Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Nadziejaa jeszcze nie pora na suwaczek .... Poczekam jeszcze ciut .. A smiejcie sie ..nawet nie wiem jak to zrobic nawet jakbym sie juz zdecydowala
)))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:29
Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Nadzieja dawaj bo ja chciałabym zmienić swój
1. Wybierz rodzaj suwaczka w menu z lewej strony.
2. Wybierz tło.
3. Dodaj wskazówkę
4. Podaj potrzebne dane
(przede wszystkim datę). W niektórych suwaczkach możesz wgrać własne zdjęcie.
5. Wyświetli się kod, który wklejasz jako swój podpis na forum.
Czyli:
1. Wchodzisz w ustawienia na ovufriend w prawym górnym rogu.
2. Wybierasz zakładkę społeczność.
3. Na samym dole w okienku z napisem twój podpis na forum wklejasz ten link i gotoweM@linka, skrzat1988, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
Mam jakis taki dyskomfort po tym badaniu w podbrzuszu. Ale to raczej normalnie co nie? Lekko zaczol pobolewac...tez od 10 lipca nie seksilam sie ze swoim...moze to dlatego.... Bo uwazacie ze częstsze usg nie zaszkodzi malcowi prawda???
-
Magdzia88 wrote:Mam jakis taki dyskomfort po tym badaniu w podbrzuszu. Ale to raczej normalnie co nie? Lekko zaczol pobolewac...tez od 10 lipca nie seksilam sie ze swoim...moze to dlatego.... Bo uwazacie ze częstsze usg nie zaszkodzi malcowi prawda???
Oczywiście że nie weź nospę plus magnez i poleżakuj słońceMagdzia88, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnySy_la me serce raduje się☺
Annak również czekam na Twoją betkę☺
Elaria ja w sierpniu kończę 37 lat. I powiem Ci, że mam podobne obawy jak Ty. Myślałam że zaczniemy starania, pyk i ciąża. A teraz dopiero zaczęła się diagnostyka i jakoś nie myślę o staraniach. Tzn one będą ale gdzieś tam luzuję bo w głowie mi najpierw badania. Mąż mój z racji swojego wieku (43 lata) dał nam 2 lata. I źle działa na mnie ta presja czasu, ale co zrobić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:54
sy__la lubi tę wiadomość
-
Elaria, Alisa,
Tak w temacie wieku...
Ja też mam 37, jak Wy. Mój mąż 51.
I dzieci na razie brak. To znaczy wspólnych. Bo mąż ma trójkę swoją.
Także tak...
Dziękuję wszystkim za kciuki pro-betowe. Dam znać, jak tylko będzie wynik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 12:03
M@linka, Elmo13, Nadzieja1988!, Natalii00, sylvuś lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Elaria, Alisa,
Tak w temacie wieku...
Także tak...
Dziękuję wszystkim za kciuki pro-betowe. Dam znać, jak tylko będzie wynik.
To ja Was pobijęJa 42 Mój M 56
wspólne w drodze
więc warto mieć nadzieję i walczyć mimo wszystko
M@linka, Elmo13, Nadzieja1988!, skrzat1988, Natalii00, sylvuś lubią tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:Mam jakis taki dyskomfort po tym badaniu w podbrzuszu. Ale to raczej normalnie co nie? Lekko zaczol pobolewac...tez od 10 lipca nie seksilam sie ze swoim...moze to dlatego.... Bo uwazacie ze częstsze usg nie zaszkodzi malcowi prawda???
Co do dyskomfortu to tak, po badaniu może ono wystąpić i jest to całkowicie normalne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannak wrote:Elaria, Alisa,
Tak w temacie wieku...
Także tak...
Dziękuję wszystkim za kciuki pro-betowe. Dam znać, jak tylko będzie wynik. -
nick nieaktualny