Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:do tej pory u mnie było okey.. cykle w miarę regularne 30-31-32 w porywach do 33 dni... fl 13-14 dni... z reguły.. także kurcze nie wiem sama czy mieć w razie "W" taką luteinę? w sensie że zobaczę 2 krechy i wziąc? albo jakby coś się działo jak zajdę już w ciąże...
Dostinex tez jest drogi i moja gin nie ma za bardzo doswiadczenia z tymi nowszymi lekami dlatego dalej staramy sie utrzymac bromek. Licze na poprawe juz przy tym opakowaniu. Jak sie nie zmieni to chyba zmienie albo na Dostinex albo na Norprolac.
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualnylaila_25 wrote:dosłownie..nawet od kawy mnie odrzuca...kiedys pilam po 5-6 dziennie jak nie lepiej czasem..a teraz jedna rano na rozruch zyciowy...
Moja gin mówila,że od inofolicu/inofemu tez sie chudnie ale nie sprawdzalam tej info bo sie nie odchudzamlaila_25 lubi tę wiadomość
-
gama wrote:ja mialam bromka tylko pół na dzień, i to w pierwszej fazie brałam 1/4 rano i 1/4 wieczorem, a potem przy kolejnym opakowani pół wieczorem
najgorsze sensacje żołądkowe miałam jak wziełam przed sniadaniem, trzeba z jedzeniem, albo zaraz po, inaczej wszystko zwróciłam....
moze ze mniejsza dawke mialam to szybciej sie przyzwyczailam
Ja mam 2x1. Zaczelam od 1/4 pozniej nast dnia juz 1/2. Kolejny dzien cala x2. Bardzo szybko zwiekszylam dawke zalezy mi na szybkim efekcie. Przemecze sie bo pragne dziecka.
aniołek 01.02.2016r -
Bromergon daje mniej działań niepożądanych jak się go zakłada dopochwowo.
Ja biorę tylko norprolac, nie jestem w stanie tego gówna brać, mam tak wysuszone śluzówki i takie bóle głowy, że mam ochotę się wyłączyć z życia.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Cześć Dziewczyny. Ciężko nadrobić wasze wpisy:) ja dziś po wizycie u gin 4 tyg po laparoskopii - cp LJ a tu owulacja z prawego się zbliża - jakoś w sobotę. Pytam gin czy można się starać czy odpuścić - musi Pani sama zadecydować, czy czekać do HSG, czy już teraz działać...no i w kropce jestem...06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
sunset06 wrote:Cześć Dziewczyny. Ciężko nadrobić wasze wpisy:) ja dziś po wizycie u gin 4 tyg po laparoskopii - cp LJ a tu owulacja z prawego się zbliża - jakoś w sobotę. Pytam gin czy można się starać czy odpuścić - musi Pani sama zadecydować, czy czekać do HSG, czy już teraz działać...no i w kropce jestem...
zrób wyliczankę, najlepiej po pijaku
to super, że cykl wrócił tak szybciutkosunset06 lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
laila_25 wrote:Ja w tym miesiacu robie zbieranine testów LH...opisuje przyklejam
1 raz tak dokladnie je sobie zostawiam...bo 1 raz mam nadzieje na owulke..
18dc mialam pecherzyk 15mm
http://images78.fotosik.pl/858/2fbd860bccac5563gen.jpg
moje testy
Mocniejszych juz nie bedzie zaczynaja blednac..
Ja miałam dokładnie taką kreskę, jak nie słabszą.
Byłam pewna, że to jeszcze nie jest zenit wzrostu, bo krecha jednak słabsza, i miałam nawet robociznę przełożyć na kolejny dzień, czy jakoś tak, ale jednak doszło do działań wiadomych. Na następny dzień - ku mojemu zaskoczeniu - s kreska już była bledsza.
No i teraz z tego "słabego" testu mam Ludzika w brzuchu
Także wiesz, Laila...Alisa, laila_25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysunset06 wrote:Cześć Dziewczyny. Ciężko nadrobić wasze wpisy:) ja dziś po wizycie u gin 4 tyg po laparoskopii - cp LJ a tu owulacja z prawego się zbliża - jakoś w sobotę. Pytam gin czy można się starać czy odpuścić - musi Pani sama zadecydować, czy czekać do HSG, czy już teraz działać...no i w kropce jestem...
-
nick nieaktualny
-
sunset06 napisała:
Cześć Dziewczyny. Ciężko nadrobić wasze wpisy:) ja dziś po wizycie u gin 4 tyg po laparoskopii - cp LJ a tu owulacja z prawego się zbliża - jakoś w sobotę. Pytam gin czy można się starać czy odpuścić - musi Pani sama zadecydować, czy czekać do HSG, czy już teraz działać...no i w kropce jestem...
Najlepiej po zabiegu usuniecia pozamacicznej jak najszybciej w ciaze zachodzic. Pozniej moga wytworzyc sie zrosty w jajowodzie itp. Ja bym próbowala a pozniej HSG.
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:U pacjentek hahahah
ginekolodzy lubią sobie przypisywać każdy sukces, jakim jest ciąża pacjentki, choć ich udział w tym jest (a może powinien być) raczej marny. Zwłaszcza jak są kobietami
a jak są mężczyznami, to już w ogóle dwuznacznie brzmi
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
_Abby_ wrote:Ja biorę ale od kilku dni dopiero.
ale jądra Ci nie urosły?bo jak to tak stymuluje jajka, to... no nie wiem co o tym myśleć, mam 5 saszetek z jakiejś próbki i się lękam
sy__la, Elmo13, M@linka lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...