Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:U mnie dokladnie to samo,wiec wiadomo w czym problem.Elaria nic,trzeba leciec do sklepu i zaopatrzyc sie,zamiast mleka do platków-whiski,zamiast zupa na obiad-zwykle siarkowe wino za 5 zeta bo pewnie lepsze na endometrium bedzie A wieczorem prawdziwa uczta,wódka,brendy,piwo co kto lubi.Mysle ze ja mam duze szanse jesli od dzis zaczne te kuracje bo jestem w 2dc tak wiec zyczcie mi powodzenia.
-
Gaduaaa wrote:Malinko a to jest na recepte? czy można sobie jak suplement brać? i jak się nie badało nigdy nasienia?
Bez recepty. Czy można brać ot tak to nie wiem. http://www.profertil.pl/proproduct/how-to-use-profertil/Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Promyczku, Aśka gratuluję
a propo tabsów - ja mam na zbyciu 2 opakowania bromergonu , jak ktoś potrzebuje - zgłaszać sięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:49
promyczek 39 lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualny
-
zastanawiam sie nad tym clexane..mi lekarz z kliniki nie przepisał,ale wszystkie po poronieniu go biora,mam znajoma która go bierze przy pierwszej ciazy i nigdy nie byla wczesniej.co myslicie?
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:zastanawiam sie nad tym clexane..mi lekarz z kliniki nie przepisał,ale wszystkie po poronieniu go biora,mam znajoma która go bierze przy pierwszej ciazy i nigdy nie byla wczesniej.co myslicie?
Promyczku - a nie chcesz sobie zrobić badań na MTHFR? choć tak czy siak dziewczyny i bez tej mutacji biorą.
Ja bym tam brała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 09:50
-
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:a te badanie na mthfr to sie robi normalnie w labolatorium i ile kosztuje
tak albo w labo albo z poradni genetycznej masz skierowanie na to badanie - w moim przypadku tak było. Czekamy z M na wyniki (mija 3 tydzień), facet też to może mieć i wtedy również idą metylowane formy dla niego.
Koszt w labo ok. 300zł -
nick nieaktualny
-
promyczek 39 wrote:Dziękuję Alisa
troche przydrogie te badanie..
Promyczku, ja zamawiałam pakiet do zrobienia badania przez neta. Kosztuje prawie 300, ale w pakiecie z innymi badaniami wychodzi o wiele taniej
http://www.testdna.pl/choroba_zakrzepowo-zatorowa/
Będziesz jeszcze powtarzać bete czy juz teraz usg? A Ty bierzesz jakies leki ?
Aaa i moj maz nie robił tego badania, lekarz nie zlecił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 10:11
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Elaria wrote:syla, niebieska - to mam problem, bo ja kilka razy w roku dosłownie DEGUSTUJĘ alkohol, a mój mąż w ogóle nie lubi nic mocnego, z rzadka po ciężkiej pracy fizycznej wypije 1 piwo i to tylko latem. Jak w takich warunkach zajść w ciążę!!
Elaria - nic się nie martw, picie alkoholu nie jest wyznacznikiem zachodzenia w ciążęTu bardziej chodziło o rodzaj odpuszczenia, wyluzowania, niemyślenia o zachodzeniu w ciążę i w pełni wykorzystanie dni wolnych/urlopu. A że ja lubię czasami w miłym towarzystwie się napić to już nic na to nie poradzę.
Elaria lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]