X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi trzymaj sie !!;);) ;*

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • blondyna5555 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny <3
    Mam nadzieje ze to jednak nic poważnego, tylko kolejny objaw przed porodem, nie chce CC, wolałabym naturalnie urodzić :-(
    No ale jak nie będę miała innego wyjścia.... :-/

sierpień 2013 - 4 tc [*] Marzec 2015 - 6 tc [*]

f2wlio4p4502qaxq.png
    w4sqyx8d4ksw6lib.png
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie co bedzie !!! Ale trzymam kcouki zeby naturalnie! Najwazniejsze zeby mala wyklula sie w odpowiednim dla was momencie i zdrowo !!!!!!!!! ;*

Dziewczyny...brzuch mnie boli....tak jak wtedy..... Nie moge sobie z myslami poradzic ... !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:12

blondyna5555 lubi tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Przeczytałam właśnie o tym jak pielęgniarka pomyliła ampułki z lekami i 3-miesięczne maleństwo nie żyje :/

Jezu, co się dzieje w tych szpitalach :/ A ludzie piszą właśnie, że w tym szpitalu różne dziwne rzeczy się dzieją :/ Szpital im. Stefana Żeromskiego w Krakowie.
    Tak glosno o tym wszedziè,smutne tska tragedia :-(

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna trzymaj sie jeszcze,niedlugo bedzie po wszystkim i zapomnisz o tym bólu.Scisksm kochana,choc nie ulzy ci w bólu to jestesmy tu i myslami jestesmy z tobą i calą resztą cièzarnych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:54

blondyna5555 lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 wrote:
    Bedzie co bedzie !!! Ale trzymam kcouki zeby naturalnie! Najwazniejsze zeby mala wyklula sie w odpowiednim dla was momencie i zdrowo !!!!!!!!! ;*

Dziewczyny...brzuch mnie boli....tak jak wtedy..... Nie moge sobie z myslami poradzic ... !
    Kochana staraj sie mysli zajàc czyms innym,jak myslisz o bólu to staje sie on wièkszy,musisz sie rozluznic..mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze,nie cofaj sie myslami w przeszlosc,to juz inna ciàza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:57

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaq bedzie dobrze,musi byc!

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Od 2 marca (łyżeczkowanie) miałam długości cykli: 36, 33 i 44 dni. Obecnie mam 20 dc i nadal bez owu.

No to chyba Cię gonię - 38, 35 i dalej czekam... ;/.

Magdzia - mi pomagał film jakiś pozytywny i przytulenie do męża. Oglądaliśmy kreskówki na poprawę humoru :)

Blondyna! Trzymta się tam! Każdy dzień to już sukces.

Martynka - trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 22:07

Elaria, Magdzia88 lubią tę wiadomość

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • osa Ekspertka

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzięki za pamięć. Ja Was też tutaj ze 2-3 razy dziennie podglądam. Głównie leżę, bo mam podobne problemy z poruszaniem się jak Blondyna (tylko mi to bardziej podbrzusze dokucza) i też mi się wydaje, że do sierpnia nie dotrwam. :)
    W sobotę się położyłam o 1:00 spać, a o 4:00 mnie skurcze obudziły, wzięłam nospę, ale nie pomogła, poleżałam w wannie, a właściwie to mąż mnie prawie tam włożył na jakieś 30-40 minut i siedział ze mną. Gdzieś o 6:00 zasnęłam...
    W sumie to sobie nie wyobrażam, żebym miała tak egzystować do terminu (6-7 sierpnia), ciąża donoszona będzie w sobotę, w przyszłym tygodniu lekarz - wymazy, ostatnie badania i niech się dzieje już co chce, ale niech jeszcze ten tydzień maluch posiedzi.
    Gratuluję nowych ciąż, mamusie - trzymajcie się ciepło, staraczki - trzymam za Was kciuki.

3jvzi09k998ztm99.png
  • Arleta Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Jaq jutro nasza chwila prawdy (kolejna zresztą)... Aby wszystko było dobrze!

Arletka u Ciebie nadal cisza? Fest, że Malina tak lekko podszedł do sprawy oby miał rację, że @ za rogiem.

Jagna, Anaide i inne przed @ staraczki - oby franca omijała Was szerokim łukiem ;) a na testach i betach same pozytywy!

plamienie się zwiększyło,także jest NADZIEJA na @...zobaczę co jutro,czy się rozkręci..ach ten Malinao
    Jagna a u Ciebie? wiesz,że jak nie dostaniesz to ja Ci odebrałam,nie?

Ainade lubi tę wiadomość

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arleta wrote:
    plamienie się zwiększyło,także jest NADZIEJA na @...zobaczę co jutro,czy się rozkręci..ach ten Malinao
    Jagna a u Ciebie? wiesz,że jak nie dostaniesz to ja Ci odebrałam,nie?
    Wybawienie ty moje,u mnie na razie cicho,mini mini minimalnie cos tam ale to prawie jakby nic,oby to ta moja zmienila adres

Arleta lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Arleta Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki na końcówce wytrzymajcie jeszcze troszkę,dacie rade a pózniej najpiękniejsza nagroda za wytrwałość będzie! :)

A propo tej pielęgniarki z Krakowa,to ja aż nie mogę słuchać takich rzeczy bo już mi się słabo robi,nawet nie chcę myśleć jaką rozpacz muszą czuć rodzice tej dziewczynki.. :(

osa, blondyna5555 lubią tę wiadomość

Synek 2008
    [ * * * * ]
    leczenie Łódz, mlr 32,2%,trombofilia, nk, IO, p/c przeciwplemnikowe,hiperprolaktynemia
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osa jak miło ze juz prawie,trzymamy kciuki za jeszcze jeden tydzien a potem pièkny bobasek niech cisnie sie na ten swiat,dosyc wylegiwania sie w brzusiu :-) wytrwalosci &&

osa lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia... trzymam kciuki za ciebie!!

blondyna - też pamiętam ten ból, jakby mi ktoś skopał krocze. Współczuję.
    Mi poza tym urosły stopy o pół numeru i musiałam WSZYSTKIE buty wymienić oraz strzelała mi niesamowicie szczęka, normalnie jakby ktoś suche gałęzie łamał, gdy mówiłam lub jadłam. Dentysta ostrzegał przed wypadaniem żuchwy.
    To z powodu hormonu relaksyny, która tak mi poluzowała stawy. Po porodzie trzaskanie żuchwy minęło.

• M@linka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję też tej pielęgniarce :( niech Bóg ją ma w opiece. Taka tragiczna w skutkach pomyłka - koszmar, nie chce nawet myśleć co może czuć w takiej sytuacji człowiek, który przypadkiem odebrał komuś życie.

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Współczuję też tej pielęgniarce :( niech Bóg ją ma w opiece. Taka tragiczna w skutkach pomyłka - koszmar, nie chce nawet myśleć co może czuć w takiej sytuacji człowiek, który przypadkiem odebrał komuś życie.
    Tak,w tym wszystkim nie mysli sie ze poszkodowanà jest takze pielegniarka,bląd bedzie jà kosztował wiele nie tylko mówie o wymiarze sprawiedliwosci ale jej sumienie nie da jej normalnie zyc,nie zazna juz spokoju

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Elmo13 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna z ta wizyta u gin to nie do końca może coś powiedzieć bo u mnie w ciąży właśnie jak byłam na wizycie to zapowiadało się na @ lekarz stwierdził że do 10 dni powinna być a jak jie to duphaston na wywołanie wziąść bo już byłam po terminie i wzięłam 1 tabletkę a rano mnie natchnelo i zrobiłam test i II :) wiec czasem nie do końca lekarz tak wcześnie może się już poznać ci się świeci radzę zrobić jakiś test chociaż sikane choć wiem ze tych mię lubisz ;) jednak trzymam kciuki miałaś takie ładne te jajka.. Szkoda żeby się zmarnowany :)

Arleta fajnie ze juz wiesz co u ciebie siedzi i jak działać na pewno teraz jesteś spokojniejsza i masz wkoncu szanse na sukces :)

Anide byłaś na urlopie wiec to tez mogło wpłynąć na przesunięcie owu wiec może może... Działajcie

A ja czekam na moja owu i nic jie zauważyłam tem niska żadnych dolegliwości nie czuje śluzu brak i co nico a clo brałam wiec myślałam że może coś wspomoże a tu na razie cisza jeszcze poczekam dopiero 16 dc a ja mam długie wiec może jeszcze coś się wydarzy :)

Arleta, Ainade lubią tę wiadomość

Aniołek (8t) marzec 2016
    3jgx3e3kn7icgjvf.png
  • Arleta Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elmo właśnie tak,powiem Ci,że odkąd się dowiedziałam co jest nie tak,to jestem naprawdę o wiele spokojniejsza,na przyszłość będę mieć świadomość,że zrobiłam wszystko co się dało..

M@linka, Elmo13 lubią tę wiadomość

Synek 2008
    [ * * * * ]
    zaczynam
    9a63a08b68.png
    u81xgmb.png

• Aga22 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem juz więc tak w połowie jestem szczęśliwa bo tamto co miałam na jajniku się wchłonelo ale jeszcze wynik cytologie za 3 tyg i wynik prolaktyny po obciążeniu i jeszcze tylko nerwów. .co u was się dzieje ciekawego?
    Dobrej nocy :*:*:*

w4sq3e3k51a95mi2.png

2 aniołki [*] ❤
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 02:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę zasnąć... Obudziło mnie uczucie, ze mam mokro w gaciach poszłam do łazienki a tam plamienie :( zestresowałam sie. Boże jeszcze kilkanaście godzin do wizyty. To juz 3 raz kiedy tuż przed wizytą zaczyna sie jakas jazda :|

Oszaleję z niepokoju. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 02:58

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

‹‹ 633 634 635 636 637 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ