Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Janie Pawle II nasz święty orędowniku, Wspomożycielu w trudnych sprawach. Ty, który swoim życiem świadczyłeś wielką miłość do Boga i ludzi prowadząc nas drogą Jezusa i Maryi w umiłowaniu obojga, pragnąc pomagać innym. Przez miłość i wielkie cierpienie ofiarowane za bliźnich, co dzień zbliżałeś się do świętości. Pragnę prosić Cię o wstawiennictwo proszę o uzdrowienie chłopca. Wierząc, że przez Twoją wiarę, modlitwę i miłość pomożesz zanieść ją do Boga z ufnością w miłosierdzie Boże i moc Twej papieskiej modlitwy. Pragnę przez Jezusa i Maryję za Twoim przykładem zbliżać się do Boga.
Ojcze nasz... Zdrowaś Maryjo... Chwała ojcu...inessa, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
Aż się popłakałam prawie...
Licze, że lekarze coś wymyślą bądź "ktoś z góry" nimi pokieruje tak żeby Piotruś żył dalej.Martynka30 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Trzeba wierzyć że Bóg czuwa nad tym chłopcem i nie pozwoli mu odejść w tak młodym wieku, całe życie przed nim...
Musimy modlić się za niego i wierzyć że wszystko będzie dobrze.Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Piotruś
dziewczyny okropnie mnie głowa boli... już sama nie wiem z czego, ciśnienie 90/60. normalnie mam 90/50, moze przez to dolne podwyzszone ? a może od tej afty cholernej... dawno nie miałam takiego dziadostwa. i już nie wiem co stosować. płukam dentoseptem, psikam tantum verde i unibenem, będę jeszcze parzyć korę dębu, to już moja ostatnia nadzieja.
wzięłam się za sprzątanie, ale nie dokończyłam, bo mnie okropnie podbrzusze rozbolało, aż mi się niedobrze zrobiło. i boli mnie dalej od jakiejś godziny, ale tak dziwnie. nie wiem, nic już nie wiem. tydzień na bezrobociu, a póki co to się sypię.
zrobię sobie ciepłą kąpiel w wannie, może ten brzuch przestanie boleć.
to nie był dobry tydzień, niech się już skończy
strasznie narzekam i gderliwa jestem. to chyba już pms..córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Mnie też dziś głowa bolała bez tabletki się nie obyło
Czasami podczas impl i po kropeczki boli podbrzusze... i to może być ( choć niekoniecznie) taki mały pierwszy objaw... Bombelku a kiedy masz planowaną @?
Ja miałam dziś straszne zawroty głowy, aż musiałam usiąść, żeby nie grzmotnąć..Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Bomblica - a próbowałaś smarować roztworem fioletu gencjanowego ? U mojej córci świetnie działał na stany zapalne w buzi Są dwa rodzaje, wodny i spirytusowy, ja smarowałam wodnym12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
o matko jakie emocje! Beata zafasolkowala! https://ovufriend.pl/wykres,c4a94ea8b6956dd26acf43e170a649e6.html siedziałam i odświeżałam wykres bo pisała, ze idzie testować. co za emocje! tak się cieszę, że ktoś właśnie szaleje z radości! (choć nie mam pojęcia co to za Beata , bo przypadkiem wlazłam na jej wykres).
ovf uzależnia
Jacqueline smarowałam też, ale żadnej ulgi. jutro goście, to bym śmiesznie wyglądałaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 19:50
inessa lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
No zgadza się, jak się przypadkiem by z przodu buzia ubrudziła, no zęby czy cokolwiek...
Fajnie czyta się takie wieści Co ja bym dała żeby na początku listopada bądź w grudniu też taką nowinę zamieścić...12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Mnie też coś dzisiaj głowa boli, pewnie przez to ze.nie piłam kawy, niestety mam za niskie ciśnienie i przynajmniej jedną kawę dziennie muszę wypić na podwyższenie, no cóż musi samo przejść, nie biorę przeciwbólowych tabletek a raczej staram się nie brać. Kiedyś się uzależniłam od nurofen forte dobre leki bo działają ale są silne i gdy.byłam w ciąży nie wiedziałam że jestem to sporo tego brałam bo mnie ząb bolał czy głowa, czasami.myślę ze może to.tez przez to sama już niewiem powodów może być wiele.
Tez za nie całe dwa tygodnie chciałabym tak się cieszyć z wykresu... -
nick nieaktualnyDziekuje za pamiec o Piotrusiu
Bomblica a moze ten ból głowy przez pogode lub wiesz czasami po jakims czasie nawet do 2 tygodni stres tak "wychodzi" z człowieka???
A jeszcze moze byc jeden powód bólu glowy kregosłup szyjny wystarczy małe zwyrodnienie ja mialam bóle migrenowe od kregosłupa teraz czasami wracaja ale najgorszy odcinek mam zoperowany.
A ból glowy od hormonów i tego zycze aby to była ciaza -
Jakoś dziwnie się zaczęłam czuć boli mnie prawa strona niewiem chyba jajnik. Może to ból owulacyjny a może coś się zagnieżdża a może to przed @ oby nie. Niewiem niedobrze mi dzisiaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:42
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę tylko Apap, to najbezpieczniejszy z przeciwbólowych w ciąży też można barć... ja tak naprawdę wezmę lek tylko wtedy jak bardzo mocno mnie boli, a tak to jakoś funkcjonuję...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Dziewczyny przepraszam, że nie nie odniosę się do wszystkich wpisów, ale mam nóż na gardle i muszę do jutra do 11 wyrobić się z obrobieniem zdjęć z wczorajszej sesji
Chciałam się wam jednak pochwalić sukcesem w dziedzinie kompletnie niedzieciowej, a bardzo mi bliskiej W maju brałam udział w warsztatach fotograficznych z malowania światłem i zwieńczeniem naszych działań miała być wystawa prac artystów (naszych "insruktorów") i wydanie katalogu z akcji. Było też miejsce kilka zdjęć zwykłych uczestników takich jak ja I nie mogę uwierzyć, że zdjęcie mojego autorstwa znalazło się na wystawie i w katalogu Bardzo się cieszę... Przez moment zapomniałam nawet, że mój wykres nie wygląda dobrze
Samochwała ze mnie masakra jakaś... Przepraszam, ale musiałam
A teraz biorę się do dalszej pracy.
Buziole Kochaneinessa, Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
-
Martynka
Mnie apap nie pomaga, zawsze tylko nurofen bo on zawsze działa przynajmniej w moim przypadku ale staram się nie brać no chyba ze z bólu nie mogę normalnie funkcjonować ale biorę w ostateczności.
Inessa
Mam nadzieje ze to owulacja lepiej późno niż wcale tak mnie boli ze płakać mi się chce a nie mogę bo jestem w pracy na nocce ból z prawej strony brzucha promieniujacy aż do tyłu pleców masakra jakaś gorszy ból niż przed @.
Może faktycznie ból owulacyjny się okaże po 26.10