluz jest nadal. Też mam trzymać dietę bezmleczną, co dla mnie osobiście to katorga 🤯 bo nawet niewiadomo czy to jest przyczyną czy nie. Mogło to być też od mm, które wtedy podawaliśmy. W sumie średnio mi to idzie, bo mleko jest praktycznie wszędzie 😬Malina lubi tę wiadomość