Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessa
Spokojnie, dlatego idę w poniedziałek na usg tarczycy. Wiem, że jest to ważne. Mam jakiś dziś dzień taki ze nic mi się nie chce, smutno mi i płakać się chce. Ale muszę się ogarnąć jakoś. Mam dwie nocki jeszcze. Tez ta praca mnie juz meczy, może nie sama praca a spanie w dzień jak w nocy się pracuje. A wiadomo jak w dzień się śpi, tym bardziej ze budzę się po 4 godzinach żeby zmierzyć temperaturę.
Martwię się trochę tymi wynikami, nawet tsh które się unormowalo mnie nie cieszy.
Musze się opanować i powiedzieć sobie będzie dobrze, tylko to nie łatwe.
Bomblica
Gratuluję. Beta ładnie przybieraBomblica lubi tę wiadomość
-
MikMik, witaj.
Przytulam mocno :* Gdyby nie ta beta to zaoszczędziłabyś sobie wiele niepotrzebnych stresów.
Bomblica, rośnie maleństwo ojjj rośnie
Blondyna, faktycznie warto byś odwiedziła endo. TSH mówi tylko o tym, że przysadka pracuje dobrze. Tak moja endo mi to tłumaczyła.
Dziewczynki, zaakceptowałam propozycję awansu. Raz kozie śmierć. za tydzień poznam szczegóły finansoweBomblica lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualny
-
Malika - gratulacje Kochana
Annak - dziękuję bardzo za instrukcje pogrubiania
Bomblica - ja już po lekarzu. Powiem Ci tak mój doktorek to wariat zwariowany Ja do niego ze swędzącym problemem, a on mnie na usg położył przy okazji... Bo mu na wstępie powiedziałam co i jak i że dzisiaj test zrobiłam Oczywiście nic nie znalazł, tzn. znalazł miejsce gdzie być może coś będzie później i mi nawet wydrukował ze znakiem zapytania Leki przepisał, chociaż mówi, że nic nadzwyczajnego tam nie ma, jednak jak mam objawy to lepiej smarować, no i oczywiście takie co w ciąży można bezpiecznie aplikować. Umówiliśmy się na 2 listopada (chyba tak samo jak Ty?) i powiedział, że wtedy już założymy kartę ciąży Wyszłam od niego z takim bananem, że coś niesamowitego . Po prostu rozbawiło mnie to usg i zdjęcie na którym poza znakiem zapytania nic nie widać
To kto teraz następny w kolejce do testowania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:22
inessa, blondyna5555, malika89, maggda, Bomblica lubią tę wiadomość
-
Chyba ja
To znaczy w przyszłym tygodniu ja testuje
Według mnie po 26 października według ovu po 31 października wiec sama dokładnie niewiem ale napewno w przyszłym tygodniuinessa, Maggi-P, Bomblica lubią tę wiadomość
-
Malika,
Gratulacjeee!!
Bardzo dobrze zrobiłaś! Trzeba brać życie za rogi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:20
Maggi-P, malika89 lubią tę wiadomość
-
Blondyna,
Musisz podtrzymać w przyszłym tygodniu nasze aktualne świetne statystyki! Trzymam kciuki za Twoje dwie krechyblondyna5555 lubi tę wiadomość
-
Ja wyeksmitowałam córke do przedszkola (co by nie było to chce tam chodzić, no szczęśliwa biegnie
I zwijałam trochę tasiemki z mamą (od truskawek), a teraz biore się za kopanie sadzonekinessa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
A ja siedzę przy kompie i obrabiam zdjęcia z sesji ciążowej... Już mnie tyłek od siedzenia boli, a oczy to mi zaraz wypłyną... A prasowania góra leży i czeka aż znajdę na nią czas i co najważniejsze ochotę
-
Dziękuję dziewczyny oby były dwie kreski
Mimo że mierze temperaturę po nocce to i tak mi się podoba bo temperatura rośnie, mierze sobie o 11. Wiec tak po 4 godzinach snu. Idę dalej spać
Miłego dnia życzę -
Juz sie melduje. Dzis bylam z mama na zakupach i mielismy akcje szukamy klucza aby dzrwi zakluczyc bo malutka wziela i schowala. Szukalysmy z 45min i juz nie mialysmy pojecia gdzie patrzec. Ale wam powiem zuzia ma pomysly aby chowac rzeczy.
Bombelku tez ogladam wspaniale stulecie no i ten nowy tysiac i jedna noc.Bomblica, inessa lubią tę wiadomość