Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
laila_25 wrote:Skopiowałam z neta nie chciałoby mi sie tyle pisac
Ja to mam tak, że wszystko musze dokladnie obczaic i zglebic jak juz czyms sie interesuje. Nie wystarczaja mi proste stwierdzenia. Może ktos ma tak jak ja i akurat sie zaciekawi ;P
laila_25, Alisa lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja w tym miesiacu robie zbieranine testów LH...opisuje przyklejam
1 raz tak dokladnie je sobie zostawiam...bo 1 raz mam nadzieje na owulke..
18dc mialam pecherzyk 15mm
http://images78.fotosik.pl/858/2fbd860bccac5563gen.jpg
moje testy
Mocniejszych juz nie bedzie zaczynaja blednac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 14:44
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z innej beczki - albo raczej z mojej kuchni:
kto ma ochote na domową nutelę? lub inaczej zwaną czeko-śliwkę? własnie doprowadzam do wrzenia i trafi do słoików, mmmm dobra.... oblizuję łyżki a Mała sie raduje:D
pozdrawiam z kuchnisy__la, M@linka lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
gama wrote:z innej beczki - albo raczej z mojej kuchni:
kto ma ochote na domową nutelę? lub inaczej zwaną czeko-śliwkę? własnie doprowadzam do wrzenia i trafi do słoików, mmmm dobra.... oblizuję łyżki a Mała sie raduje:D
pozdrawiam z kuchni) smaczna jest i zdrowsza!
)
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnylaila_25 wrote:Ja w tym miesiacu robie zbieranine testów LH...opisuje przyklejam
1 raz tak dokladnie je sobie zostawiam...bo 1 raz mam nadzieje na owulke..
18dc mialam pecherzyk 15mm
http://images78.fotosik.pl/858/2fbd860bccac5563gen.jpg
moje testy
Mocniejszych juz nie bedzie zaczynaja blednac..laila_25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Dieta cud
Moja gin mówila,że od inofolicu/inofemu tez sie chudnie ale nie sprawdzalam tej info bo sie nie odchudzam
aniołek 01.02.2016r -
gama wrote:z innej beczki - albo raczej z mojej kuchni:
pozdrawiam z kuchni
Ja bym zjadła taką domową nutellę... mmmmm
a tym czasem zaraz będę robić zupkę - barszczyk biały i polędwiczki wieprzowe w sosie własnymMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
gama wrote:lalila jak organizm sie przyzwyczai to minie:)
a ile czasu juz bierzesz? u mnie po dwóch tygodniach sie unormowało
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:1 poronienie nie jest wskazaniem do brania leków tu ma racje twoja gin
Niby sie oznacza progesteron ale tak jak wam pisałam niewiele to wnosi ze wzgledu na pulsacyjne wydzielanie. Szczerzze to zazwyczaj wlacza sie "w ciemno" albo przy podejrzeniu niedomogi lutealnej np. jak masz skrócona faze lutealna, nieregularne cykle itp. Zalezy od podejscia twojego gina sa zwolennicy i przeciwnicy.FabianCyprian
Tymuś
-
ja mialam bromka tylko pół na dzień, i to w pierwszej fazie brałam 1/4 rano i 1/4 wieczorem, a potem przy kolejnym opakowani pół wieczorem
najgorsze sensacje żołądkowe miałam jak wziełam przed sniadaniem, trzeba z jedzeniem, albo zaraz po, inaczej wszystko zwróciłam....
moze ze mniejsza dawke mialam to szybciej sie przyzwyczailamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 15:15
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)