Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żyje. Ma 2,59cm. I widziałam nawet jak się rusza...jestem wykończona psychicznie...nie wiem jak się nazywam...czuje sie jak zombie...
Coconue, Niebieskaa, Alisa, reni86, Evita, Szczęśliwa Mamusia, sy__la, Elaria, tysiaa93, Ainade, sylvuś, Elmo13, gama, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
M@linko - aż się popłakałam
Tak się cieszę, że u Ciebie dobrze Kochana
M@linka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
M@linka wrote:Żyje. Ma 2,59cm. I widziałam nawet jak się rusza...jestem wykończona psychicznie...nie wiem jak się nazywam...czuje sie jak zombie...
Z palpitacjami serca wchodziłam na forum, jaka ulgaaaa!!!! Wspaniałe przewspaniałe wieści!!! dalej wierze w metformine;)M@linka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
To dobrze, że co tydzień. To nie jest aż tak długo, chociaż jeszcze pamiętam jak to się ciągnie
No nic, w 100% rozumiem powstrzymywanie euforii, chociaż mam nadzieję, że choć troszkę się cieszysz
M@linka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Ikarzyca...tak jak piszesz..nie wybiegamy tak myślami...karty jeszcze nie mam. Narazie kolejna wizyta za tydzień.
Malinka ja jutro zaczynam 2 trymestr, a tez jeszcze nie mam karty ciazy. Tez sie boje zalozenia.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
M@linka super wieści!
Czarny scenariusz nasz juz opracowany, ale teraz to juz chyba czas pisac ten różowy?Szczęśliwa Mamusia, M@linka lubią tę wiadomość
Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
nick nieaktualny
-
Haana wrote:Wyczytałam o fragmentacji dna plemników. Nawet kiedyś zapytałam tutaj pana doktora: https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/hashimoto-a-ciaza,5415.html
Ciekawie czy gdzieś w Wielkopolsce to robią. Nawet Mój Luby dziś sam mnie zapytał, gdzie może iść się przebadać.
Malinka :**Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
Witam Was dziewczyny!
Widzę, ze prawie dobre wieści po mojej dłuższej nieobecności.. Czasami Was przeczytałam ale strasznie słaby zasięg w tych Bieszczadach i net nie chodził..
Jacq strasznie mi smutno z Twojej straty, wiem ze moje słowa i tak nic nie dadzą, ból i tak jest i będzie, ale kurcze ... tak mocno wierzylam ze tym razem się uda a tu czytam i niedowierzamsilna jesteś Kobieta, podziwiam Cię! a Twój opis Maluszka spowodował łzy w oczach, takie zarazem okropne pożegnanie ale i wzruszające, nie wiem jakich słów użyć..
M@linka super wieści, chociaż Tobie się udaje utrzymać ciążę, dobrze by też było jakbyś np. Dziś i jutro cieszyla się z tej ciąży, później znów możesz schizowac do kolejnej wizyty, ale dziś ciesz się proszę
Za resztę dziewczyn staraczek i w dwupaku i dopiero co zaciazone trzymam kciuki!
oczywiście Mamuski świeżo upieczone też o Was myślę...
Martynko GRATULACJE!!! Trochę przeszlas ale na szczęście Tymus jest już z Tobą, sliczny synek.. i dużo zdrówka dla Was!
Opuszczam Was na tydzien bo teraz znów wyjechalismy ale nad morzeczasem wejdę poczytam ale z ograniczeniem
jakoś chyba będę miała niedługo owulke bo coś jajnik pobolewa... Co ma być to będzie, nie spinam się, na luzie... Bez żadnej symulacji bez niczego
Pozdrawiam Was i ściskam!M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]