Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No cykl straszny a miałam brać 5 dni 2 x1 dziś 3 dzień najbardziej zastanawia mnie ten skok tem i od wczoraj poczułam wrażliwe sutki a tak miałam przy poprzedniej owu i ciąży normalnie mię mam specjalnie dolegliwości przez @ dlatego jestem w kropce a anie beta ani test jeszcze i tak mię pokaże bo to za wcześnie będzie. Zastanawiam się czy duphaston tak działa ze podnosi tem bo inne dolegliwości to mogą być ponoć.Aniołek (8t) marzec 2016
-
Blondyna,ciesze sie ze u ciebie wzorowo
juz niedlugo i ty bedziesz w ramionach trzymac swoje szczescie
Nadzieja,piękna sesja,czekamy na więcej
Dziewczyny takie wiesci o waszych malenstwach i wasze sesje fotograficzne to dla nas karma,nadzieja ze sie uda,ze warto czekac
Nadzieja1988!, Magdzia88, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Aga nic nie poradzisz dla pocieszenia powiem ze przy poprzedniej ciąży miałam torbiel gdzieś około jajowodowa ale to nie było zagrażające dla ciąży ale mię wiem jak to jest z wlokniakiem jak.piszesz. Albo poczekaj albo skonsultuj jak pisze malinka
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
maggda wrote:Kochane musze sie wyzalic
dziadek mial dzisiaj wychodzic ze szpitala co prawda nie rozpoznywal swoich dzieci ale mielusmy nadzieje ze powoli dojdzie do siebie
a dzisiaj mama jechala do szpitala i okazalo sie ze lezy pod respiratorem
lekarza mowia ze ciezko bedzie
Ja znow jutro jade na pogrzeb cioci,ale takiej super cioci która byla dla mnie jak mama,za dziecka kazde wakacje i ferie jezdzilam do niej a kuzynka byla jsk siostra i tak jest do dzis,bardzo mi smutno...czlowiek taki troche naiwny i mysli ze tacy wyjàtkowo bliscy ludzie bedą zyc wiecznie,niestetyAntoś IVF,Julisia natural
-
Maggda - przykro mi z powodu dziadka. Jednak zdrowia dla niego, może jeszcze będzie lepiej :*
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Aga22 wrote:Hej dziewczyny jestem załamana
Koło prawego jajowodu zrobił mi się jakiś wlokniak czy wodniak jest trochę płynu byłam u lekarza mówiła ze mam czekać 2 miesiace może się wchłonie co mam robić? ; (
To sie musi wchlonąć,nie ma innej opcji.
Ja mam cyste,minąl miesiąc i czekam na @ ktora sie spóznia,tez sie martwie ze sie nie wchlonęla jeszcze i bede musiala czekac kolejny miesiac ale niestety takie rzeczy sie zdarzają i potrzeba czasu.Tak wièc glowa do góry,musimy byc silne i przeczekac takie niespodziankiAntoś IVF,Julisia natural
-
Wczoraj rano miałam ostatnie plamienie i już chciałam powiedzieć, że 6tc zakończy się bez plamień bo dziś cały dzień nic, a brałam teraz Luteinę no i same wiecie, troszkę jasnej krwi w śluzie
Córcia mi się pochorowałaWe wtorek miała jednorazowo gorączkę 38,7 a wczoraj rano o 4-tej 39,4
Po czopku ładnie zeszła, a na wieczór powtórka z rana. Dziś o 6 rano znowu 39,5 ale po syropku ładnie spadła jednak o 11-tej to samo, spadła raptem na 38 i o 15-tej znowu 39,2 . Załatwia się tyle co nic, na luźno bardzo, z sikaniem to też tak średnio. Z morfologii wyszła jakaś infekcja bo białe krwinki sporo podwyższone, CRP prawie 32 no i duży białkomocz i ciała ketonowe. Dostała antybiotyk Bactrim, ciekawe czy go przyjmie w ogóle bo przed południem 2 razy zwymiotowała, nic poza kajzerką rano nie jadła.
Jej koleżanka z grupy miała podobne objawy od soboty, z tą różnicą, że u niej gorączka przekraczała 40 stopni. Dostała jeden antybiotyk, na drugi dzień pediatra inny zmienił, wymiotowała wszystko prawie, wczoraj wylądowała z odwodnieniem w szpitalu. Gorączka u tamtej zbija się a za 4 godziny to samo.
Mam nadzieję, że Ola przyjmie antybiotyk i jej się poprawi szybko. Jeszcze tego mi brakuje żeby w szpitalu wylądować.
Kursowałam dziś 3 razy do Sochaczewa.
Jak ta ciąża się utrzyma i będzie zdrowe dziecko to będzie prawdziwy cud...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Aga22 wrote:Jagna nie dostałam leków żadnych niby czeka mnie laparoskopia
Ikarzyca lubi tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Aga22 wrote:bianka4 martwi mnie ten wlokniak czy wodniak kolo jajowodu musze chodzić do lekarzy 20 jadę do endykrologa 22 do ginekologa prywatnie potem 4 lipca do immunologa do warszawy a szkoda slow. ..
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Elaria,najwazniejsze to sluchac swego ciala,ono nsjlepiej sugeruje kiedy ovu sie zbliza.Temperatura to nie 100% prawdy,wiele czynników sie na nià sklada,ja dawno nie mierze bo mnie wprowadzala w błąd.Wazne by sie starac okolo tych dni,w trakcie i po,z pewnoscià dotrzecie do bazy.
Testy tez tak dokladnie nie mówią kiedy,czasem wskazują ze dzis a tak naprawde ovu jest za dwa dni,wiec trzeba byc elastycznym w tych terminach wykresu i testów a cialo i tak zrobi swojeAntoś IVF,Julisia natural
-
Ja chodzę w Kwidzynie do lekarza Sobczak żurek a nie wiem czy to się wchłonie boje się 1 raz tak mam nw od czego lekarz myśli ze miałam jakieś zapalenie w pochwie i od tego sama nie wiem w środę jadę prywatnie się dowiem...wiem ze to jest taki balonik z przezroczystym płynem i to jest około jajowodu prawego
2 aniołki [*] ❤