Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKopiko wrote:Hej, czy można do Was dołączyć? Widzę ze panuje tu bardzo ciepła atmosfera, a chyba to mi właśnie jest potrzebne
W skrócie, strata Maluszka w 09/2015 w 11tyg, starania od 01/2016 bez efektów. Ale kiedyś MUSI się udać i to każdej, prawda?
A masz już dzieci? -
Nadzieja1988! wrote:Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Ogólnie ja jestem bardzo wrażliwa i płaczliwa. Ale dziś tylko przez 10 minut płakałam zaraz po telefonie z informacją o babci śmierci. Staram się zająć czymś głowę żeby jakoś się trzymać dla dzieciątka. Nie mogę stracić jeszcze jego...
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Nadziejko,
Ogromnie mi przykro z powodu Twojej Babci...
Ale wiem jednocześnie, że czasem są takie sytuacje, w których pożegnanie z tym światem jest najlepszym rozwiązaniem. Kończy cierpienie i przerywa ból.
Wierzę, że właśnie tak jest w przypadku Twojej Babci.
Jedno życie się kończy, a drugie zaczyna. Może jest w tym coś symbolicznego. Babcia odchodzi, a to miejsce na świecie, które zwolniła, musi zostać zajęte przez kogoś nowego. I Ty najlepiej wiesz, kto to będzie, bo ten mały człowiek już czeka na swoją kolej pod Twoim sercem. -
Nadzieja1988! wrote:Babcia zmarła dziś o 15:30 ;-(
Pisalas ze od roku byla w takim stanie,pewnie cierpiała a teraz spi snem wiecznym,odeszla na zasluzony odpoczynek.Bedzie sie opiekowac naszymi aniołkami w niebieNadzieja1988! lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kopiko,
Witaj w naszym super gronie!
Idealnie wybrałaś sobie wątekTutaj panuje wspaniała atmosfera i - jak ja to mówię - jest to wątek pod znakiem "przyszłość"! Istniejemy od września 2015, a mamy już trójkę "naszych" dzieciaczków na pokładzie (widzisz więc jak szybko pojawiły się sukcesy prokreacyjne). Poza tym, cały gang nowych maluchów czeka na swoją kolej. Aż trudno mi zliczyć, ile dziewczyn jest w ciąży... Dziewczynki, pomożecie? Co najmniej 7...? No, dużo w każdym razie
A więc jest tu bardzo pozytywnie i wspierająco!
Więcej o nas znajdziesz w poście nr 1 na pierwszej stronie. Fajnie, jeśli też napiszesz coś o sobie, żeby Blondyna dodała info.
Ale masz super pozytywny (i smaczny!) nickWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 21:15
-
annak wrote:Nadziejko,
Ogromnie mi przykro z powodu Twojej Babci...
Ale wiem jednocześnie, że czasem są takie sytuacje, w których pożegnanie z tym światem jest najlepszym rozwiązaniem. Kończy cierpienie i przerywa ból.
Wierzę, że właśnie tak jest w przypadku Twojej Babci.
Jedno życie się kończy, a drugie zaczyna. Może jest w tym coś symbolicznego. Babcia odchodzi, a to miejsce na świecie, które zwolniła, musi zostać zajęte przez kogoś nowego. I Ty najlepiej wiesz, kto to będzie, bo ten mały człowiek już czeka na swoją kolej pod Twoim sercem.
-
Nadziejko - Twoja Babcia właśnie spotkała wszystkie Twoje Aniołeczki - pomyśl jaka musi być szczęśliwa, że tam też ktoś z Nią jest
a i Maluszki mają nareszcie kogoś bliskiego dla siebie
Kopiko - witaj
Karola - zakupiłam podobny zestaw przed miesiącem - i robię od 13 dc - ale z tempek nie wychodzi ovu więc albo faktycznie testy są ok albo lipa i nie pokazują co trzeba - a zrobiłam już chyba z 15
-
Dzięki dziewczyny za tak miłe przyjęcie
podoba mi się to spojrzenie w przyszłość zamiast rozpamietywania tego co było, no i oczywiście liczba dzieciaczkow robi wrażenie
To coś więcej o mnie:
Olga, lat 29, dalsze okolice Warszawy,
starania od 05/2015, strata Maluszka 16/09/2015-poronienie zatrzymane, wznowienie starań od Nowego Roku, na razie bez efektów...
jak na razie na nic się nie leczę
I jeśli to nie problem to proszę o dodanie mnie na 1 stronę
Magdzia88, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
Jaq bardzo sie ciesze ze jest dobrze,nadal trzymam kciuki &&
M@linka,jutro pewnie dowiesz sie co z naszym ciocinym Milenkiem,mam nadzieje ze bedzie wciaz serducho waliło mocno i ze twoje dzieciàtko niebawem te wyczekiwane fikołki robilo na usg.Wszystkie forumowe ciocie trzymają kciuki za Milenka,ono daje nam nadzieje
A tak ogólnie to musze napisac ci ze dobrze ze jestes w tym szpitalu i Jaq tez,bo juz tak spokojniej mija kazdy dzien bez tego swirowania,wmawiania sobie ze juz po ptokach..ten spokój i wypoczynek lepiej wplywa na wasze dzieciàtka niz caly ten stres,dlatego mocniej wierze ze jest mozliwe iz obie doczekacie szczesliwych tygodni w ciazy.Bedziemy czekac jutro swiezych wiesci,licze ze bedà dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 21:27
Jacqueline, M@linka lubią tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:Nadziejko - Twoja Babcia właśnie spotkała wszystkie Twoje Aniołeczki - pomyśl jaka musi być szczęśliwa, że tam też ktoś z Nią jest
a i Maluszki mają nareszcie kogoś bliskiego dla siebie
Kopiko - witaj
Karola - zakupiłam podobny zestaw przed miesiącem - i robię od 13 dc - ale z tempek nie wychodzi ovu więc albo faktycznie testy są ok albo lipa i nie pokazują co trzeba - a zrobiłam już chyba z 15Antoś IVF,Julisia natural
-
ja kiedys robiłam testy owu ale kupione w aptece 5 szt za 25 zł a teraz kupiam 50 szt owu i 5 ciązowych za nie całe 30 zł bede robic nawet 2 dziennie by sprawdzić u mnei owu powinna byc w okolicach 22 -26 dc
-
Jagna 75 wrote:A bylas na usg by potwierdzic w ostatnim czasie ovu?
Narazie nie - po historii z wynikami genetyki trochę pozmienialiśmy priorytety z lekarzem- ale poprzednie cykle z ovu wyglądały inaczej - śluz, wyraźne skoki tempki i typowe samopoczucie lepsze i gorsze przed @. Ale liczę się z tym, że, po pierwsze to może być cykl bezowulacyjny (takich w roku jest podobno kilka), oraz że jednak mogło się coś rozregulować po przygodzie majowej. -
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:ja kiedys robiłam testy owu ale kupione w aptece 5 szt za 25 zł a teraz kupiam 50 szt owu i 5 ciązowych za nie całe 30 zł bede robic nawet 2 dziennie by sprawdzić u mnei owu powinna byc w okolicach 22 -26 dc
-
a jak jak szalec to szaleć hehe tym bardziej że mezuś zaczyna urlop od 11 lipca przez 3 tyg bedzie z nami w domu do tego bedzie jego 40 więc trzeba to jakoś oblać
bedziemy szaleć
Nadzieja1988!, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
Laila, u mnie beta 20 zł. Ja też ostatnim razem wolałam zrobić betę i się nie bawić w testy, ale to jak która z nas uważa i preferuje.
Jacq, super wieści, prawie 2 cm szczęścia. Pięknie! Zostajesz w szpitalu czy jakie teraz postępowanie?
Nadziejko, moje kondolencje.
Kopiko, witaj.
Skrzacie, widzę bojowe nastawienie, dużo siły i wytrwałości życzę.
Karola, a gwałć do woli, nie będzie pewnie narzekał
Malinko, pisałam ostatnio - proszę tę czarne myśli schować do kieszeni! I czekamy na wieści po USG.
Jagna, jak tam starania, owu już była czy będzie dopiero? Ciekawe co z tymi jajeczkami... jestem ciekawa czy oba pękły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 22:07
M@linka, Jacqueline, laila_25 lubią tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:Narazie nie - po historii z wynikami genetyki trochę pozmienialiśmy priorytety z lekarzem- ale poprzednie cykle z ovu wyglądały inaczej - śluz, wyraźne skoki tempki i typowe samopoczucie lepsze i gorsze przed @. Ale liczę się z tym, że, po pierwsze to może być cykl bezowulacyjny (takich w roku jest podobno kilka), oraz że jednak mogło się coś rozregulować po przygodzie majowej.Antoś IVF,Julisia natural