Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bombelku powodzenia dla męża
Powiem Ci szczerze, że tak czekam na Twój wynik bety, że nie masz pojęcia Bardzo Ci kibicuję i myślę, że będzie oki
A te Twoje nerwy mają dobrą stronę - będziesz miała czyściutko, że hoho
Od razu daj nam znać jak poznasz wynik!Bomblica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka ja na chwilke z drogi do lekarza a juz sa kurcze opoznienia pociagow hyhy zycze dobrego dnia i czekam na bete Bombelka ☺☺☺mam nadzieje ze ona rozwiaze worek z Maluszkami na naszym forum☺ panie nie dzwonily a prosilam aby zadzwonily do 12 bo potem bede w drodze a u nas w lasach nie ma zasiegu. Dobrego dnia kochane❤❤❤❤❤
Bomblica lubi tę wiadomość
-
A ja czekam na wieczór żeby córke położyć spać i zamierzam rzucić się na M Uhh chyba faktycznie okres płodny nastał, bo tak mi się chce...hahaha
Bombelku - mocno trzymam kciuki żeby beta była jak najwyższa a potem nudnych 9 miesięcyBomblica, Maggi-P lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Bombelku,
Myślę o Tobie! Odliczam godziny do 18:00. Czekam na wiadomości.
Chcemy pierwsze bejbi z naszego wątku!!
Maggi,
Dziękuję za wyjaśnienie malowania światłem. Jak powiedziałaś o długim czasie otwarcia migawki (naświetlania - to to samo?), to już trochę lepiej rozumiem w czym rzecz. Miałam zajęcia z fotografii na studiach i trochę też musiałam się tym pobawić (a dokładniej - jakoś cudem udało mi się coś podobnego robić Oczywiście w bardzo amatorskiej skali). Ale to foto ze Świnoujściem jest niesamowite. Jeszcze tak ładnego wykorzystania tego "malowania" nie widziałam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 15:59
Bomblica, Maggi-P lubią tę wiadomość
-
no teraz to osiwne na pewno...
beta 130!
progesteron ok
prolaktyna 30 przy normie do 23!Martynka30, annak, malika89, blondyna5555, Jacqueline, Maggi-P lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bombelku gratulację ciąży z prolaktyną zgłoś się do lekarza, nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że prolaktyna podwyższa się w ciąży... a napewno podczas stresu, a ostatnio bombelek się denerwował i pracą i 2 kreseczkami
malika89, Bomblica, Maggi-P lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Bombeeeel!!!,
Co Ty masz za minę?!
Beta 130!!!
Prolaktyna
(a) podwyższa się w ciąży, te normy są dla niezaciążonych (!)
(b) zmienia się w ciągu dnia (w nocy i po przebudzeniu bodajże najwyższa)
(c) zwiększa się przez stres
Kobito, Ty w ciąży jesteś!Martynka30, malika89, Bomblica, blondyna5555, Maggi-P lubią tę wiadomość
-
-oby dla niezaciążonych
-badania robiłam rano
-stresu to same wiecie ile miałam w ostatnich tygodniach... i odkąd drugą kreskę zobaczyłam na teście
nie mam wszystkich wyników jeszcze, pisze na stronie, że są w trakcie uzupełniania
ale ja zobaczyłam wytłuszczoną, czerwona prolaktynę, to o mało na zawał nie zeszłam, bo zawsze pisały dziewczyny, że prl to złooooooomalika89, Maggi-P lubią tę wiadomość
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica wrote:-oby dla niezaciążonych
-badania robiłam rano
-stresu to same wiecie ile miałam w ostatnich tygodniach... i odkąd drugą kreskę zobaczyłam na teście
nie mam wszystkich wyników jeszcze, pisze na stronie, że są w trakcie uzupełniania
ale ja zobaczyłam wytłuszczoną, czerwona prolaktynę, to o mało na zawał nie zeszłam, bo zawsze pisały dziewczyny, że prl to złooooooo
Prolaktyna to zło dla staraczek, ale dla ciężarnych to dobrodziejstwo
Polecam https://parenting.pl/portal/prolaktyna-w-ciazy
Gratuluję Bomlu!!! W środę zrób jeszcze raz betę i zacznij wypoczywaćBomblica lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
ja jestem w szoku jeszcze. i te głupie testy taka bladą kreskę pokazywały, a tu po prostu taka wysoka beta! myslałam, że bedzie kolo 50 jak Bóg da, a tu 130! może bliźniaki
malika89, blondyna5555, Maggi-P lubią tę wiadomość
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
oki, mam już wszystkie wyniki
siurki ok
beta 130 czyli 4-ty tydzień (no dziś u mnie 28. dc)
progesteron ok
prolaktyna też, bo normy dla nieciężarnych
teraz mogę spać spokojnie
trochę mnie brzuch boli, mam nadzieję, że to nic złego, że po prostu macica rośnie i że wszystko będzie ok!
fioletowa strona jest "straszna"! bo nikogo tam nie znam zostaję z Wami póki co i tak do środy będę się denerwować aż do wyników drugiej betymalika89, Maggi-P, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bardzo się cieszę
Ja też dziś mam 28 dc. @ powinna już być, ale po Letroxie i powrocie do pracy cykl się przesunął bo późno miałam owulację więc czekam cierpliwie. Dziś coś mnie pobolewa jajnikMaggi-P lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.