Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
sy__la wrote:no to wiadomo, pewnie ma jakiś wpływ, nie mniej jednak wychodzi na to, że nie na każdą komórkę jajową i nie na każdego plemnika
stąd też były te moje rozważania a'propos życia młodzieńczego, że właśnie alkohol, jakieś inne używki mogły spowodować jakieś degeneracje DNA poszczególnych komórek jajowych i stąd te poronienia...
a pozniej zdrowe dzieci rodza
aniołek 01.02.2016r -
Wiecie co..troche nie wiem co zrobic z Duphastonem.. mialam brac od 16dc przez 10 dni.Generalnie cykle bezowulacyjne, teraz jest duza szansa ze owulka byla, ale tak mi sie obsunela na okolice 20dc, że jutro w 4dpo powinnam przestac go brac...i tak sie zastanawiam czy nie przeciagnac jeszcze pare dni zeby chociaz do testowania...
aniołek 01.02.2016r -
sy__la wrote:hahaha... właśnie
te co są słabe i uszkodzone odlecą na samym początku, a te zdrowe, pełne werwy na długą podróż, dzielne, walczące i chcące przedostać się do swojej upragnionej nagrody jaką jest komórka jajowa wytrwają!
o właśnie!o to mi chodziło Aliskasy__la lubi tę wiadomość
-
Co do badań nie znam się więc się nie wypowiem chociaż Alisa u twojego męża wygląda ok nawet na moje niefachowe oko;)do dzieła
)
Roma życzę szczęśliwego cyklu a tak sobie uświadomiłam ze mój obecny ciazowy był z clo ale owu wystąpiła jakieś 25 dni później niż powinna normalnie po clo... Nie wiem czy to coś zadziałał ale było
Vertigo następnym razem kup termometr elektronicznyAniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualnyNiebieskaa wrote:a ja chwale openera:D i tez bylo picie... i pomimo ze momentami bylo malo % zeby dokladnie zarejestrowac koncert i odczuc wszystkie wrazenia... to jednak odpuscilam ze wszystkim, ze staraniami, z mysleniem, czy kolejny cykl bedzie stracony, pilam jak za starych dobrych czasow alkohol przed wejsciem, bo potem drogo:D i upajalam sie luzem i beztroska ludzi 10 lat ode mnie mlodszych haha...ale skutek byl dobry, bo pare dni po openerze byl szczesliwy traf:)
syla, niebieska - to mam problem, bo ja kilka razy w roku dosłownie DEGUSTUJĘ alkohol, a mój mąż w ogóle nie lubi nic mocnego, z rzadka po ciężkiej pracy fizycznej wypije 1 piwo i to tylko latem. Jak w takich warunkach zajść w ciążę!!Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Elmo13 wrote:Co do badań nie znam się więc się nie wypowiem chociaż Alisa u twojego męża wygląda ok nawet na moje niefachowe oko;)do dzieła
)
Roma życzę szczęśliwego cyklu a tak sobie uświadomiłam ze mój obecny ciazowy był z clo ale owu wystąpiła jakieś 25 dni później niż powinna normalnie po clo... Nie wiem czy to coś zadziałał ale było
Vertigo następnym razem kup termometr elektronicznyElmo13 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Tempka znow dala dzis nadzieje. W weekend cora ma urodziny. Urzadzamy kinderbalik, a na drugi dzien przyjezdzaja goscie z rodziny.
Moge sie spodziewac, ze mnie wtedy zaleje. Chyba, ze stal sie cud. Ach ta durna nadzieja.
dzięki niej wszystko cały czas się toczy
prędzej czy później się uda ! zobaczyszElaria lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Dzień dobry
witam
wczoraj odnotowałam pozytywny test owulacyjny, dziś negatywny ciążowy.. nie ma już ani cienia... ani poświaty
temp póki co w miejscu ale licze na to że lada dzień skoczy.. wjedę w fl i za 13-14dni przyjdzie @
zamówiłam elvit, luteine 50 pod język (w razie "W" niech leży) zapas letroxu.. i nie wiem co jeszcze się przyda...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyDzień doberek Dziewczynki
tak z rana na wesoło
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3265602e9447.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 08:23
Magdzia88, Gaduaaa, M@linka, promyczek 39, Szczęśliwa Mamusia, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ja dodam swoje 5 groszy
W pierwszą ciąże zaszłam na totalnym luzie czekając na badanie hsg, byliśmy na urlopie, pod namiotem
i też nie wylewaliśmy za kołnierz
i co i pierwszy cud.
Elaria bardzo mocno trzymam kciuki,abyś i Ty tego cudu doświadczyła.
Dziewczyny ja wiem,że gadki wrzućcie na luz drażnią strasznie, wiem to z własnego doświadczenia i wiem,że nie da się wrzucić na luz, a jednak...
Wczoraj doświadczyłam mojego kolejnego Cudu, 14dc monitoring, brak pęcherzyka dominującego, cykl spisany na straty, plan działania na kolejny cykl, więc co... odpuszczam i czekam na @
Owu musiała być ok 26dc, z przekory aby wywołać nieszczęsną @ zrobiłam test wyszedł meeeega bladzioch, wczoraj w te pędy na bete, cały dzień w stresie, bo wyniki dopiero przed 22, wynik: 12,72 !
Wierzę w CUDA!!!
Tak się cieszę i ciągle nie wierze jak to możliwe, a jednak...
Nie wiem czy powtarzać jutro betę, bo ona taka niska, czy da mi to wiarygodny przyrost?M@linka, Alisa, promyczek 39, Magdzia88, Niebieskaa, Elmo13, sy__la, Paolina91, Szczęśliwa Mamusia, Foremeczka, Elaria, sylvuś lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to mam do odsprzedania Profertil, 60 kapsułek x2 opakowania. Ważne do 2018 roku. Miałam ich nie odsprzedawać ale co tam...nam pomógł to może innym również, a że cholernie drogi to u mnie po promocyjnej cenie
Jakby co to priv
wow Aśka SUPER!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 08:56
-
Dziewczyny bardzo Wam życzę takich cudów, tego niesamowitego uczucia. Tak bardzo bym chciała aby każdej z nas się udało, już teraz.
Oczywiście zaraz zaczną się myśli, czy ten mój Cud ze mną zostanie, Boże... niech zostanie proszę!!!Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyAsia87 wrote:No to ja dodam swoje 5 groszy
W pierwszą ciąże zaszłam na totalnym luzie czekając na badanie hsg, byliśmy na urlopie, pod namiotem
i też nie wylewaliśmy za kołnierz
i co i pierwszy cud.
Elaria bardzo mocno trzymam kciuki,abyś i Ty tego cudu doświadczyła.
Dziewczyny ja wiem,że gadki wrzućcie na luz drażnią strasznie, wiem to z własnego doświadczenia i wiem,że nie da się wrzucić na luz, a jednak...
Wczoraj doświadczyłam mojego kolejnego Cudu, 14dc monitoring, brak pęcherzyka dominującego, cykl spisany na straty, plan działania na kolejny cykl, więc co... odpuszczam i czekam na @
Owu musiała być ok 26dc, z przekory aby wywołać nieszczęsną @ zrobiłam test wyszedł meeeega bladzioch, wczoraj w te pędy na bete, cały dzień w stresie, bo wyniki dopiero przed 22, wynik: 12,72 !
Wierzę w CUDA!!!
Tak się cieszę i ciągle nie wierze jak to możliwe, a jednak...
Nie wiem czy powtarzać jutro betę, bo ona taka niska, czy da mi to wiarygodny przyrost?
Boże, ile tu ostatnio cudów. Może i ja zacznę w nie wierzyć
no pięknie Asieńko
betę powtórz. A swoją drogą jak długie masz cykle?
Pytam wiesz bo u mnie (przy cyklach 26-28) w 10, 11dc brak pęcherzyka dominującego i oczywiście odpuściłam bo lekarz powiedział że przy tak krótkich cyklach nie ma mowy by dominujący pojawił się później.
No - ale ja w cuda nie wierzę