Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniu ciesze sie bardzo Toba oby wszystko było tak jak sobie wymarzysz
Martynko no własnie ja tez mieszkam niby w miescie ale jak to małe miasta a jeszcze chcieli nam zlikwidowac linie kolejowa wrwrwrw a PKS sa drogie i daja takie autobusy,ze człowiek boi sie wsciac w nie powaznie nawet moj maz to zauwazyl.
Mój ma zwykle mnie wspiera i to bardzo ale tez do konca nie rozumie tego,ze ja musze czy chce czy nie chce zrobic badania,jechac na wizyte itd a ten małpa jedna nawet witamin mi nie chce brac wrwrwwr nic innego nie musi kurcze no!!!!
Martynko zatem tutaj płacz,krzycz,gadaj do woli !!!!!!Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:To zazdroszcze ale musze pochwalic meza,ze bo w marcu rzucił palenie papierosow
Brawo to bardzo duży krok, i pewnie nie najłatwiejszyMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matko ile wy produkujecie postów nie ogarniam
znalazłam w pamietniku Magic coś fajnego i pozwoliłam sobie to skopiować. macie!
"DOBRE SŁOWA DLA OSÓB, KTÓRE SIĘ PODDAJĄ. Czasami warto się nad tym zastanowić
Psycholog podczas wykładu dotyczącego stresu przeszedł się po sali.
Gdy uniósł szklankę wody, wszyscy spodziewali się, że zapyta o to czy
'szklanka jest w połowie pusta, czy też pełna' .
Zamiast tego z uśmiechem na twarzy zapytał :
Ile waży ta szklanka ?
Padło kilka bardziej i mniej precyzyjnych odpowiedzi.
Powiedział wtedy, że 'absolutna waga szklanki nie ma tutaj znaczenia.
Wszystko zależy od tego jak długo będzie musiał ją tak trzymać.
Jeśli potrzyma ją przez minutę - nie ma problemu. Jeśli przez godzinę -
będzie bolała go ręka. Jeśli będzie trzymał ją przez cały dzień - ręka zdrętwieje
i będzie wręcz sparaliżowana. W każdym z tych wypadków szklanka ma identyczną wagę,
ale w zależności od tego jak długo trzeba ją trzymać staje się ona dla nas coraz cięższa'.
Po chwili mówił dalej 'Stres i zmartwienia, które pojawiają się w naszym życiu
są dokładnie takie same jak ta szklanka. Pomyśl o nich przez chwilę i nic się nie wydarzy.
Myśl dłużej, a zacznie boleć. A jeśli będziesz myślał o nich cały dzień, poczujesz się sparaliżowany i w końcu niezdolny do zrobienia czegokolwiek'. Pamiętaj, by odłożyć szklankę."inessa, adora, maggda, malika89 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualny
-
Martynka trzymaj się i Walcz o swoje szczęście...jak @ nie ma to jest nadzieja .U mnie też narazie cisza a już powinna być.Uda nam się wszystkim ją w to wierze.Mòj M też łyka co mu daje ale niestety pali i piwko też się zdarza.Ją jakoś nie mam żadnych objawòw na @ jedynie piersi mnie jakoś tak dziwnie swędzą...
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Testować zamierzam w piątek o ile @ nie przyjdzie wcześniej.Teścik kupiony i grzecznie leży w łazience.Kusi ale walcze że sobą .Ostatnio też była spòżniona parę dni a testy były negatywne a potem przylazła.Tak że teraz się nie nastawiam bo i serduszek było mało choć w ovulacje trafiliśmy.
Martynka30, inessa lubią tę wiadomość
-
Benitka największe niespodzianki przychodzą do nas gdy się najmniej tego spodziewamy trzymam kciuki za pozytywnego teściaka
Ja już nie mam testówMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
benitko - mam podobnie z piersiami Ostatnie 2-3 dni tak mnie hmm swędziały jakby, a od wczoraj czuje jakby ktoś mi je...podgrzewał ? No teraz np siedze i czuje takie dziwaczne mrowienie jakby i ciepło... Tak jak w tej chwili to mnie jeszcze nie grzały
aniu - gratulacje Trzymam kciuki za dalsze etapyinessa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja jakoś nie mam apetytu od kilku dni, nic mi nie smakuje
Dziś mi minął 1 dzień @, teraz czekam na jutrzejszy dzień...
Dobranoc
Bądźcie grzeczneMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Dobranoc Martynko
Ależ mnie kusiło żeby po drodze do samochodu kupić test Mijałam 3 apteki i Rossmana Wiem, że jakbym kupiła to pewnie jutro jakiś by poszedł w ruch (no jakbym ten czuły znalazła Ale przemogłam się i nie weszłam nigdzieinessa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny