Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bedzie co bedzie !!! Ale trzymam kcouki zeby naturalnie! Najwazniejsze zeby mala wyklula sie w odpowiednim dla was momencie i zdrowo !!!!!!!!! ;*
Dziewczyny...brzuch mnie boli....tak jak wtedy..... Nie moge sobie z myslami poradzic ... !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:12
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Przeczytałam właśnie o tym jak pielęgniarka pomyliła ampułki z lekami i 3-miesięczne maleństwo nie żyje
Jezu, co się dzieje w tych szpitalachA ludzie piszą właśnie, że w tym szpitalu różne dziwne rzeczy się dzieją
Szpital im. Stefana Żeromskiego w Krakowie.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Blondyna trzymaj sie jeszcze,niedlugo bedzie po wszystkim i zapomnisz o tym bólu.Scisksm kochana,choc nie ulzy ci w bólu to jestesmy tu i myslami jestesmy z tobą i calą resztą cièzarnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:54
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Magdzia88 wrote:Bedzie co bedzie !!! Ale trzymam kcouki zeby naturalnie! Najwazniejsze zeby mala wyklula sie w odpowiednim dla was momencie i zdrowo !!!!!!!!! ;*
Dziewczyny...brzuch mnie boli....tak jak wtedy..... Nie moge sobie z myslami poradzic ... !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:57
-
Elaria wrote:Od 2 marca (łyżeczkowanie) miałam długości cykli: 36, 33 i 44 dni. Obecnie mam 20 dc i nadal bez owu.
No to chyba Cię gonię - 38, 35 i dalej czekam... ;/.
Magdzia - mi pomagał film jakiś pozytywny i przytulenie do męża. Oglądaliśmy kreskówki na poprawę humoru
Blondyna! Trzymta się tam! Każdy dzień to już sukces.
Martynka - trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 22:07
Elaria, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
Hej, dzięki za pamięć. Ja Was też tutaj ze 2-3 razy dziennie podglądam. Głównie leżę, bo mam podobne problemy z poruszaniem się jak Blondyna (tylko mi to bardziej podbrzusze dokucza) i też mi się wydaje, że do sierpnia nie dotrwam.
W sobotę się położyłam o 1:00 spać, a o 4:00 mnie skurcze obudziły, wzięłam nospę, ale nie pomogła, poleżałam w wannie, a właściwie to mąż mnie prawie tam włożył na jakieś 30-40 minut i siedział ze mną. Gdzieś o 6:00 zasnęłam...
W sumie to sobie nie wyobrażam, żebym miała tak egzystować do terminu (6-7 sierpnia), ciąża donoszona będzie w sobotę, w przyszłym tygodniu lekarz - wymazy, ostatnie badania i niech się dzieje już co chce, ale niech jeszcze ten tydzień maluch posiedzi.
Gratuluję nowych ciąż, mamusie - trzymajcie się ciepło, staraczki - trzymam za Was kciuki. -
M@linka wrote:Jaq jutro nasza chwila prawdy (kolejna zresztą)... Aby wszystko było dobrze!
Arletka u Ciebie nadal cisza? Fest, że Malina tak lekko podszedł do sprawy oby miał rację, że @ za rogiem.
Jagna, Anaide i inne przed @ staraczki - oby franca omijała Was szerokim łukiema na testach i betach same pozytywy!
plamienie się zwiększyło,także jest NADZIEJA na @...zobaczę co jutro,czy się rozkręci..ach ten Malinao
Jagna a u Ciebie? wiesz,że jak nie dostaniesz to ja Ci odebrałam,nie?Ainade lubi tę wiadomość
-
Arleta wrote:plamienie się zwiększyło,także jest NADZIEJA na @...zobaczę co jutro,czy się rozkręci..ach ten Malinao
Jagna a u Ciebie? wiesz,że jak nie dostaniesz to ja Ci odebrałam,nie?Arleta lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki na końcówce wytrzymajcie jeszcze troszkę,dacie rade a pózniej najpiękniejsza nagroda za wytrwałość będzie!
A propo tej pielęgniarki z Krakowa,to ja aż nie mogę słuchać takich rzeczy bo już mi się słabo robi,nawet nie chcę myśleć jaką rozpacz muszą czuć rodzice tej dziewczynki..osa, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia... trzymam kciuki za ciebie!!
blondyna - też pamiętam ten ból, jakby mi ktoś skopał krocze. Współczuję.
Mi poza tym urosły stopy o pół numeru i musiałam WSZYSTKIE buty wymienić oraz strzelała mi niesamowicie szczęka, normalnie jakby ktoś suche gałęzie łamał, gdy mówiłam lub jadłam. Dentysta ostrzegał przed wypadaniem żuchwy.
To z powodu hormonu relaksyny, która tak mi poluzowała stawy. Po porodzie trzaskanie żuchwy minęło. -
M@linka wrote:Współczuję też tej pielęgniarce
niech Bóg ją ma w opiece. Taka tragiczna w skutkach pomyłka - koszmar, nie chce nawet myśleć co może czuć w takiej sytuacji człowiek, który przypadkiem odebrał komuś życie.
-
Jagna z ta wizyta u gin to nie do końca może coś powiedzieć bo u mnie w ciąży właśnie jak byłam na wizycie to zapowiadało się na @ lekarz stwierdził że do 10 dni powinna być a jak jie to duphaston na wywołanie wziąść bo już byłam po terminie i wzięłam 1 tabletkę a rano mnie natchnelo i zrobiłam test i II
wiec czasem nie do końca lekarz tak wcześnie może się już poznać ci się świeci radzę zrobić jakiś test chociaż sikane choć wiem ze tych mię lubisz
jednak trzymam kciuki miałaś takie ładne te jajka.. Szkoda żeby się zmarnowany
Arleta fajnie ze juz wiesz co u ciebie siedzi i jak działać na pewno teraz jesteś spokojniejsza i masz wkoncu szanse na sukces
Anide byłaś na urlopie wiec to tez mogło wpłynąć na przesunięcie owu wiec może może... Działajcie
A ja czekam na moja owu i nic jie zauważyłam tem niska żadnych dolegliwości nie czuje śluzu brak i co nico a clo brałam wiec myślałam że może coś wspomoże a tu na razie cisza jeszcze poczekam dopiero 16 dc a ja mam długie wiec może jeszcze coś się wydarzyArleta, Ainade lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo właśnie tak,powiem Ci,że odkąd się dowiedziałam co jest nie tak,to jestem naprawdę o wiele spokojniejsza,na przyszłość będę mieć świadomość,że zrobiłam wszystko co się dało..
M@linka, Elmo13 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem juz więc tak w połowie jestem szczęśliwa bo tamto co miałam na jajniku się wchłonelo ale jeszcze wynik cytologie za 3 tyg i wynik prolaktyny po obciążeniu i jeszcze tylko nerwów. .co u was się dzieje ciekawego?
Dobrej nocy :*:*:*
2 aniołki [*] ❤ -
Nie mogę zasnąć... Obudziło mnie uczucie, ze mam mokro w gaciach poszłam do łazienki a tam plamienie
zestresowałam sie. Boże jeszcze kilkanaście godzin do wizyty. To juz 3 raz kiedy tuż przed wizytą zaczyna sie jakas jazda
Oszaleję z niepokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 02:58